Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

Szia!

Örülök, hogy nálunk jársz és érdeklődsz az önismeret és coaching iránt!

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász vagyok. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. 

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. 

Sokan szeretnének coachok lenni, ezért összeállítottam egy kérdőívet azok számára, akik érdeklődnek a segítő pálya és a Coach képzések iránt. Ha Te is azon gondolkozol, hogy “jó coach válna-e belőled”, és szeretnéd elvégezni valamelyik Coach képzést, akkor töltsd ki ingyenes kérdőívünket.

 

felső szegély szív

Meg szeretnéd tudni, hogy jó coach válna-e belőled?

alsó szegély

Nem kell mást tenned, mint kitöltened ingyenes kérdőívünket. Kérjük azt a választ jelöld meg, amely leginkább jellemző Rád. A kérdőív elküldése után néhány napon belül munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot és elküldi a kiértékelést.

Az email címek nem egyeznek!

Beleegyezem abba, hogy a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet Kft. feldolgozza személyes adataimat annak érdekében, hogy személyre szabott marketing anyagokat küldjön a regisztráció során megadott e-mail címemre. A hozzájárulás a jövőre nézve bármikor visszavonható a hírlevél alján található leiratkozás linkre kattintva.