Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu

Nyílt nap - Online Life és Business Coach Képzés

...mert hiszünk a személyes fejlődésben!

Slider
felső szegély szív

ONLINE LIFE ÉS BUSINESS COACH KÉPZÉS -
25 RÉSZES ONLINE VIDEO TANFOLYAM, ZOOM KONZULTÁCIÓKKAL ÉS GYAKORLÓ NAPOKKAL
 
TUDJ MEG A TANFOLYAMRÓL TÖBBET ÉS GYERE EL INGYENES
ONLINE NYÍLT NAPUNKRA, AHOL FELTEHETED A KÉRDÉSEIDET ÉS MEGISMERKEDHETSZ VELÜNK.

Nyílt nap: 2021. március 4. (csütörtök) 10:00

Regisztrálj az online nyílt napra!

alsó szegély

A 25 részes online video tanfolyam magába foglalja a coaching szemléletmódját, folyamatának teljes áttekintését és eszközeit. A tanfolyam azonnal hasznosítható tudást ad a coaching szemléletmódjának alkalmazására segítő beszélgetésben, munkában és mindennapi helyzetekben is. A képzés elvégzését ajánljuk segítő szakembereknek vagy ez iránt érdeklődőknek, HR-eseknek, vezetőknek, tanároknak, szülőknek, illetve mindenkinek, akit érdekel az önsimeret, önfejlesztés, mások támogatása.

A tanfolyamot bármikor elkezdheted és a saját időbeosztásod szerint tudsz vele haladni. Mind a 25 videóhoz kapsz egy letölthető pdf tananyagot is, ha írásban is szeretnéd a tananyagot átolvasni. Részese leszel továbbá a zárt facebook csoportunknak is, ahol felteheted szakmai kérdéseidet és egy lelkes, támogató közösség részesévé válhatsz. 

Prémium csomagunk választása esetén lehetőséged nyílik 8 alkalommal 2,5 órás csoportos ZOOM konzultálción valamint 2 gyakorló napon részt venni. A konzultáció során átnézzük a coaching teljes folyamatát, eszközeit és rengeteg szituációs gyakorlatot mutatunk be. A csoporttagokkal pedig további gyakorlási lehetőséged nyílik. Ennél a csomagnál a tanfolyam elvégzése után egy záró dolgozatot szükséges írni. Ezt követően pedig elektronikus úton megküldjük számodra a magyar és  angol nyelvű Tanúsítványunkat a coach képzés elvégzéséről, mellyel dolgozhatsz coachként.

Coach csoport
felső szegély szív

MI A TANFOLYAM CÉLJA?

alsó szegély

Az online képzéssel azoknak szeretnénk kedvezni, akik szeretnék megismerni a coaching módszertanát és beépítenék a mindennapi életükbe, munkájukba vagy segítő beszélgetésbe. Most minderre otthonról, saját időbeosztás szerint kialakítva van lehetőséged, időbeni korlátozás nélkül!

Csatlakozz hozzánk, ha:

 

Alapvetésünk, hogy a “jó coaching” a coach személyiségén, eszköztárán és tapasztalatán múlik, ezért a tanfolyamot ennek megfelelően építettük fel.

felső szegély szív

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK AZ ONLINE KÉPZÉS SORÁN?

alsó szegély

 

Prémium csomag esetén a videók mellett 8 alkalommal 2,5 órás csoportos konzultáción, továbbá 2 gyakorló napon tudsz résztvenni. A képzés végén egy Tanúsítványt állítunk ki, amelyhez egy 10 oldalas összefoglaló dolgozat megírása szükséges.

felső szegély szív

MIÉRT NÁLUNK VÉGEZD EL AZ ONLINE KÉPZÉST?

alsó szegély
felső szegély szív

ŐK MÁR ELVÉGEZTÉK

alsó szegély
  • “Személyiségfejlesztő Coach Képzésre jártam Dettihez, amely során rájöttem, hogy jó az az irány, amit elgondoltam, és kitartóbb lettem. Remek az önfejlesztéshez, már ajánlottam másoknak is. Detti kedves, okos, következetes, betartja az előírtakat, szabálykövető. 🙂 Köszönöm, hogy ismerhetlek!”

    Blazsek Mónika Coach / Thetahealing instruktor
  • “A Coach Továbbképzés, amelyre jártam Dettihez, új eszközöket, mások tapasztalatainak megismerését és gyakorlási lehetőséget adott. Nagyon tetszett a képzés felépítése is. Dettit pedig empatikusnak, nyitottnak, szakmailag felkészültnek tartom!”

    Pókecz Szilvia Coach
  • “Online Egyéni Coach képzésre jártam Dettihez. A képzés hatékony, összeszedett, egyértelmű, átlátható és érthető volt. Önbizalmat adott, megerősített a hivatásomban. Mindenképpen ajánlanám másoknak is, kényelmes otthonról tanulni. Detti tudatos, megértő, beleérző, felkészült és engem is jól felkészített a coaching munkára.”

    Gyulai Orsolya Conscious Business Coach, Ausztria
felső szegély szív

AZ ONLINE LIFE ÉS BUSINESS COACH KÉPZÉS TANANYAGÁT ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély
Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély szív

Prémium csomag oktatói

alsó szegély

Baczoni-Oláh Dóra

dipl.szupervizor, okl. coach, szociális munka Ma, a Coaching & Love Academy képzési vezetője

Gáspár Gabriella

dipl. senior-szupervizor, okl. coach, családterapeuta-jelölt, szociális munka Ma

Majoros István

dipl. szupervizor, coach, mentálhigiénés szakember, családterapeuta-jelölt, mediátor

felső szegély szív

Az Online Life és Business Coach Tanfolyam csomag tartalma

alsó szegély

Az Online Life és Business Coach Tanfolyam csomag díja

180 000 Ft

Kedvezményesen 85.000 Ft

felső szegély szív

Az Online Life és Business Coach Képzés PRÉMIUM csomag tartalma

alsó szegély

Az Online Life és Business Coach Képzés PRÉMIUM csomag díja

330 000 Ft

Kedvezményesen 280.000 Ft

felső szegély szív

REGISZTRÁCIÓ A NYÍLT NAPRA

alsó szegély

HA VAN MÉG KÉRDÉSED ÉS MEGISMERNÉL MINKET, AKKOR KAPCSOLÓDJ BE TE IS AZ ONLINE NYÍLT NAPUNKBA!

Szeretettel várunk a 2021. március 4. (csütörtök) 10:00 órától kezdődő nyílt napunkon, ahol bemutatjuk Online Coaching Tanfolyamunkat és válaszolunk a kérdéseidre.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció után e-mailben elküldjük Neked az esemény ZOOM linkjét. Ezen tudsz csatlakozni a nyílt naphoz. (A ZOOM programot érdemes letöltened, hogy jól működjön a rendszer.)

Kérdés esetén keress bátran a hello@coachingandlove.hu e-mail címen vagy a +36 20 237 9880 mobilszámon.

Várunk szeretettel a képzésen!

Kapcsolattartási adatok:

Az email címek nem egyeznek!

Kérdés esetén keress bátran a hello@coachingandlove.hu e-mail címen.

felső szegély szív

KÉPGALÉRIA

alsó szegély