Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu

Nyílr nap - Online Ifjúsági Coach Továbbképzés

...mert hiszünk a személyes fejlődésben!

Slider
felső szegély szív

ONLINE IFJÚSÁGI COACH TOVÁBBKÉPZÉS INDUL

TUDJ MEG A TANFOLYAMRÓL TÖBBET ÉS GYERE EL INGYENES
ONLINE NYÍLT NAPUNKRA, AHOL FELTEHETED A KÉRDÉSEIDET ÉS MEGISMERKEDHETSZ VELÜNK.

Nyílt nap: 2021. március 31. (szerda) 10:00

Regisztrálj az online nyílt napra!

alsó szegély

Az Ifjúsági Coach Továbbképzés magába foglalja a kisiskolásokkal, kamaszokkal és fiatal felnőttekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. Ennek eléréséhez a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt és a képzés részeként saját élményű tapasztalati tanulásként rengeteg új coaching eszközt sajátíthatnak el a résztvevők.

A képzést ajánljuk minden segítő területen dolgozónak, coachoknak, tanároknak és szülőknek is.

Az online tanfolyamon 8 ZOOM video konzultáció keretében történik a tananyag feldolgozása gyakorlati fókusszal, lesznek előadások, páros és kiscsoportos munkák. A konzultációkról videofelvétel készül, amelyek bármikor visszanézhetőek. Így aki nem tud egy-egy alkalommal csatlakozni, így se marad le semmiről! A képzés tananyagát elektronikus formában megküldjük. Zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a képzés alatt és utána is. A tanfolyam elvégzéséről magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki, amelyet e-mailben küldünk el.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Coaching & Love Academy hallgatói a továbbképzéseken
10% kedvezménnyel vehetnek részt.

Coach csoport
felső szegély szív

MI A KÉPZÉS CÉLJA?

alsó szegély

A tanfolyam célja professzionális segítő szakemberek képzése, akik nyitottan, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy a fiatalokat támogasság a harmonikus és boldog élet megteremtésében.

Amit nyújt a képzés:

felső szegély szív

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK AZ IFJÚSÁGI COACH TOVÁBBKÉPZÉS SORÁN?

alsó szegély
felső szegély szív

AZ ONLINE IFJÚSÁGI COACH KÉPZÉST AZOKNAK AJÁNLJUK, AKIK:

alsó szegély
felső szegély szív

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSRŐL

alsó szegély

A képzés felépítése:

Képzési napok:

újonnan végzett coach csoportunk
coach csoport rajzol

Résztvevők száma:

maximum 18 fő

A képzés díja:

180 000 Ft

Kedvezményesen 135 000 Ft

Amely tartalmazza:

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk elfogadni!!!

A jelentkezés véglegesítéséhez a teljes tandíj befizetése vagy 80 000 Ft előleg megfizetés szükséges, ekkor válsz hivatalosan is a hallgatónkká. Amennyiben szeretnéd, az előleg befizetése után fennmaradó tandíjadat a képzés indulása előtt, 2021. április 10-ig is fizetheted. Kérlek a részletfizetési igényedet jelezd regisztrációkor a megjegyzés rovatban.

Jelentkezési és fizetési határidő:

2021. április 10.

A képzésen való részvételt a jelentkezés sorrendjében rögzítjük, a maximális létszám 18 fő, ennél több jelentkezőt nem tudunk fogadni.

Ifjúsági Coach Képzés
felső szegély szív

OKTATÓK

alsó szegély

Zalai-Zempléni Zsófia

consciousness master coach, mediátor, ifjúsági coach képzésvezető 

Ruppert Petra

kamasz coach, sport és személyiségfejlesztő coach, mediátor, tanár

Elbert Gábor

sportvezető, sportcoach, korábbi sportállamtitkár, egyetemi oktató, tréner

felső szegély szív

Vélemények

alsó szegély

"A képzést nagyon élveztem. Biztonságos közegben, jó légkörben zajlott, fantasztikus nagy tudással rendelkező oktatókkal. A képzés új perspektívát, új ismerteteket adott. Többek között megismertem a megoldásfókuszú gondolkodás széles tárházát és ennek a gondolkodás módnak a hatékonyságát a gyermeki személyiség kibontakoztatásában. Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem."

Varga Marianna tréner, alapozó és komplex mozgásfejlesztő

"Intenzív, gyakorlatias és tartalmas volt a tanfolyam. Rengeteg új információt és eszközt kaptam a különböző korcsoportokkal kapcsolatban. És ahogy minden képzés, ez is egyben egy önismereti folyamat volt. Az oktatók és a csoporttársak által sok személyes tapasztalatot ismerhettem meg. Köszönöm a szervezést!"

Tóth Nikolett sport coach

"Régóta érdekelt ez a téma és most megragadhattam az online képzési lehetőséget. Fantasztikus volt szakmailag és hangulatában is, profi szakemberektől lehet tanulni, nagyon nagy tudásúak, mégis “emberek”. A képzés során szemléletem csiszolását, új módszereket, eszközöket kaptam."

Hudra Nikoletta tanár

Amiért szeretnénk átadni a tudásunk neked

“Nagyon fontos számunkra, hogy minőségi tudással, emberséges és etikus hozzáállással, valamint szeretettel teli segítő szakembereket képezzünk, akik maguk is nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Kiscsoportban, maximum 14 fővel dolgozunk, mert szeretnénk, hogy együttműködő, akár baráti kapcsolatok alakuljanak ki a résztvevők között, és szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy kérdezzen, gyakoroljon a képzés során. Nem célunk minél több segítőt képezni, hogy sokan elvégezzék a tanfolyamunkat, a képzéseket szakmai elhivatottságból tartjuk, ezért osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a képzésre, ha ezekkel te is egyetértesz.”

felső szegély szív

REGISZTRÁCIÓ A NYÍLT NAPRA

alsó szegély

HA VAN MÉG KÉRDÉSED ÉS MEGISMERNÉL MINKET, AKKOR KAPCSOLÓDJ BE TE IS AZ ONLINE NYÍLT NAPUNKBA!

Szeretettel várunk a 2021. március 31. szerda 10 órától kezdődő nyílt napunkon, ahol bemutatjuk Online Ifjúsági Coach Továbbképzésünket és válaszolunk a kérdéseidre.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció után e-mailben elküldjük Neked az esemény ZOOM linkjét. Ezen tudsz csatlakozni a nyílt naphoz. (A ZOOM programot érdemes letöltened, hogy jól működjön a rendszer.)

Kérdés esetén keress bátran a hello@coachingandlove.hu e-mail címen.

Várunk szeretettel a képzésen!

Kapcsolattartási adatok:

Az email címek nem egyeznek!

Loving Presence Kft. – Felnőttképzési azonosító: B/2020/000911

felső szegély szív

KÉPGALÉRIA

alsó szegély