Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
Coaching And Love
coachingandlove-main-slider

Ingyenesen letölthetö

Önbizalom Mantra Kártyák

... az én-erő, önszeretet és önelfogadás megteremtésére!

felső szegély szív

50 ÖNBIZALOM MANTRÁT TARTALMAZÓ KÁRTYACSOMAG NYOMTATHATÓ FORMÁBAN - AZ ÖNELFOGADÁS ÉS ÖNSZERETET MEGTEREMTÉSÉÉRT AZ ÉLETÜNKBEN

alsó szegély

Miben segítenek a Önbizalom Mantra Kártyák?

A mantrák olyan megerősítő mondatok, amelyek támogatnak minket életünk különböző területein. Az Önbizalom Mantra kártyák szeretettel teli, rövid üzeneteket tartalmaznak az én-erő, önszeretet és önelfogadás megélésére az életünkben. A mantrák segítenek nekünk, hogy felfedezzük én-erőnket és stabil, harmónikus életet éljünk.

A csomagban megtalálod az 50 legfontosabb Önbizalom erősítő mantrát, amelyet ez elmúlt több mint 5 év coach képzéseinek tapasztalatai alapján gyűjtöttem össze. A kártyákon a legszükségesebb megerősítő mondatok szerepelnek saját magunk illetve klienseink számára, ha szeretnénk magabiztosságot fejleszteni. A kártyákat most nyomtatható formában elérheted és használhatod őket a saját életedben, segítő munkádban, vagy átadhatod szeretteidnek is.

A kártyán lévő mantra szövegével érdemes egy picit csendben leülni és meditálni. Hagyd, hogy a kártya üzenete átjárjon  és támogassa a mindennapjaidat. Legyen stabil, biztonságos, önazonos és önszerettel teli az életed!

Coach csoport
felső szegély szív

Kinek lehet hasznos az 50 lapos Önbizalom Mantra Kártyacsomag?

alsó szegély
 • A kártyákat használhatjuk saját életünkre: kiválaszthatjuk, amire épp szükségünk az önbizalmunk, magabiztosságunk fejlesztésére vagy húzhatunk a csomagból, anélkül, hogy látnánk a mantra szövegét.
 • Segítő területen dolgozók felhasználhatják a kártyákat a kliensünkkel való munkában. A kártyák segítik az önelfogadás, önszeretet és én-erő megteremtését és pozitív üzeneteket tartalmaznak.
 • Természetesen a kártyacsomag lapjait ajándékba is adhatjuk szeretteinknek, ismerőseinknek, attól függően, hogy kinek, mi támogatná legjobban az életét.
felső szegély szív

Hogyan használhatod a kártyákat?

alsó szegély
felső szegély szív

KINEK AJÁNLOM AZ ÖNBIZALOM MANTRA KÁRTYÁK HASZNÁLATÁT?

alsó szegély
 • akik szeretnék önbizalmukat fejleszteni
 • coachoknak
 • trénereknek
 • szupervizoroknak
 • tanároknak
 • szülőknek
 • mentálhigiénés szakembereknek
 • bármely segítő területen dolgozóknak
 • illetve mindazoknak, akiknek időnként jól jön egy kis én-erő fokozás, önszeretet és elfogadás.
felső szegély szív

MIÉRT ÉRDEMES MEGRENDELNED AZ ÖNBIZALOM MANTRA KÁRTYÁKAT?

alsó szegély
 • A kártyák tartalmazzák az 50 legfontosabb önbizalom erősítő mantrát.
 • Használatukkal segíted a kliensed vagy önmagad magabiztosságát, önszeretetét.
 • Megtanítod általuk a kliensed, hogyan legyenek határozottak, elfogadóak, harmónikusak.
 • A kártyákat használhatod egyénekkel és csoportokban is.
 • Az Önbizalom Mantra Kártyákat természetesen ajándékba is adhatod szeretteidnek, klienseidnek.
 • A lapokat pedig bármikor újra kinyomtathatod, ha esetleg eltűnik belőle egy vagy ismét szükséged lenne rájuk.
felső szegély szív

Az Online Önismereti, Self-Coaching Tanfolyamról mondták

alsó szegély
 • "Szeretem otthon a saját időbeosztásom szerint fejleszteni önmagam. Ez az Online Önismereti Tanfolyam megértette velem, hogy ne adjam fel a cél előtt az álmaimat, céljaimat, hanem merjek bátran haladni és ha kell segítség, merjek kérni. Hiszen aki kér, kap is. Köszönöm."

  Blazsek Mónika Coach / Thetahealing instruktor
 • “A tanfolyam segített rendszerezni a gondolataimat, jó ötleteket adott, okos tanácsokat és praktikákat olvastam az 5 hét alatt. Nagyon tetszett, alapos, kigondolt és szeretettel összerakott anyag. A tanfolyam hatására felismertem, hogy több időt kell magamra szánni, a saját céljaimra, örömömre, fejlődésemre, ezen biztos, hogy változtatni fogok.”

  Farkashegyi Andrea Coach
felső szegély szív

AZ ÖNBIZALOM MANTRA KÁRTYÁKAT ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély
Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély szív

Letöltés

alsó szegély

A kitöltés után azonnal letöltheted az ÖNBIZALOMMANTRA KÁRTYÁKAT és kezdheted az inspiráló munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-as telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Töltsd le ingyen az
Önbizalom Mantra Kártyákat!

Add meg az e-mail címed és azonnal le is töltheted!

A email címek nem egyeznek!