Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu

Coaching & Love Academy

Ingyenes anyagok

felső szegély szív

A 33 leghatásosabb Coaching kérdés

alsó szegély

Kérdésgyűjtemény coachoknak a sikeres coaching munkához.

letöltések
felső szegély szív

Önbizalom Mantra Kártyák

alsó szegély

50 önbizalom mantrát tartalmazó kártyacsomag nyomtatható formában – az önelfogadás és önszeretet megteremtéséért az életünkben.

Miben segítenek a Önbizalom Mantra Kártyák?

A mantrák olyan megerősítő mondatok, amelyek támogatnak minket életünk különböző területein. Az Önbizalom Mantra kártyák szeretettel teli, rövid üzeneteket tartalmaznak az én-erő, önszeretet és önelfogadás megélésére az életünkben. A mantrák segítenek nekünk, hogy felfedezzük én-erőnket és stabil, harmónikus életet éljünk.

Önbizalom Mantra Kártyák
felső szegély szív

A szeretet és harmónia megteremtése

alsó szegély

Előadás Jászberényben a Natura Napon, 2016. április 24.

A szeretet és harmónia a természetes állapotunk, de a rengeteg hatás, ami az életünk során ér minket, kizökkent ebből az állapotból. Ahhoz, hogy visszataláljunk önmagunkhoz, fontos felismernünk a szeretet minőségét, és elsajátítani azokat a segítő módszereket, amelyek támogatnak minket, hogy újra a szeretet útján járjunk. Erről szólt az előadásom.

felső szegély szív

Slow tréning - Tudatos vezetőknek

alsó szegély

A Mindfulness alapjairól tartottam Minitréninget

Miért fontos tudatosan a jelenben élnünk? Mi mindent tehetünk, hogy lassítsunk, töltődjünk és boldogan megéljük a jelen pillanatait? Ismerjük meg a Mindfulness pozitív hatását.

felső szegély szív

Autogén tréning relaxáció

alsó szegély

Relaxációs gyakorlat a fizikai testünk és elménk lenyugtatására, amelynek hatására béke és szeretet tölt el. Helyezkedj el fekve vagy széken ülve, lélegezz nyugodtan, és csak kövesd a hanganyagot. Csodálatos pihenést és feltöltődést kívánok!

felső szegély szív

Beszélgetés a rádió Bézs Kócsolom című műsorában

alsó szegély

2016. július 28-án a Rádió Bézs Kócsolom című műsorában 18 órától 20 óráig Generál Péterrel beszélgettem a coachingról, életről, filozófiáról, spiritualitásról és közben egy rövod relxációt is tartottam.