Andriska Rita

Andriska Rita

diplomás szociális munkás, család- és gyermekvédelem szakos pedagógus, ultrarövid terápiás konzulens, business- és life coach, mindfulness coach, nőiesség- anyaság coach

“Nem foglak megmenteni, mert nem vagy erőtlen. Nem foglak összerakni, mert nem törtél darabokra. Nem foglak meggyógyítani, mert a teljességedben látlak. De végigsétálok veled a sötétségen, hogy emlékezz a fényedre.”

/Sheree Bliss Tilsey/

Elérhetősége

+36 20 228 7887

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching
  • Mindfulness coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching

Bemutatkozás

Köszöntelek!

A coaching olyan alkalmakat jelent, amikor együtt, beszélgetve, a jelenlegi helyzetedre, önmagadról meglévő tudásodra, belső erődre fókuszálva haladunk a céljaid felé. A terápiás folyamat ezzel szemben inkább a múlt terheit pakolja ki a képzeletbeli hátizsákból. A coachingot a terápiától többek között ez az „irányváltás” különbözteti meg.

Rengeteg fajta coaching irányzat van, én elsősorban a mindfulness és a belőle fakadó szerető kedvesség eszköztárával dolgozom. Ennek alapja a nyitott, elfogadó és ítéletmentes közelítés, valamint az egyre tudatosabbá váló figyelem a jelen felé.

Ez a megközelítés Neked is tud segíteni túllendülni a veszteségeken és félelmeken. Felébreszti benned a bátorságot és a bizalmat az élethez, a folytatáshoz, a céljaid eléréséhez.

Engem ez az út arra tanított, hogy képes legyek elfogadni önmagam a magam tökéletlen valójában. Ez a szemléletváltás azóta is meghatároz.

Ezzel az ítéletmentes, figyelemmel teli szerető kedvességel várlak konzultációra.

Mosollyal, Rita

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!