Andriska Rita

Andriska Rita

diplomás szociális munkás, család- és gyermekvédelem szakos pedagógus, ultrarövid terápiás konzulens, business- és life coach, mindfulness coach, nőiesség- anyaság coach

“Nem foglak megmenteni, mert nem vagy erőtlen. Nem foglak összerakni, mert nem törtél darabokra. Nem foglak meggyógyítani, mert a teljességedben látlak. De végigsétálok veled a sötétségen, hogy emlékezz a fényedre.”

/Sheree Bliss Tilsey/

Elérhetősége

+36 20 228 7887

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching
  • Mindfulness coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching

Bemutatkozás

Köszöntelek!

A coaching olyan alkalmakat jelent, amikor együtt, beszélgetve, a jelenlegi helyzetedre, önmagadról meglévő tudásodra, belső erődre fókuszálva haladunk a céljaid felé. A terápiás folyamat ezzel szemben inkább a múlt terheit pakolja ki a képzeletbeli hátizsákból. A coachingot a terápiától többek között ez az „irányváltás” különbözteti meg.

Rengeteg fajta coaching irányzat van, én elsősorban a mindfulness és a belőle fakadó szerető kedvesség eszköztárával dolgozom. Ennek alapja a nyitott, elfogadó és ítéletmentes közelítés, valamint az egyre tudatosabbá váló figyelem a jelen felé.

Ez a megközelítés Neked is tud segíteni túllendülni a veszteségeken és félelmeken. Felébreszti benned a bátorságot és a bizalmat az élethez, a folytatáshoz, a céljaid eléréséhez.

Engem ez az út arra tanított, hogy képes legyek elfogadni önmagam a magam tökéletlen valójában. Ez a szemléletváltás azóta is meghatároz.

Ezzel az ítéletmentes, figyelemmel teli szerető kedvességel várlak konzultációra.

Mosollyal, Rita

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!