JOGI NYILATKOZAT

1. Általános tájékoztatás

www.coachingandlove.hu weboldalt a LAURUS Fejlesztő Intézet Kft., a Peaceful Living Kft. és Dr. Gulácsi Bernadett E.V. (a továbbiakban: Szolgáltatók) üzemeltetik.

Szolgáltatók adatai:

 • Cégnév: LAURUS Fejlesztő Intézet Kft.
 • Székhely: 1121 Budapest, Költő u. 2-4. D ép fszt.1.
 • Adószám: 23338461-1-43
 • Képviselő: Dr. Gulácsi Bernadett
 • Cégnév: Peaceful Living Kft.
 • Székhely: 1121 Budapest, Költő u. 2-4. D ép fszt.1.
 • Adószám: 26255509-1-43
 • Képviselő: Dr. Gulácsi Bernadett
 • Cégnév: Dr. Gulácsi Bernadett E.V.
 • Székhely: 1121 Budapest, Költő u. 2-4. D ép fszt.1.
 • Adószám: 68636218-1-33

2. Szerzői jogvédelem

A Szolgáltatók a jelen weboldal tulajdonosai. A weboldal tartalma (cikkek, tesztek, képek, a cikkek illusztrációi, szakértői tanácsok, blog bejegyzések stb.) teljes körű szerzői jogvédelem alatt áll. A tulajdonos minden jogot fenntart, különösen a mű integritásához való jogot, amely tiltja a szerzői jogvédelem alatt álló mű megmásítását, kiterjedve a mű másolására, átszerkesztésére, adaptációjára, fordítására, vagy bármely más jellegű felhasználására. A weboldalon közzétett tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

3. Felelősségvállalás

A weboldalon feltűntetett tartalom és javaslatok információs célt szolgál és minden esetben a Szolgáltatók saját véleményét tükrözik, nem minősülnek hivatalos tanácsadásnak, a weboldal fenntartója ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. Bármilyen döntéshozás vagy lépés megtétele előtt az ügyfeleknek azt tanácsoljuk, és egyúttal figyelmeztetjük őket, hogy kérjenek pontos tanácsadást a Szolgáltatóktól. Mindazonáltal megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy az oldalon található információk pontosságát biztosítjuk, de azok pontosságáért, teljességéért és időszerűségéért, valamint felhasználásukból származó eredményekért további felelősséget nem vállalunk. A Szolgáltatók képviselői, munkatársai és alkalmazottai ezért semmilyen esetben sem vonhatók felelősségre bárki által az ezen az oldalon található információk nyomán hozott döntései alapján megtett lépésekből származó speciális vagy hasonló károk miatt.
A Szolgáltatók nem garantálják a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. A Szolgáltatók nem felelnek azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

4. Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Szolgáltatók haladéktalanul megteszik a szükséges – azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban foglalt – jogi lépéseket.

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!