Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu

Nőiesség Coaching Eszköztár

... fókuszban a női önismeret

Azonnal használható önismereti feladatok nőiességünk megismeréséhez és teljesebb, ragyogóbb megéléséhez.

gyönyörű formában, nyomtatható verzióban - amelyre minden nőnek és coachnak szüksége van!

A valódi válaszok a nőiességünkkel kapcsolatban bennünk vannak. Női utunk színes és sokféle lehet. Az általános tippek, tanácsok, taktikák, csak ideig-óráig működnek. Ahhoz, hogy kívülről is ragyogó nők legyünk, befelé kell tekintenünk. Így lesz egy stabil, elégedett, szeretettel teli nőből kívül is sugárzó és harmonikus személyiség. Ennek elérésében segít az önismereti munka, amelyet leghatékonyabban egy segítővel érdemes végezni. Coachként pedig szükségünk van új szemléletmódra, kapaszkodókra és eszközökre ahhoz, hogy a nem is annyira egyértelmű, nehezen megfogható nőiesség témájában megfelelően tudjuk kliensünket támogatni.

A NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR terjedelme 60 oldal és megtalálod benne azokat a legfontosabb gyakorlatokat, amelyek segítenek feltárni, hogy mit jelent valójában  a nőiesség, milyen egyéni sérülések, félelmek, hiedelmek gátolják a nőket ennek megélésében és mit tudunk tenni egy kiteljesedettebb, boldogabb élethez!

A Nőiesség Coaching Eszköztárban találsz feltáró kérdéseket, rajzos, grafikonos feladatokat, önismereti gyakorlatokat, vizualizációt, naplózáshoz és akciótervhez segédletet, amely holisztikus módon,  testi-lelki-szellemi szinten segíti a nőiesség fejlesztését és harmonikus megélését.

Miért készítettem el ezt a coaching eszköztárat?

Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

Mindennapi életünk során rengeteg tippet tanácsot olvashatunk arról, hogyan legyünk “igazi nők”, vonzó vagy “jó nők”. Magazinokból, közösségi médiából, baráti beszélgetésekből folyamatosan árad felénk, hogyan kéne kinéznünk, mitől leszünk szépek, boldogak és figyelemfelkeltőek a férfiak számára. A nők valóban vágynak rá, hogy csinosabbak legyenek, magabiztosak és elégedettebbek. Erre kínálnak megoldást a sminkelési és öltözködési tippek, fogyókúrák, önbizalomerősítő gyakorlatok, szépészeti beavatkozások, spirituális megközelítések, női csoportok, férfi “guruk” tanácsai és még sorolhatnánk.

De mit is jelent valójában a nőiesség? Vannak erre kimondott vagy kimondatlan szabályok? Mitől lesz valaki nőies más meg kevésbé? És nőként miért félünk sokszor megélni, megmutatni önmagunkat és hogyan lehet ezt feloldani? Mi valójában a saját utunk nőként?

A NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR ezekre a kérdésekre keresi a választ, önismereti fókusszal, befelé figyelve. A legmélyebb tudás ugyanis mindig bennünk van, ahogy a sérülések, blokkok, minták is önismereti munkával oldhatóak fel. Az eszköztár célja tehát, hogy segítsen megtalálni az egyéni női életutunkat, meghallani a saját hangunkat, meglátni a megoldásainkat, és hogy bátorítsa a nőket önazonos és kiteljesedett életet élni.

A kiadványban először megnézzük, mit jelent a nőiesség számunkra, hogyan alakult a nőiességünk az életünk során, milyen hatások értek, milyen mintákat hordozunk, és testi-lelki-szellemi szinten hogyan tudjuk magunkat erősíteni. Használunk ezekhez segítő-feltáró kérdéseket, rajzos feladatokat, vizualizációt, levélírást. Legvégül pedig egy akciótervet dolgozunk ki.

Mi a NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR célja?

Alkalmazott módszerek

Milyen nehézségekkel kapcsolatban tud segíteni a NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR?

Nőiesség Coaching Eszköztár bemutatása

Mitől újszerű és különleges a NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR?

Kinek nem ajánlom a NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁRAT?

Hogyan tudod te is használni a nőiesség coaching eszköztárat?

A NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR anyagát a megrendelést és fizetést követően elektronikus úton e-mailben küldjük el Neked nyomtatható formában. A dokumentumot egyben is kinyomtathatod, illetve kiválaszthatod az általad leggyakrabban használt eszközöket is. Természetesen ezeket az eszközöket korlátlan számban kinyomtathatod és használhatod  a klienseiddel.

Fontos információ!

A letölthető dokumentumot csak a megvásárlója használhatja. Amennyiben van olyan ismerősöd, akinek a munkájához szintén hasznos lenne a NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR letöltése, akkor kérlek irányítsd az oldalunkra, hogy ő is megrendelhesse a terméket.

Kérlek, hogy a dokumentum használata során vedd figyelembe a coaching és az általános jogi és etikai elveket. Ezek megsértése jogszabályi következményeket és kártérítést von maga után.

A nőiesség coaching eszköztár kiadvány főbb témakörei

A kiadvány terjedelme 60 oldal. Minden témakör számtalan segítő-feltáró coaching kérdést tartalmaz illetve rajzolós feladatokat, vizualizációs és vezetett meditációs szöveget. A feladatokkal érdemes a megadott sorrendben haladni, de az egyes feladatok külön-külön is megállják a helyüket és nagyon inspirálóak.

A NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR kiadvány díja:

8 900 Ft

Kedvezményesen 6 500 Ft

Akció vége: 2022.11.30.

Fizetni megrendelést követően bankkártyával tudsz a SimplePay biztonságos felületén. Az eszköztárat és a számlát elektronikus úton küldjük meg fizetést követően.

A nőiesség coaching eszköztárt összeállította

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésére, továbbképzésére és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

Dr. Gulácsi Bernadett

Megrendelés menete és fizetés

  1. Kattints a MEGRENDELÉS gombra.
  2. Töltsd ki az űrlapot.
  3. Ezt követően bankkártyával tudsz fizetni a SimplePay biztonságos felületén.
  4. A fizetés után azonnal e-mailben megküldjük számodra a számlát, a Nőiesség Coaching Eszköztárat és kezdheted is az inspiráló munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

felső szegély szív

Képgaléria

alsó szegély