Női Önismereti Munkafüzet

... fókuszban a női önismeret

Azonnal használható önismereti feladatok nőiességünk megismeréséhez és teljesebb, ragyogóbb megéléséhez.

gyönyörű formában, nyomtatható verzióban - amelyre minden nőnek és coachnak szüksége van!

A valódi válaszok a nőiességünkkel kapcsolatban bennünk vannak. Női utunk színes és sokféle lehet. Az általános tippek, tanácsok, taktikák, csak ideig-óráig működnek. Ahhoz, hogy kívülről is ragyogó nők legyünk, befelé kell tekintenünk. Így lesz egy stabil, elégedett, szeretettel teli nőből kívül is sugárzó és harmonikus személyiség. Ennek elérésében segít az önismereti munka, amelyet leghatékonyabban egy segítővel érdemes végezni. Coachként pedig szükségünk van új szemléletmódra, kapaszkodókra és eszközökre ahhoz, hogy a nem is annyira egyértelmű, nehezen megfogható nőiesség témájában megfelelően tudjuk kliensünket támogatni.

A NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZET terjedelme 60 oldal és megtalálod benne azokat a legfontosabb gyakorlatokat, amelyek segítenek feltárni, hogy mit jelent valójában  a nőiesség, milyen egyéni sérülések, félelmek, hiedelmek gátolják a nőket ennek megélésében és mit tudunk tenni egy kiteljesedettebb, boldogabb élethez!

A Női Önismereti Munkafüzetben találsz feltáró kérdéseket, rajzos, grafikonos feladatokat, önismereti gyakorlatokat, vizualizációt, naplózáshoz és akciótervhez segédletet, amely holisztikus módon,  testi-lelki-szellemi szinten segíti a nőiesség fejlesztését és harmonikus megélését.

 

A kiadvány E-BOOK formájában (pdf, nyomtatható) vásárolható meg.

Miért készítettem el A NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZETET?

Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

Mindennapi életünk során rengeteg tippet tanácsot olvashatunk arról, hogyan legyünk “igazi nők”, vonzó vagy “jó nők”. Magazinokból, közösségi médiából, baráti beszélgetésekből folyamatosan árad felénk, hogyan kéne kinéznünk, mitől leszünk szépek, boldogak és figyelemfelkeltőek a férfiak számára. A nők valóban vágynak rá, hogy csinosabbak legyenek, magabiztosak és elégedettebbek. Erre kínálnak megoldást a sminkelési és öltözködési tippek, fogyókúrák, önbizalomerősítő gyakorlatok, szépészeti beavatkozások, spirituális megközelítések, női csoportok, férfi “guruk” tanácsai és még sorolhatnánk.

De mit is jelent valójában a nőiesség? Vannak erre kimondott vagy kimondatlan szabályok? Mitől lesz valaki nőies más meg kevésbé? És nőként miért félünk sokszor megélni, megmutatni önmagunkat és hogyan lehet ezt feloldani? Mi valójában a saját utunk nőként?

A NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR ezekre a kérdésekre keresi a választ, önismereti fókusszal, befelé figyelve. A legmélyebb tudás ugyanis mindig bennünk van, ahogy a sérülések, blokkok, minták is önismereti munkával oldhatóak fel. Az eszköztár célja tehát, hogy segítsen megtalálni az egyéni női életutunkat, meghallani a saját hangunkat, meglátni a megoldásainkat, és hogy bátorítsa a nőket önazonos és kiteljesedett életet élni.

A kiadványban először megnézzük, mit jelent a nőiesség számunkra, hogyan alakult a nőiességünk az életünk során, milyen hatások értek, milyen mintákat hordozunk, és testi-lelki-szellemi szinten hogyan tudjuk magunkat erősíteni. Használunk ezekhez segítő-feltáró kérdéseket, rajzos feladatokat, vizualizációt, levélírást. Legvégül pedig egy akciótervet dolgozunk ki.

Mi a NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZET célja?

Alkalmazott módszerek

Milyen nehézségekkel kapcsolatban tud segíteni a NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZET?

Női ÖNISMERETI MUNKAFÜZET bemutatása

Mitől újszerű és különleges a NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZET?

Kinek nem ajánlom a NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZETET?

Hogyan tudod te is használni a női ÖNISMERETI MUNKAFÜZETET?

A NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZET anyagát a megrendelést és fizetést követően elektronikus úton e-mailben küldjük el Neked nyomtatható formában. A dokumentumot egyben is kinyomtathatod, illetve kiválaszthatod az általad leggyakrabban használt eszközöket is. Természetesen ezeket az eszközöket korlátlan számban kinyomtathatod és használhatod  a klienseiddel.

Fontos információ!

A letölthető dokumentumot csak a megvásárlója használhatja. Amennyiben van olyan ismerősöd, akinek a munkájához szintén hasznos lenne a NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZET letöltése, akkor kérlek irányítsd az oldalunkra, hogy ő is megrendelhesse a terméket.

Kérlek, hogy a dokumentum használata során vedd figyelembe a coaching és az általános jogi és etikai elveket. Ezek megsértése jogszabályi következményeket és kártérítést von maga után.

A női ÖNISMERETI MUNKAFÜZET kiadvány főbb témakörei

A kiadvány terjedelme 60 oldal. Minden témakör számtalan segítő-feltáró coaching kérdést tartalmaz illetve rajzolós feladatokat, vizualizációs és vezetett meditációs szöveget. A feladatokkal érdemes a megadott sorrendben haladni, de az egyes feladatok külön-külön is megállják a helyüket és nagyon inspirálóak.

A NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZET kiadvány díja:

8 900 Ft

Kedvezményesen 6 500 Ft

Akció vége: 2023.05.30.

Fizetni megrendelést követően bankkártyával tudsz a SimplePay biztonságos felületén. Az eszköztárat és a számlát elektronikus úton küldjük meg fizetést követően.

 

A kiadvány E-BOOK formájában (pdf, nyomtatható) vásárolható meg.

A női ÖNISMERETI MUNKAFÜZETET összeállította

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésére, továbbképzésére és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

Dr. Gulácsi Bernadett

Megrendelés menete és fizetés

 1. Kattints a MEGRENDELÉS gombra.
 2. Töltsd ki az űrlapot.
 3. Ezt követően bankkártyával tudsz fizetni a SimplePay biztonságos felületén.
 4. A fizetés után azonnal e-mailben megküldjük számodra a számlát, a Női Önismereti Munkafüzetet és kezdheted is az inspiráló munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Legyél te is a

dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy

tagja

Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

új lehetőség!

Csatlakozz te is a COACHING & LOVE ACADEMY hallgatói számára létrehozott COACH AJÁNLÓ rendszerhez és mutatkozz be minősített coachként az oldalunkon!

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!

Coach csoport

Maradt még kérdésed?

Hívj fel minket és segítünk!