Online Nőiesség - Anyaság - Egyensúly Coaching Továbbképzés

...mert hiszünk a nők kiteljesedésében!

felső szegély szív

50 ÓRÁS ONLINE nőiesség - anyaság - egyensúly coachING továbbképzés INDUL COACHOKNAK, PSZICHOLÓGUSOKNAK, MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBEREKNEK ÉS MÁS SEGÍTŐ TERÜLETEN DOLGOZÓKNAK - A KÉPZÉS A NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAMOT IS TARTALMAZZA

alsó szegély

Az új 50 órás ONLINE NŐIESSÉG – ANYASÁG – EGYENSÚLY COACHING TOVÁBBKÉPZÉS magába foglalja a nőkkel, édesanyákkal való segítő munkához szükséges elméleti tudást, szemléletmódot, szakmai kompetenciákat, miközben számtalan önismereti gyakorlatot és coaching eszközt sajátíthatnak el a résztvevők.

Az 50 órás képzés egyedülállóan magas színvonalú, komplex tudást és önismereti alapokat nyújt a nőiséget és anyaságot érintő olyan coaching témákkal kapcsolatban, mint a nőiesség, fiatalság és szépség kultuszának kihívásai, önbizalom és önbecsülés kérdései, szerephalmozás, napi kihívások, feladatok, egyenrangúság hiánya, identitásválság, anyaság és kiégés, szorongás kapcsolata, generativitás, valamint a női energetika és egyensúly megértése és harmónia megteremtése.

A képzést ajánljuk segítő területen dolgozóknak, pszichológusoknak, mentálhigiénés szakembereknek, coachoknak, önismereti és női csoportok vezetőinek.

Az online tanfolyamon 20 videóból áll, amely a NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAM és a NŐIESSÉG-ANYASÁG-EGYENSÚLY COACHING TOVÁBBKÉPZÉS kiegészítő videóiból áll össze. A videókhoz a saját belépési felületünkön férhetsz hozzá egy évig. A képzés tananyagát, a kibővített 100 oldalas NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR kiadványt elektronikus formában küldjük meg számodra. A videók feldolgozását követően egy csoportos online konzultáción tudsz részt venni, majd egy 5 oldalas záró dolgozatot kell írnod és online záróvizsgát szükséges tenned.  

A sikeres vizsgát követően pedig megküldjük számodra elektronikus formában a magyar és angol nyelvű FAR tanúsítványt a képzésen való részvételről!

Amennyiben még nincs coach végzettséged, részt vehetsz ezzel a képzéssel párhuzamosan az online vagy személyes Life és Business Coach Képzésünkön. Ebben az esetben 5%-os hallgató kedvezményt kapsz  képzéseink és kiadványaink árából!

ICF kompetenciákra és etikai elvekre épülő nemzetközi szintű, professzionális coach képzés, oktatóink valós, 15-20 éves hazai és nemzetközi coaching tapasztalattal, illetve egyetemi szupervizor végzettséggel, és oktatói szaktudással rendelkeznek.

Legyél saját magad coacha!

Ismerd meg jobban önmagad, dolgozz a céljaidon és teremts boldog, kiteljesedett, harmonikus életet online tanfolyamaink segítségével, amelyekhez bármikor, bárhonnan hozzáférsz!

A képzéshez most megkapod ajándékba az új Self-coaching Önismereti és Boldogság Programban az első hónapra a hozzáférést, csupán 500 Ft-ért. 

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Coaching & Love Academy hallgatói a továbbképzéseken

10% kedvezménnyel vehetnek részt.

felső szegély szív

Mi a képzés célja?

alsó szegély

A tanfolyam célja professzionális segítő szakemberek képzése, akik nyitottan, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy a nőket támogassák a nőiesség és anyaság kihívásaiban és egy harmonikus élet megteremtésében.

Amit nyújt a képzés:

felső szegély szív

Milyen témákat érintünk a képzés során?

alsó szegély

A képzés során ezekre a témakörökre nézünk rá önismereti fókusszal és, hogy a coaching során, hogy dolgozunk ezekkel a témákkal, milyen eszközöket használunk.

felső szegély szív

A NŐIESSÉG-ANYASÁG-EGYENSÚLY COACHING TOVÁBBKÉPZÉS FELÉPÍTÉSE

alsó szegély
 • 10 részes videótanfolyam, összesen 180 perc tananyaggal
 • főbb témák: mit jelent a nőiesség, a nőiesség megélése, szépség és fiatalság kultusza, stresszkezelés, önszeretet, öngondoskodás, egyensúly megteremtése, boldogság, kiteljesedés, önazonosság
 • 10 további videós tananyag 
 • főbb témakörök: speciális coaching témák, transzgenerációs hatások, önbizalom, anyasággal kapcsolatos témák, nők a munkahelyen, karrier, mire figyelünk a nőkkel, édesanyákkal való coaching során
 • kibővített NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR 
 • 1 vizualizációs hanganyag + szöveg
 • Online Csoportos Konzultációra bejelentkezés – konzultációs alkalmak évente több alkalommal péntek délelőttönként 10-től 12:30-ig zoom-on keresztül
 • Képzési szerződés és kapcsolódó dokumentumok kitöltése
 • 5 oldalas záródolgozat elkészítése – Konzultációt követő 1 hónapon belül
 • Online záróvizsga megírása – Konzultációt követő 1 hónapon belül
 • FAR-os, saját formátumú magyar és angol nyelvű tanúsítványt elküldjük pdf formátumban

A képzés tematikája, minden hozzá kapcsolódó tananyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ennek megsértése jogszabályi következményeket von maga után.

A továbbképzés bemutatása

felső szegély szív

Az online nőiesség - anyaság - egyensúly coach továbbképzést azoknak ajánljuk, akik:

alsó szegély
felső szegély szív

Minden kérdésedre válaszolunk

alsó szegély

A képzésen való részvételhez coach végzettség nem szükséges, de ajánlott. A képzésen részt vehetnek más segítő területen dolgozó szakemberek is. Amennyiben már elvégeztél egy legalább 100 órás coach képzést, akkor bátran használhatod a Nőiség Coach megnevezést a továbbképzés elvégzése után. Amennyiben még nincs coach végzettséged, úgy a továbbképzésen megszerzett tudást csak a mindennapokban és más segítő tevékenységedben tudod használni. Természetesen nálunk is el tudod végezni a life és business coach képzést a továbbképzés előtt, azzal párhuzamosan vagy azt követően.

A felnőttképzési törvény 2020. szeptember 1-én megváltozott. Azóta nem akkreditált képzés  vannak, hanem  regisztrált felnőttképzőknek tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Természetesen mi is felnőttképzők vagyunk és minden képzésünk bejelentette, teljesen hivatalosan működik.
A coachingnak nincs külön TEÁOR száma, általában üzletviteli tanácsadás vagy máshova nem sorolható egyéb oktatás szokott a cégbe felvett tevékenységi kör lenni. A szolgáltatás megnevezése ettől függetlenül coaching.

Igen, minden volt hallgatónk 10%-os hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken, illetve kedvezményesen vásárolhatják meg a coaching kiadványainkat és vehetnek részt a mindfulness tréningeken. Jelentkezéskor vagy vásárláskor kérjük add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

Igen, lehet párhuzamosan is végezni a képzéseinket, sokan járnak hozzánk egyszerre több képzésre. Ilyenkor a továbbképzésre már él a 10%-os hallgatói kedvezményed. Kérjük jelentkezéskor add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

A továbbképzések végén egy 5 oldalas záródolgozatot kell megírnod és egy online záróvizsgát kell tenned, ezekre felkészítünk a képzés során.

Nagyon sok volt hallgatónk van, aki külföldön él és dolgozik coachként a nálunk megszerzett tanúsítvánnyal. Természetesen azért érdemes mindig megnézni a helyi szabályokat.

A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni, bármikor tudsz csatlakozni.

Minden volt hallgatónk 10% hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken. Jelentkezéskor kérjük add meg a kedvezményes kuponkódod és automatikusan megkapod a kedvezményed, ami nem csak a továbbképzésekre, hanem a coaching kiadványokra és mindfulness tréningekre is vonatkozik.

Ők már elvégezték

felső szegély szív

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSRŐL

alsó szegély

A képzés felépítése:

Következő online csoportos konzultációs napok, amelyből egy alkalmon kötelező részt venni:

Kérdés esetén keress minket bátran a hello@coachingandlove.hu e-mail címre írva.

újonnan végzett coachaink
útravaló szeretet üzenet

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2024. július 31.

A képzés díja:

161 000 Ft+áfa

MOST EARLY BIRD AKCIÓ:

95 000 Ft+áfa

Akció vége: 2024. július 31.

A képzési díj tartalmazza:

 • az egyedülálló NŐIESSÉG-ANYASÁG-EGYENSÚLY COACHING TOVÁBBKÉPZÉSEN Coaching Képzésen való részvételt, amely a Nőiesség Coaching Eszköztár kiadványt is tartalmazza,
 • a teljes képzés díját,
 • Az ONLINE NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAM anyagát
 • A képzésen való részvételről elektronikus formában magyar és angol nyelvű, valamint a FAR tanúsítványt

Amennyiben az Online Life és Business Coach Képzést is nálunk végezted el, további 10% hallgatói kedvezményt kapsz a tandíjból!

Ha már megvásároltad az Online Női önismereti tanfolyamot, akkor kedvezményesen vehetsz részt a továbbképzésen.

A te tanúsítványod

A képzést összeállította

Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.)megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911 

Amiért szeretnénk átadni a tudásunk neked

“Nagyon fontos számunkra, hogy minőségi tudással, emberséges és etikus hozzáállással, valamint szeretettel teli segítő szakembereket képezzünk, akik maguk is nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Kiscsoportban, maximum 14 fővel dolgozunk, mert szeretnénk, hogy együttműködő, akár baráti kapcsolatok alakuljanak ki a résztvevők között, és szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy kérdezzen, gyakoroljon a képzés során. Nem célunk minél több segítőt képezni, hogy sokan elvégezzék a tanfolyamunkat, a képzéseket szakmai elhivatottságból tartjuk, ezért osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a képzésre, ha ezekkel te is egyetértesz.”

felső szegély szív

JELENTKEZÉS MENETE ÉS FIZETÉS

alsó szegély

Bankkártyás fizetés esetén

 1. Válaszd ki a bankkártyás fizetést.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. Majd átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni.
 4. A számlát és a visszaigazolást e-mailben megküldjük számodra. 
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Utalásos fizetés esetén

 1. Válaszd ki az utalásos fizetési lehetőséget.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. A díjbekérőt és a visszaigazolást e-mail-ben megküldjük számodra. 
 4. Az utalás beérkezését követően elküldjük Neked a számlát.
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911 

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!