Nőiesség - Anyaság - Egyensúly Coaching Továbbképzés

...mert hiszünk a nők kiteljesedésében!

felső szegély szív

50 ÓRÁS ONLINE nőiesség - anyaság - egyensúly coachING továbbképzés INDUL COACHOKNAK, PSZICHOLÓGUSOKNAK, MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBEREKNEK ÉS MÁS SEGÍTŐ TERÜLETEN DOLGOZÓKNAK - A KÉPZÉS A NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAMOT IS TARTALMAZZA

alsó szegély

Az új 50 órás NŐIESSÉG – ANYASÁG – EGYENSÚLY Online Coach Továbbképzés magába foglalja a nőket, édesanyákat érintő nehézségekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok és új szempontok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. Ennek eléréséhez a képzésen az elméleti tudás és szemléletformálás mellett gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt és számtalan önismereti gyakorlatot, coaching eszközt sajátíthatnak el a résztvevők.

Az 50 órás képzés egyedülállóan magas színvonalú, komplex tudást és önismereti alapokat nyújt a nőiséget és anyaságot érintő olyan coaching témákkal kapcsolatban, mint a nőiesség, fiatalság és szépség kultuszának kihívásai, önbizalom és önbecsülés kérdései, szerephalmozás, napi kihívások, feladatok, egyenrangúság hiánya, identitásválság, anyaság és kiégés, szorongás kapcsolata, generativitás, valamint a női energetika és egyensúly megértése és harmónia megteremtése.

A képzést ajánljuk segítő területen dolgozónak, pszichológusoknak, mentálhigiénis szakembereknek, coachoknak, önismereti és női csoportok vezetőinek.

Az online tanfolyamon 20 videóból áll, amely a NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAM és a NŐIESSÉG-ANYASÁG-EGYENSÚLY COACHING TOVÁBBKÉPZÉS kiegészítő videóiból áll össze. A videókhoz a saját belépési felületünkön férhetsz hozzá egy évig. A képzés tananyagát, a kibővített 100 oldalas NŐIESSÉG COACHING ESZKÖTÁR kiadványt elektronikus formában küldjük meg számodra. A videók feldolgozását követően egy csoportos online konzultáción tudsz részt venni, majd egy 5 oldalas záró dolgozatot kell írnod és online záróvizsgát szükséges tenned.  

A sikeres vizsgát követően pedig elektronikus úton megküldjük számodra elektronikus formában a magyar és angol nyelvű, valamint a FAR tanúsítványt a képzésen való részvételről!

Amennyiben még nincs coach végzettséged, részt vehetsz ezzel a képzéssel párhuzamosan az online vagy személyes Life és Business Coach Képzésünkön. Ebben az esetben 5%-os hallgató kedvezményt kapsz  képzéseink és kiadványaink árából!

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Coaching & Love Academy hallgatói a továbbképzéseken

10% kedvezménnyel vehetnek részt.

felső szegély szív

Mi a képzés célja?

alsó szegély

A tanfolyam célja professzionális segítő szakemberek képzése, akik nyitottan, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy a nőket támogassák a nőiesség és anyaság kihívásaiban és egy harmonikus élet megteremtésében.

Amit nyújt a képzés:

felső szegély szív

Milyen témákat érintünk a képzés során?

alsó szegély

A képzés során ezekre a témakörökre nézünk rá önismereti fókusszal és hogy a coaching során, hogy dolgozunk ezekkel a témákkal, milyen eszközöket használunk.

felső szegély szív

A NŐIESSÉG-ANYASÁG-EGYENSÚLY COACHING TOVÁBBKÉPZÉS FELÉPÍTÉSE

alsó szegély
 • 10 részes videótanfolyam, összesen 180 perc tananyaggal
 • főbb témák: mit jelent a nőiesség, a nőiesség megélése, szépség és fiatalság kultusza, stresszkezelés, önszeretet, öngondoskodás, egyensúly megteremtése, boldogság, kiteljesedés, önazonosság
 • 10 további videós tananyag 
 • főbb témakörök: speciális coaching témák, transzgenerációs hatások, önbizalom, anyasággal kapcsolatos témák, nők a munkahelyen, karrier, mire figyelünk a nőkkel, édesanyákkal való coaching során
 • kibővített NŐIESSÉG COACHING ESZKÖZTÁR 
 • 1 vizualizációs hanganyag + szöveg
 • Online Csoportos Konzultációra bejelentkezés – konzultációs alkalmak évente több alkalommal péntek délelőttönként 10-től 12:30-ig zoom-on keresztül
 • Képzési szerződés és kapcsolódó dokumentumok kitöltése
 • 5 oldalas záródolgozat elkészítése – Konzultációt követő 1 hónapon belül
 • Online záróvizsga megírása – Konzultációt követő 1 hónapon belül
 • FAR-os, saját formátumú magyar és angol nyelvű tanúsítványt elküldjük pdf formátumban

A képzés tematikája, minden hozzá kapcsolódó tananyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ennek megsértése jogszabályi következményeket von maga után.

felső szegély szív

Az online nőiesség - anyaság - egyensúly coach továbbképzést azoknak ajánljuk, akik:

alsó szegély
felső szegély szív

Minden kérdésedre válaszolunk

alsó szegély

A képzésen való részvételhez coach végzettség nem szükséges, de ajánlott. A képzésen részt vehetnek más segítő területen dolgozó szakemberek is. Amennyiben már elvégeztél egy legalább 100 órás coach képzést, akkor bátran használhatod a Mindfulness Coach megnevezést a továbbképzés elvégzése után. Amennyiben még nincs coach végzettséged, úgy a továbbképzésen megszerzett tudást csak a mindennapokban és más segítő tevékenységedben tudod használni. Természetesen nálunk is el tudod végezni a life és business coach képzést a továbbképzés előtt, azzal párhuzamosan vagy azt követően.

A felnőttképzési törvény 2020. szeptember 1-én megváltozott. Azóta nem akkreditált képzés  vannak, hanem  regisztrált felnőttképzőknek tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Természetesen mi is felnőttképzők vagyunk és minden képzésünk bejelentette, teljesen hivatalosan működik.
A coachingnak nincs külön TEÁOR száma, általában üzletviteli tanácsadás vagy máshova nem sorolható egyéb oktatás szokott a cégbe felvett tevékenységi kör lenni. A szolgáltatás megnevezése ettől függetlenül coaching.

Igen, minden volt hallgatónk 10%-os hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken, illetve kedvezményesen vásárolhatják meg a coaching kiadványainkat és vehetnek részt a mindfulness tréningeken. Jelentkezéskor vagy vásárláskor kérjük add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

Igen, lehet párhuzamosan is végezni a képzéseinket, sokan járnak hozzánk egyszerre több képzésre. Ilyenkor a továbbképzésre már él a 10%-os hallgatói kedvezményed. Kérjük jelentkezéskor add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

A továbbképzések végén egy 5 oldalas záródolgozatot kell megírnod és egy online záróvizsgát kell tenned, ezekre felkészítünk a képzés során.

Nagyon sok volt hallgatónk van, aki külföldön él és dolgozik coachként a nálunk megszerzett tanúsítvánnyal. Természetesen azért érdemes mindig megnézni a helyi szabályokat.

A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni, bármikor tudsz csatlakozni.

Minden volt hallgatónk 10% hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken. Jelentkezéskor kérjük add meg a kedvezményes kuponkódod és automatikusan megkapod a kedvezményed, ami nem csak a továbbképzésekre, hanem a coaching kiadványokra és mindfulness tréningekre is vonatkozik.

Ők már elvégezték

felső szegély szív

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSRŐL

alsó szegély

A képzés felépítése:

Következő online csoportos konzultációs napok, amelyből egy alkalmon kötelező részt venni:

Kérdés esetén keress minket bátran a hello@coachingandlove.hu e-mail címre írva.

újonnan végzett coachaink
útravaló szeretet üzenet

KÉPZÉS INDULÁSA ÉS JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

A továbbképzés 2023. december 18-án indul, a Nőiesség Önismereti Tanfolyam rész viszont már azonnal elérhető a fizetést követően és a regisztráció jóváhagyása után.

Jelentkezni folyamatosan lehetséges!

A képzés díja:

155 000 Ft

MOST EARLY BIRD AKCIÓ:

89 000 Ft

Akció vége: 2024. január 31.

A képzési díj tartalmazza:
Amennyiben az Online Life és Business Coach Képzést is nálunk végezted el, további 10% hallgatói kedvezményt kapsz a tandíjból!
felső szegély szív

A KÉPZÉST ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély

Amiért szeretnénk átadni a tudásunk neked

“Nagyon fontos számunkra, hogy minőségi tudással, emberséges és etikus hozzáállással, valamint szeretettel teli segítő szakembereket képezzünk, akik maguk is nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Kiscsoportban, maximum 14 fővel dolgozunk, mert szeretnénk, hogy együttműködő, akár baráti kapcsolatok alakuljanak ki a résztvevők között, és szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy kérdezzen, gyakoroljon a képzés során. Nem célunk minél több segítőt képezni, hogy sokan elvégezzék a tanfolyamunkat, a képzéseket szakmai elhivatottságból tartjuk, ezért osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a képzésre, ha ezekkel te is egyetértesz.”

felső szegély szív

JELENTKEZÉS MENETE ÉS FIZETÉS

alsó szegély

Bankkártyás fizetés esetén

 1. Válaszd ki a bankkártyás fizetést.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. Majd átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni.
 4. A számlát és a visszaigazolást e-mailben megküldjük számodra. 
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Utalásos fizetés esetén

 1. Válaszd ki az utalásos fizetési lehetőséget.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. A díjbekérőt és a visszaigazolást e-mail-ben megküldjük számodra. 
 4. Az utalás beérkezését követően elküldjük Neked a számlát.
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911 

Legyél te is a

dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy

tagja

Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap november 8

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!