A NAGY SZERELEM KUTATÁS

Voltál már igazán szerelmes? Esetleg most is épp nagyon szerelmes vagy? Akkor ez a kutatás neked szól!

Dr. Gulácsi Bernadett vagyok, a Coaching & Love Academy alapítója, diplomás szupervizor, coach képző tréner, nőiesség szakértő. Kutatásom során A SZERELEM TÍPUSAIT, MEGÉLÉSÉNEK FORMÁIT vizsgálom különböző szempontokból. A kérdőív az adatok megadását követően rövid kifejtős és feleletválasztós kérdésből áll, de nem kötelező mindegyikre válaszolni, csak a csillaggal jelöltekre szükséges!

A kutatásban való részvétel önkéntes, anonim jellegű. Személyes és beazonosításra alkalmas adatokra nem kérdezünk rá. A kitöltés bármikor megszakítható, ebben az esetben az adatok nem kerülnek felhasználásra. Az adatokat kizárólag a kutatáshoz használjuk fel, kódolt formában. Egyéni kiértékelésre nem kerül sor, kizárólag csoportos szinten értelmezhető eredmények kerülnek elemzésre.

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne a kutatással kapcsolatban, vagy úgy érzed, hogy a vizsgálat során szorongás, negatív érzelmek merültek fel benned, az alábbi email elérhetőségeken keress minket bizalommal:
hello@coachingandlove.hu

Köszönjük, hogy kitöltéseddel segíted és támogatod a munkánkat!

dr. Gulácsi Bernadett
a Coaching & Love Academy alapítója
www.coachingandlove.hu

 

új lehetőség!

Csatlakozz te is a COACHING & LOVE ACADEMY hallgatói számára létrehozott COACH AJÁNLÓ rendszerhez és mutatkozz be minősített coachként az oldalunkon!

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!

Coach csoport

Maradt még kérdésed?

Hívj fel minket és segítünk!