Coaching Eszközök Használata a Gyakorlatban - Online Tanfolyam

... a professzionális coach munkához!

felső szegély szív

COACHING ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN - 16 RÉSZES ONLINE TANFOLYAM - AMELYRE MINDEN COACHNAK, TRÉNERNEK, TERAPEUTÁNAK, SEGÍTŐ SZAKEMBERNEK SZÜKSÉGE VAN!

alsó szegély

Coachként a legfontosabb eszközünk a reflektív figyelem és a kérdezéstechnika. Előfordulnak azonban olyan helyzetek, amikor szükség van más módszertani eszközökre is, amelyek segítik mélyíteni a kliensünk önismeretét és segítőként számunkra is magabiztosságot adnak. Sokszor ugyanis nem könnyű megtalálni, hogy mi a kliensünk témájának fókusza, nehezen megy az érzésekről, szükségletekről való kommunikáció, a perspektíva váltás és a valódi célok megtalálása. COACHING ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN épp ebben segít!

A videótanfolyamban most megtalálod azokat a leggyakrabban használt coaching eszközöket, amelyek segítik az érzések megfogalmazását, feltárják a jelenlegi elakadás okát, tudatosítják a kliensünk működését és segítenek fókuszt, illetve célokat találni.

A tanfolyamon először megtanulod az alapokat a coaching eszközök használatáról, amellyel biztonságosan, mélyen és hatékonyan tudsz segítőként dolgozni. 

A 16 részes tanfolyamban szó lesz kreatív eszközökről, kártyák használatáról, rajzos gyakorlatokról, szerepcseréről, tranzakcióanalízisről és sok más hasznos módszerről. Minden coaching eszközről szóló videóban megmutatom a gyakorlati használatukat, hogy milyen instrukciókat adunk, mire érdemes odafigyelni, milyen kérdéseket teszünk fel közben és megosztom a saját tapasztalataimat, bemutatok konkrét eseteket.

A COACHING ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN – Online Tanfolyam hossza 150 perc és mellé most ajándékként megkapod a COACHING ESZKÖZTÁR 1. kiadványunkat pdf formában. Az eszköztárban találsz feladatokat személyiségtípusokra, szerepek feltárására, kapcsolatokra, életútra, jövő- és céltervezésre, akcióterv összeállítására, és sok más gyakran előforduló témakörre is.

Coach csoport
felső szegély szív

Miről szól a Coaching ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN TANFOLYAM?

alsó szegély

A 16 részes online tanfolyamot azzal a céllal állítottam össze, hogy segítsem az Akadémián a tanítványainkat, illetve más coachokat és segítő területen dolgozó szakembereket a munkájukban. 

Az elmúlt évek folyamán több, mint ezer coachot képeztünk ki, tartottam nekik szupervíziót, így tudom, hogy mennyire fontos a segítők eszköztárának bővítése ahhoz, hogy magabiztosan dolgozzanak és hatékony, mély, felismeréseket adó üléseket vezessenek.

Összegyűjtöttem ezért az elmúlt 15 év coach és szupervizor munkámból a leggyakrabban használt coaching eszközöket, amiket én is sikeresen használtam. Az online tanfolyamban most 150 percben bemutatom nektek, hogyan érdemes használni a coaching eszközöket és részletesen bemutatok 15 módszert, amit azonnal ki tudtok próbálni. Mindegyik eszközhöz mondok konkrét instrukciókat, kérdéseket, részletesen elmagyarázom, hogy mire érdemes figyelni a használatuk során és megosztom veletek a saját tapasztalataimat, esettanulmányokat is.

A Coaching Eszköztár 1 – A 12 leggyakrabban használt coaching eszköz kiadványban – amit most ajándékként megkapsz a tanfolyam mellé –  olyan igényes eszközöket kaphatsz a kezedbe, amelyek nem csak segítik a klienseket nehézségeik megoldásában, újak felismerésében, hanem haza is vihetik őket és bármikor örömmel elővehetik, ha szükségük van rá.

felső szegély szív

A Coaching EszközÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN TANFOLYAM TÉMAKÖREI

alsó szegély
felső szegély szív

Alkalmazott módszerek

alsó szegély
felső szegély szív

HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI AZ ONLINE TANFOLYAMOT ÉS ESZKÖZTÁRAT?

alsó szegély

A Coaching Eszközök Használata a Gyakorlatban – Online Tanfolyam megrendelését követően beállítjuk hozzáférésed a saját tanfolyami felületünkön, ahol korlátlan ideig hozzáférsz a videókhoz, a saját tempódban nézheted meg őket és letöltheted a Coaching Eszköztárat is.

A videótanfolyamban először megtanulod az alapokat, vagyis azt, hogy mikor, milyen helyzetben és hogyan érdemes különböző coaching eszközöket használnod, hogy azok tényleg hatékonyan működjenek. Utána egyesével végigvesszük a leggyakrabban használt coaching eszközöket, módszertani elemeket. Megnézzük, milyen instrukciókat érdemes adni, milyen kérdéseket használunk közben, mire érdemes odafigyelni. 

A legfontosabb ezután a gyakorlás! Minden elemet először saját magadon használj, csináld végig a feladatokat, utána jöhet a gyakorlás a kliensekkel. A Coaching Eszköztár kiadványban pedig jó néhány coahching eszközt megtalálsz kérdésekkel, és ezeket az anyagokat használhatod a saját coaching folyamataidban is kinyomtatva.

A tanfolyam elvégzéséről magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki, amelyet elektronikus úton küldünk meg számodra.

Természetesen arról ne feledkezz el, hogy a coachingban a legfontosabb intervenciós eszközünk a kérdéseink és a reflektív figyelmünk. A gyakorlati eszközöket mindig tudatosan választjuk a helyzetnek, a kliensnek és a témájának megfelelően, először csak javasoljuk és szeretettel használjuk.

És még valami: bízz a coachingban, bízz a kliensedben és önmagadban is!

Fontos információ! A letölthető dokumentumot csak a megvásárlója használhatja, annak jogosulatlan használata, terjesztése jogszabályi következményeket von maga után.

A tanfolyam bemutatása

MIBEN SEGÍT A COACHING ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN - ONLINE TANFOLYAM?

KINEK AJÁNLOM A COACHING ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN - ONLINE TANFOLYAMON VALÓ RÉSZVÉTELT?

Coaching Eszköztár

AJÁNDÉK!
COACHING ESZKÖZTÁR 1. - A 12. Leggyakrabban használt coaching eszköz nyomtatható formában

A kiadvány ára 6 500 Ft, amelyet most ingyen, ajándékként megkapsz a tanfolyam mellé!

 

A Coaching Eszköztár 1. kiadványt E-BOOK (pdf, nyomtatható) formában küldjük meg számodra a megrendelést követően, és azonnal elkezdheted használni. 

A videótanfolyamban pedig még ennél is több coaching eszközt találsz részletes bemutatással, önreflexiós kérdésekkel, konkrét instrukciókkal a használathoz és esettanulmányokkal. A videókhoz fizetést és regisztrációt követően 1-2 munkanapon belül férsz hozzá, amint beállítjuk a jogosultságod.

A tanfolyam anyagához egy évig ideig lesz hozzáférésed, így bármikor újra megnézheted a videókat.

A tanfolyam elvégzését követően az Összefoglaló kérdőívünk kitöltése után magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki számodra, amelyet elektronikus úton küldünk el pdf formában.

felső szegély szív

A COACHING ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN TANFOLYAMOT ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély
Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

A Coaching Eszközök Használata a Gyakorlatban - Online Tanfolyam tartalma

A COACHING ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A GYAKORLATBAN - Online Tanfolyam díja:

54 990 Ft

MOST AKCIÓ:

32 000 Ft

Akció vége és jelentkezési határidő: 2024. május 31.

a Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Jelentkezés menete és fizetés

 1. Bankkártyás fizetés esetén, átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni. Utalásos fizetés esetén a megrendelést követően e-mail küldjük a díjbekérőt.
 2. A számlát és a visszaigazolást a megrendelésről e-mailben megküldjük számodra.
 3. Fizetést követően átirányítunk a Regisztrációs felületünkre, elkészítheted a fiókodat amivel majd megnézheted a videókat.
 4. Legkésőbb egy-két munkanapon belül megerősítjük tagságodat a rendszerben és már kezdheted is a tanulást.
 5. Innentől kezdve honlapunkon a felső sávban lévő Belépés menüpontnál vagy a Tartalmaink menüpont alatt belépve bármikor hozzáférsz a tanfolyamhoz.
 6. Az ajándék COACHING ESZKÖZTÁR 1. kiadványt pedig e-mailben elküldjük Neked nyomtatható formában a visszaigazolással együtt.
Bankkártya
Bankkártyával
fizetem
a tanfolyamot
32.000 Ft
Átutalás
Átutalással
fizetem
a tanfolyamot
32.000 Ft

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!