Online Női Önismereti Tanfolyam

... legyél te is boldog, kiteljesedett!

10 RÉSZES VIDEÓTANFOLYAM - Azonnal használható önismereti TUDÁSSAL, GYAKORLATOKKAL A nőiességünk megismeréséhez és teljesebb, ragyogóbb megéléséhez.

AJÁNDÉK NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZETTEL - gyönyörű formában, nyomtatható verzióban!

Női utunk színes és sokféle lehet. Az általános tippek, tanácsok, taktikák, csak ideig-óráig működnek. A valódi válaszok a nőiességünkkel kapcsolatban bennünk vannak. Ahhoz, hogy kívülről is ragyogó nők legyünk, befelé kell tekintenünk. Így lesz egy stabil, elégedett, szeretettel teli nő kívül is sugárzó és harmonikus. Ennek elérésében segít az önismereti munka.

A NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAMBAN arra keressük a választ, hogy számodra mit jelent a nőiesség, hogyan tudod a régi hitrendszereket, mintákat, félelmeket letenni és arra fókuszálunk, hogy szeresd magad, az életet pedig még teljesebben éld meg.

A NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAM 10 részből áll, amelyhez zárt felületünkön keresztül tudsz hozzáférni és a teljes anyag hossza összesen 180 perc azaz 3 óra. A témakörök között megtalálod, hogy milyen tévhitek vannak a nőiességgel kapcsolatban, mit jelent valójában a nőiesség, hogyan lehet jobban megélni a nőiességünket, mit kezdjünk az elvárásokkal, hogyan szeressük jobban magunkat, hogyan találjuk meg a kiutat a szépség és a fiatalság kultuszából, hogyan kezeljük a stresszt és teremtsünk egy harmónikusabb, boldogabb életet önazonos módon.

A NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAMHOZ most ajándékként megkapod a NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZETET 6.500 Ft értékben. A kiadvány terjedelme 60 oldal. A kiadványban találsz feltáró kérdéseket, rajzos, grafikonos feladatokat, önismereti gyakorlatokat, vizualizációt, naplózáshoz és akciótervhez segédletet, amely holisztikus módon,  testi-lelki-szellemi szinten segíti a nőiesség fejlesztését és harmonikus megélését.

A videókhoz a honlapunkon keresztül egy zárt felületen férhetsz hozzá, a  kiadványt E-BOOK formájában (pdf, nyomtatható) küldjük el neked.

Miért készítettem el AZ ONLINE NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAMOT?

Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

Mindennapi életünk során rengeteg tippet tanácsot olvashatunk arról, hogyan legyünk “igazi nők”, vonzó vagy “jó nők”. Magazinokból, közösségi médiából, baráti beszélgetésekből folyamatosan árad felénk, hogyan kéne kinéznünk, mitől leszünk szépek, boldogak és figyelemfelkeltőek a férfiak számára. A nők valóban vágynak rá, hogy csinosabbak legyenek, magabiztosak és elégedettebbek. Erre kínálnak megoldást a sminkelési és öltözködési tippek, fogyókúrák, önbizalomerősítő gyakorlatok, szépészeti beavatkozások, spirituális megközelítések, női csoportok, férfi “guruk” tanácsai és még sorolhatnánk.

De mit is jelent valójában a nőiesség? Vannak erre kimondott vagy kimondatlan szabályok? Mitől lesz valaki nőies más meg kevésbé? És nőként miért félünk sokszor megélni, megmutatni önmagunkat és hogyan lehet ezt feloldani? Mi valójában a saját utunk nőként?

A NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAM során ezekre a kérdésekre keresi a választ, önismereti fókusszal, befelé figyelve. A legmélyebb tudás ugyanis mindig bennünk van, ahogy a sérülések, blokkok, minták is önismereti munkával oldhatóak fel. Az eszköztár célja tehát, hogy segítsen megtalálni az egyéni női életutunkat, meghallani a saját hangunkat, meglátni a megoldásainkat, és hogy bátorítsa a nőket önazonos és kiteljesedett életet élni.

A tanfolyam alatt először megnézzük, mit jelent a nőiesség számunkra, hogyan alakult a nőiességünk az életünk során, milyen hatások értek, milyen mintákat hordozunk, és testi-lelki-szellemi szinten hogyan tudjuk magunkat erősíteni. Használunk ezekhez segítő-feltáró kérdéseket, rajzos feladatokat, vizualizációt, levélírást. Legvégül pedig egy akciótervet dolgozunk ki.

Mi a NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAM célja?

Alkalmazott módszerek

Milyen nehézségekkel kapcsolatban tud segíteni aZ ONLINE NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAM?

az online Női ÖNISMERETI tanfolyam bemutatása

Mitől újszerű és különleges a NŐI ÖNISMERETI tanfolyam?

Kinek nem ajánlom a NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAMOT?

Hogyan tudod használni aZ ONLINE női ÖNISMERETI TANFOLYAMOT?

A NŐI ÖNISMERETI TANFOLYAM megvásárlását követeőn 1-2 munkanapon belül jóváhagyjuk a hozzáférésed a videós tananyaghoz, amelyet a honlapunkon keresztül a Belépés menüpontban érsz el. A videókat egy éven keresztül bármikor újra megtekintheted.

A tanfolyamhoz ajándékként adjunk a Női Önismereti Munkafüzetet, amit megrendelést követően e-mailben küldünk el számodra. Ezt ki tudod nyomtatni és azonnal használhatod is.

Fontos információ! A tanfolyamot és kiadványt csak annak megvásárlója használhatja.  A tanfolyam anyagának jogosulatlan használata, sokszorosítása, terjesztése jogszabályi következményeket és kártérítést von maga után.

AZ ONLINE női ÖNISMERETI TANFOLYAM főbb témakörei

A videótanfolyam 10 részből áll és összesen 180 perc. A Női Önismereti Munakfüzet terjedelme 60 oldal. Minden témakör számtalan segítő-feltáró coaching kérdést tartalmaz. A videókkal, önismereti  feladatokkal egyéni sorrendben haladni és érdemes elegendő időt szánni a feldolgozásra lelki és szellemi szinten is.

A tanfolyam elvégzéséről magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki, amit elektronikus úton küldünk meg számodra.

AJÁNDÉK NŐI ÖNISMERETI MUNKAFÜZET!

A kiadvány ára 6 500 Ft, amelyet most ingyen, ajándékként megkapsz a tanfolyam mellé!

A munkafüzet számtalan önismereti feladatot a tartalmaz az alábbi témakörökben:

 1. Mit jelent számodra a nőiesség?
 2. Szerepeink és a nőiesség kapcsolata?
 3. Nőiesség életgörbe
 4. A hősnő útja életútrajz
 5. A nőiesség megélése fizikai szinten és mindennapi életünkben
 6. Nőiességünk érzelmi és gondolati szinten
 7. Nőiesség akcióterv
 8. Boldog, kiteljesedett nő megalkotása

A kiadványt E-BOOK formájában (pdf, nyomtatható) küldjük meg számodra a megrendelést követően.

Ők már elvégezték

A női ÖNISMERETI tanfolyamot összeállította

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésére, továbbképzésére és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

Dr. Gulácsi Bernadett

Online NŐIESSÉG-ANYASÁG-EGYENSÚLY Coaching Továbbképzés

Szeretnéd a nőket, édesanyákat profi módon segítő szakemberként támogatni, új szempontokat tanulni ehhez és tanúsítványt szerezni? Akkor szívesen ajánlom figyelmedbe az 50 órás Online Nőiesség-Anyaság-Egyensúly Coaching Továbbképzésünket, ami az Online Női Önismereti Tanfolyam teljes anyagát is tartalmazza. A továbbképzésen tovább mélyítjük a tudásunkat, plusz eszközöket tanulunk, megismeretetem veletek részletesebben az országos Nőiesség-Női lét kutatás eredményeit és lesz online csoportos konzultáció, dolgozatírás és online vizsga is. A képzésről pedig magyar és angol nyelvű valamint FAR-os tanúsítványt állítunk ki.

A továbbképzésen részt vehetnek coachok, pszichológusok, pedagógusok, mentálhigiénés szakemberek és bármilyen más segítő területen dolgozó szakemberek is!

A továbbképzés most kedvezményes áron érhető el.

Várlak szeretettel az Online Nőiesség-Anyaság-Egyensúly Coaching Továbbképzésen!

felső szegély szív

Az Online Női Önismereti Tanfolyam tartalma

alsó szegély

Az Online Női Önismereti Tanfolyam díja:

24 990 Ft

MOST AKCIÓ:

19 990 Ft

Akció vége és jelentkezési határidő: 2024. július 31.

Self-Coaching Önismereti & Boldogság Program

Legyél saját magad coacha!

Ismerd meg jobban önmagad, dolgozz a céljaidon és teremts boldog, kiteljesedett, harmonikus életet online tanfolyamaink segítségével, amelyekhez bármikor, bárhonnan hozzáférsz!

Az egyedülálló programunkban most korlátlanul eléred az akadémia legfontosabb önismereti témájú online tanfolyamait, szemléletformáló új videós tananyaggal, azonnal használható coaching munkafüzetekkel, kérdésekkel, feladatokkal. Ezen túl pedig számtalan meditációs hanganyaggal, havi tematikus online előadásokkal és konzultációs lehetőséggel várunk. A személyes programokon pedig élőben is tudunk kapcsolódni!

FŐBB TÉMAKÖREINK: önismeret fejlesztése, képességek, erősségek feltárása, családi kapcsolatok, szerepek feltérképezése, önbizalom, önértékelés, önszeretet fejlesztése, időbeosztás, célkitűzések és megvalósítás, kommunikációs stílusok, DISC viselkedéstípusok, nőiesség, anyaság megélése, jelenlét, stressz és kiégés kezelése, egyensúly és harmónia megteremtése.

Csatlakozz most hozzánk te is!

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!