Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
Coaching And Love
coachingandlove-main-slider

Érzés és szükséglet kártyák

... a tartalmas és önreflektív segítő munkához!

felső szegély szív

60 ÉRZÉS ÉS 60 SZÜKSÉGLET KÁRTYA NYOMTATHATÓ FORMÁBAN SEGÍTŐ TERÜLETEN DOLGOZÓKNAK - A TARTALMAS ÉS MÉLY ÖNISMERETI MUNKÁHOZ!

alsó szegély

Coachként, segítőként a legfontosabb eszközünk a reflektív – aktív – figyelem és a kérdezéstechnika. Előfordulnak azonban helyzetek, amikor szükség van más módszertani eszközök használatára is, amelyek segítik mélyíteni a kliensünk önismeretét.

Az ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁK a legalapvetőbb coaching eszközök közé tartoznak. Ha azt érzed, hogy nehéz a kliensed számára megnyílni, az érzéseit  megfogalmazni és szükségleteit felismerni, akkor a kártyákkal rengeteget tudsz neki segíteni. A kártyaválasztás nem csak a jelenlegi helyzetére való rálátást segíti, hanem a céltervezésben is.

Az érzések és szükségletek megfogalmazásának tanulása fejleszti továbbá az érzelmi intelligenciát, a tudatosságot és az asszertív, együttműködő kommunikációt. Ezzel az eszközzel igazán hatékonyan tudsz segíteni a kliensednek ispiráló és szeretettel teli légkörben.

Coach csoport
felső szegély szív

KINEK AJÁNLOM AZ ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁK HASZNÁLATÁT?

alsó szegély
 • coachoknak
 • trénereknek
 • szupervizoroknak
 • tanároknak
 • szülőknek
 • terapeutáknak
 • mentálhigiénés szakembereknek
 • szociális munkásoknak
 • és minden segítő területen dolgozónak
 • illetve mindazoknak, akik időnként szeretnének a saját érzéseikre és szükségleteikre is ránézni!
felső szegély szív

MIÉRT ÉRDEMES MEGRENDELNED AZ ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁKAT?

alsó szegély
felső szegély szív

HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI A NYOMTATHATÓ ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁKAT?

alsó szegély

Az ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁK használatához nincs más dolgot, mint kitölteni az adataidat és elküldeni a megrendelést. Fizetést követően e-mailben megküldjük a nyomtatható kártyákat használati utasítással. A 60 érzést és 60 szükségletet tartalmazó kártyákat érdemes vastagabb papírra kinyomtatni, szépen felvágni és már hazsnálhatod is őket! Szükség esetén pedig bármikor kinyomtathatod újra a kártyákat.

felső szegély szív

Az Online Önismereti, Self-Coaching Tanfolyamról mondták

alsó szegély
 • "Szeretem otthon a saját időbeosztásom szerint fejleszteni önmagam. Ez az Online Önismereti Tanfolyam megértette velem, hogy ne adjam fel a cél előtt az álmaimat, céljaimat, hanem merjek bátran haladni és ha kell segítség, merjek kérni. Hiszen aki kér, kap is. Köszönöm."

  Blazsek Mónika Coach / Thetahealing instruktor
 • “A tanfolyam segített rendszerezni a gondolataimat, jó ötleteket adott, okos tanácsokat és praktikákat olvastam az 5 hét alatt. Nagyon tetszett, alapos, kigondolt és szeretettel összerakott anyag. A tanfolyam hatására felismertem, hogy több időt kell magamra szánni, a saját céljaimra, örömömre, fejlődésemre, ezen biztos, hogy változtatni fogok.”

  Farkashegyi Andrea Coach
Érzés és szükséglet kártyák

AZ ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁK DÍJA:

2 990 Ft

A megrendelést követően fizetni előre átutalással vagy bankkártyával lehetséges, a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra. A számlát elektronikus úton küldjük, amely tartalmazza a fizetéshez szükséges adatokat.

Fizetést követően egy munkanapon belül megküldjük a nyomtatható ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁKAT.

felső szegély szív

AZ ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁKAT ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély
Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély szív

Megrendelés menete és fizetés

alsó szegély
 1. Kattints a MEGRENDELÉS gombra.
 2. Töltsd ki az űrlapot.
 3. Ezt követően bankkártyával tudsz fizetni a SimplePay biztonságos felületén.
 4. A fizetés után azonnal e-mailben megküldjük számodra a számlát, az ÉRZÉS ÉS SZÜKSÉGLET KÁRTYÁK anyagát és kezdheted az inspiráló munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-as telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

felső szegély szív

KÉPGALÉRIA

alsó szegély