Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
felső szegély szív

Belépés a Tartalmakért

alsó szegély

Ezeknek a tartalmaknak az eléréséhez felhasználói fiók szükséges. Ha van már fiókod jelentkezz be kérlek! Ha nincs még fiókod regisztrálj hozzánk!

felső szegély szív

Elérhető tartalmaink

alsó szegély

A Coaching & Love Academy zárt oldalán ingyenesen letölthető dokumentumokat, hanganyagokat, videokat találsz coaching, önismeret és mindfulness témában. Ezekhez Te is korlátlanul hozzáférhetsz, nincs más dolgod, mint beregisztrálni. A tartalom folyamatosan bővül, látogasd meg oldalunkat gyakran!

25 részes videotanfolyam során átnézzük a coaching alapjait és legfontosabb jellemzőit, emellett szó lesz a coach komptenciákról, kommunikációról, kérdezétechnikáról, és megtanuljuk a teljes coaching folyamatát, eszközök használatát és a vállalkozás indítás, self-branding lépéseit.

A 14 részes videotanfolyam során átnézzük a sressz és szorongás megjelenésének okait, tüneteit, a Mindfulness Coaching szemléletmódjának alapjait és megtanuljuk a legfontosabb lépéseket fizikai, érzelmi és mentális szinten a szorongás csökkentésére és megelőzésére. Emellett szó lesz mindennap használható technikákról és megtanuljuk, hogyan rendezzük újra kapcsolódásainkat, életünket, hogy az önszeretet és öngondoskodás is szerepet kapjon benne.

Buddha a naplamentében

A 16 részes videó sorozatot és 2 hanganyagot tartalmazó tanfolyam során megismerjük a legfontosabb Mindfulness technikákat, amelyek segíti az “itt és most“-ban lét, a szerető kedvesség és a lét örömének megtapasztalását. A tanfolyam olyan azonnal használható gyakorlati eszközöket és szemléletmódot mutat be a lelki béke és harmónia megteremtésére, amelyek előképzettség nélkül is használhatóak.