felső szegély szív

Akadémia bemutatása

alsó szegély

A COACHING & LOVE ACADEMY-n nemzetközi szintű, komplex képzési rendszert és szolgáltatásokat nyújtunk coaching, szupervízió, mindfulness és önismereti téren.

Life és Business Coach Képzéseket 2015 óta tartunk, kiscsoportban, személyesen és online formában, önismereti alapokkal, ahol a hangsúlyt a saját élményű tapasztalati tanulásra helyezzük. Az elmúlt években több mint 60 képzési csoportunk volt és közel 1.000 coachot képeztünk.

Jelenleg elérhető coach képzéseink:

Tanfolyamainkon szupervízió alapú coachingot tanítunk, ami azt jelenti, hogy a kliensünk témája kapcsán foglalkozunk a jelenbeli helyzet megértésével, érzésekkel, szükségletekkel és ezek megismerése után haladunk a célok és akcióterv kitűzése felé. Kliensünket segítjük tehát a perspektíva váltásban, tudatosításban. Nem adunk tanácsot, mert hiszünk abban, hogy mindenki a saját életének legjobb tudója és képes megtalálni a saját elakadásaink okát, célokat kitűzni és megvalósítani. A coach jelen van, figyel, önreflexiós kérdéseket tesz fel és együtt gondolkodik kliensével a coaching folyamatban.

Célunk, hogy olyan segítő szakembereket képezzünk, akik maximális szakmai felkészültséggel és tapasztalattal, barátságos, bizalmi légkörben támogatják klienseiket. A nálunk végzett coachok igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak, hogy minél sikeresebbek lehessenek a szakmájukban. A coachok számára továbbképzési lehetőségeket biztosítunk, ahol elmélyíthetik szakmai tudásukat, tapasztalatukat, specializálódhatnak és új eszközöket tanulnak.

Gulácsi Bernadett és a Coaching Eszköztár

Coach továbbképzéseink:

Leendő hallgatóink számára a képzések indulása előtt nyílt napokat biztosítunk, melynek keretén belül bővebb tájékoztatást kapnak képzéseinkről, illetve megismerkedhetnek cégünkkel és oktatóinkkal. A programokra honlapunkon lehet bejelentkezni.

A coachok munkáját szakmai kiadványokkal is támogatjuk:

Fontos számunkra továbbá a mindfulness, vagyis a tudatos jelenléten és szerető kedvességen alapuló életforma elterjesztése is. Ennek eléréséhez készültek videótanfolyamaink és kiadványaink.

Mindfulness videótanfolyamok:

Mindfulness Kiadványok:

Hiszünk abban, hogy egy segítő szakember legfontosabb munkaeszköze a személyisége és az önismerete, ezért ezen a területen is tudsz nálunk fejlődni az alábbi programokkal:

Gulácsi Bernadett

Az Akadémia hivatalos felnőttképző intézményként működik, képzési programjaink bejelentettek, a hallgatóink hivatalos FAR-os tanúsítványt kapnak a képzések elvégzését követően, illetve magyar és angol nyelvű tanúsítványt is állítunk ki. A programokban résztvevő oktatók, szakemberek több nyelvet beszélő, külföldi szakmai tapasztalattal rendelkező coachok, szupervizorok, mentálhigiénés szakemberek, illetve család és párterapeuta jelöltek. Jelenleg 12 oktatónk van és 8 fő dolgozik a háttérben a gördülékeny munkáért és hallgatóink elégedettségéért.

A Media Coachinggal együttműködve elsőként kezdtünk el Sport Coach Képzéseket tartani, számtalan élvonalbeli sportoló, olimpikon és edző tanult nálunk.

Magnet Közösségi Ház

Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként kezdtünk Magyarországon online formában coach képzéseket tartani, amelyben immár több éves tapasztalattal rendelkezünk, ezen felül pedig számos videós tananyagot és folyamatot dolgoztunk ki a kiemelkedően magas szintű képzések biztosítása érdekében.

Szervezetünk több Európai Uniós pályázatba bekapcsolódva tartott fejlesztő tréningeket, képzéseket, workshopokat, coachingot és szupervíziót Magyarországon és határon túl is, elsősorban fiatalokat, munkanélkülieket és hajléktalanokat támogató és képző szervezetekkel, hivatalokkal együttműködve. Az Erasmus + Youth Mediator nemzetközi programját spanyol és olasz kollégáinkkal dolgoztuk ki.

Képzéseinket a Magnet Közösségi Házban tartjuk, ami a 1062 Budapest, Andrássy út 98 szám alatt található. Az épület nagyon kellemes hangulatú, az aulában étterem és kávézó is van.

felső szegély szív

A Coaching & Love Academy csapata

alsó szegély
Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

Coaching & Love Academy alapítója, ügyvezető igazgató

Baczoni-Oláh Dóra

Baczoni-Oláh Dóra

képzési vezető

Gulácsi Nikoletta

Gulácsi Nikolett

üzletfejlesztési vezető

Pintér Ágnes

Pintér Ágnes

asszisztens

Gondos Bernadett

Gondos Bernadett

pénzügyi asszisztens

felső szegély szív

Oktatók

alsó szegély
Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, dipl. közgazdász, dipl. jogász, a Coaching & Love Academy alapítója

Baczoni-Oláh Dóra

Baczoni-Oláh Dóra

dipl. szupervizor, okl. coach, szociális munka Ma, a Coaching & Love Academy képzési vezetője

Gáspár Gabriella

Gáspár Gabriella

dipl. senior-szupervizor, okl. coach, képzésben lévő családterapeuta, szociális munka Ma

Majoros István

dipl. szupervizor, coach, mentálhigiénés szakember, képzésben lévő családterapeuta, mediátor

Keresztúri Gabriella

Keresztúri Gabriella

szociális munkás, családterapeuta, okleveles coach és szupervizor

Bakos Zsuzsi

Bakos Zsuzsi

egészségfejlesztő coach,
dipl. szupervizor, tréner, kommunikációs szakember

Ruppert Petra

kamasz coach, sport és személyiségfejlesztő coach, karriertanácsadó, mediátor, tanár, dipl. szupervizor

Zelinka Ildikó

Zelinka Ildikó

sportriporter, sportcoach

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!