Online Boldogság Coaching Továbbképzés

...a boldog, kiteljesedett életért!

felső szegély szív

50 ÓRÁS ONLINE BOLDOGSÁG coachING továbbképzés INDUL COACHOKNAK, PSZICHOLÓGUSOKNAK, MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBEREKNEK ÉS MÁS SEGÍTŐ TERÜLETEN DOLGOZÓKNAK - BOLDOGSÁG COACHING ESZKÖZTÁRRAL

alsó szegély

Az új 50 órás BOLDOGSÁG COACHING TOVÁBBKÉPZÉS magába foglalja a boldog, kiteljesedett élet megteremtéséhez szükséges elméleti tudást, szemléletmódot, szakmai kompetenciákat, miközben számtalan önismereti gyakorlatot és coaching eszközt sajátíthatnak el a résztvevők. A továbbképzés önismereti fókuszúgyakorlatorinetált, holisztikus szemléletű és a 13 részes, közel 210 perces videótanfolyam mellett a résztvevők megkapják az 50 oldalas Boldogság Coaching Eszköztárat, valamint megismerhetik az Országos Boldogság Kutatás részletes eredményeit.

A továbbképzés főbb témakörei: a boldogság fogalmának pszichológiai, biológiai, spirituális megközelítései, a pozitív pszichológia alapfogalmai (jól-lét, virágzás, flow, reziliencia, savouring technikák, VIA karaktererősségek), a Boldogság Coaching 7 Lépéses Modellje, boldogsággal kapcsolatos önismereti kérdések, boldogságmítoszok, családi minták, hiedelmek feltárása, érzelmi intelligencia fogalma, érzések, gondolatok megfigyelése, öngondoskodás fizikai szinten, szeretettel teli kapcsolatok és kiteljesedés jelentőssége, boldogságfokozó gyakorlatok, boldogságtérkép, boldogságterv és megvalósítás, fenntartható boldogság.

A képzést ajánljuk segítő területen dolgozóknak, pszichológusoknak, mentálhigiénés szakembereknek, coachoknak, önismereti csoportok vezetőinek, pedagógusoknak, illetve mindazoknak, akik érdeklődnek a téma iránt.

Az online tanfolyamon 12 videóból áll, a videókhoz a saját belépési felületünkön férhetnek hozzá a hallgatók egy évig. A képzés tananyagát, az 50 oldalas BOLDOGSÁG COACHING ESZKÖZTÁR kiadványt nyomtatható verzióban, elektronikus formában küldjük meg. A videók feldolgozását követően  3 fővel szükséges gyakorolni a boldogság coachingot, majd be lehet jelentkezni az egyik vizsgaidőszakra. A vizsgaidőszak egy hónapból áll, ezalatt kell az 5 oldalas záródolgozatot megírni és az online záróvizsgát letenni.  

A sikeres vizsgát követően pedig elektronikus formában megküldjük a magyar és angol nyelvű FAR-os tanúsítványt a képzésen való részvételről!

Amennyiben még nincs coach végzettséged, részt vehetsz ezzel a képzéssel párhuzamosan az online vagy személyes Life és Business Coach Képzésünkön. Ebben az esetben 5%-os hallgató kedvezményt kapsz  képzéseink és kiadványaink árából!

AJÁNDÉK! A továbbképzés résztvevői most ingyenesen megkapják a CLA – BOLDOGSÁG TESZT ÉS KIÉRTÉKELÉS valamint az 50 TIPP, HOGYAN LEGYEN TÖBB ÖRÖM AZ ÉLETEDBEN kiadványunkat is.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Coaching & Love Academy hallgatói az Online Boldogság Coaching Továbbképzéseken

10% kedvezménnyel vehetnek részt.

felső szegély szív

Mi a képzés célja?

alsó szegély

A tanfolyam célja professzionális segítő szakemberek képzése, akik nyitottan, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy a segítség klienseiket a boldog, kiteljesedett élet megteremtésében holisztikus szemléletmódban

Amit nyújt a képzés:

felső szegély szív

Milyen témákat érintünk a képzés során?

alsó szegély

A képzés során ezekre a témakörökre nézünk rá önismereti fókusszal és, hogy a coaching során, hogy dolgozunk ezekkel a témákkal, milyen eszközöket használunk.

felső szegély szív

AZ ONLINE BOLDOGSÁG COACHING TOVÁBBKÉPZÉS FELÉPÍTÉSE

alsó szegély
 • 12 részes videótanfolyam, összesen közel 180 perc tananyaggal
 • főbb témák: a boldogság fogalma, pozitív pszichológia, Boldogság Coaching 7 lépéses modellje, boldogság holisztikus megközelítése, életterületek feltárása, testi-lelki-szellemi szint tudatosítása, szeretettel teli kapcsolatok és munka, sikerélmény hatása, egészség és hit szerepe, boldogságfokozó gyakorlatok, boldogságtérkép, boldoságterv és megvalósítás
 • 50 oldalas Boldogság Coaching Eszköztár gyakorlatainak elvégzése önismereti fókusszal 
 • Országos Boldogság Kutatás eredményeinek megismerése
 • Vizsgaidőszakra bejelentkezés – évente több alkalommal lehetséges
 • Egy vizsgaidőszak 30 napig tart, ezalatt kell a dolgozatot beküldeni és a vizsgát letenni
 • Képzési szerződés és kapcsolódó dokumentumok kitöltése
 • 5 oldalas záródolgozat elkészítése – vizsgaidőszak alatt
 • Online záróvizsga megírása – vizsgaidőszak alatt
 • FAR-os magyar és angol nyelvű tanúsítványt elküldjük pdf formátumban

A képzés tematikája, minden hozzá kapcsolódó tananyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ennek megsértése jogszabályi következményeket von maga után.

A BOLDOGSÁG COACHING továbbképzés bemutatása

felső szegély szív

Az online BOLDOGSÁG COACHING továbbképzést azoknak ajánljuk, akik:

alsó szegély
felső szegély szív

Minden kérdésedre válaszolunk

alsó szegély

A képzésen való részvételhez coach végzettség nem szükséges, de ajánlott. A képzésen részt vehetnek más segítő területen dolgozó szakemberek is. Amennyiben már elvégeztél egy legalább 100 órás coach képzést, akkor bátran használhatod a Boldogság Coach megnevezést a továbbképzés elvégzése után. Amennyiben még nincs coach végzettséged, úgy a továbbképzésen megszerzett tudást csak a mindennapokban és más segítő tevékenységedben tudod használni. Természetesen nálunk is el tudod végezni a life és business coach képzést a továbbképzés előtt, azzal párhuzamosan vagy azt követően.

A felnőttképzési törvény 2020. szeptember 1-én megváltozott. Azóta nem akkreditált képzés  vannak, hanem  regisztrált felnőttképzőknek tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Természetesen mi is felnőttképzők vagyunk és minden képzésünk bejelentette, teljesen hivatalosan működik.
A coachingnak nincs külön TEÁOR száma, általában üzletviteli tanácsadás vagy máshova nem sorolható egyéb oktatás szokott a cégbe felvett tevékenységi kör lenni. A szolgáltatás megnevezése ettől függetlenül coaching.

Igen, minden volt hallgatónk 10%-os hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken, illetve kedvezményesen vásárolhatják meg a coaching kiadványainkat és vehetnek részt a mindfulness tréningeken. Jelentkezéskor vagy vásárláskor kérjük add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

Igen, lehet párhuzamosan is végezni a képzéseinket, sokan járnak hozzánk egyszerre több képzésre. Ilyenkor a továbbképzésre már él a 10%-os hallgatói kedvezményed. Kérjük jelentkezéskor add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

Igen, a képzés minden része online történik.

A továbbképzések végén egy 5 oldalas záródolgozatot kell megírnod és egy online záróvizsgát kell tenned, ezekre felkészítünk a képzés során.

Nagyon sok volt hallgatónk van, aki külföldön él és dolgozik coachként a nálunk megszerzett tanúsítvánnyal. Természetesen azért érdemes mindig megnézni a helyi szabályokat.

A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni, bármikor tudsz csatlakozni.

Minden volt hallgatónk 10% hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken. Jelentkezéskor kérjük add meg a kedvezményes kuponkódod és automatikusan megkapod a kedvezményed, ami nem csak a továbbképzésekre, hanem a coaching kiadványokra és mindfulness tréningekre is vonatkozik.

felső szegély szív

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSRŐL

alsó szegély

A képzés felépítése:

Következő vizsgaidőszakok, amelyből egyre szükséges bejelentkezni:

Kérdés esetén keress minket bátran a hello@coachingandlove.hu e-mail címre írva.

újonnan végzett coachaink
útravaló szeretet üzenet

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2024. június 30.

A képzés díja:

161 000 Ft+áfa

MOST EARLY BIRD AKCIÓ:

95 000 Ft+áfa

Akció vége: 2024. június 30.

A képzési díj tartalmazza:

 • az egyedülálló BOLDOGSÁG COACHING TOVÁBBKÉPZÉSEN Coaching Képzésen való részvételt, amely a BOLDOGSÁG COACHING ESZKÖZTÁR kiadványt is tartalmazza,
 • a teljes képzés díját,
 • AJÁNDÉK! CLA – BOLDOGSÁG TESZT ÉS KIÉRTÉKELÉS
 • AJÁNDÉK! – 50 TIPP, HOGYAN LEGYEN TÖBB ÖRÖM AZ ÉLETEDBEN
 • A képzésen való részvételről elektronikus formában magyar és angol nyelvű FAR tanúsítványt

Amennyiben az Online Life és Business Coach Képzést is nálunk végezted el, további 10% hallgatói kedvezményt kapsz a tandíjból!

A képzést összeállította

Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.)megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911 

Amiért szeretnénk átadni a tudásunk neked

“Nagyon fontos számunkra, hogy minőségi tudással, emberséges és etikus hozzáállással, valamint szeretettel teli segítő szakembereket képezzünk, akik maguk is nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Kiscsoportban, maximum 14 fővel dolgozunk, mert szeretnénk, hogy együttműködő, akár baráti kapcsolatok alakuljanak ki a résztvevők között, és szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy kérdezzen, gyakoroljon a képzés során. Nem célunk minél több segítőt képezni, hogy sokan elvégezzék a tanfolyamunkat, a képzéseket szakmai elhivatottságból tartjuk, ezért osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a képzésre, ha ezekkel te is egyetértesz.”

felső szegély szív

JELENTKEZÉS MENETE ÉS FIZETÉS

alsó szegély

Bankkártyás fizetés esetén

 1. Válaszd ki a bankkártyás fizetést.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. Majd átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni.
 4. A számlát és a visszaigazolást e-mailben megküldjük számodra. 
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Utalásos fizetés esetén

 1. Válaszd ki az utalásos fizetési lehetőséget.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. A díjbekérőt és a visszaigazolást e-mail-ben megküldjük számodra. 
 4. Az utalás beérkezését követően elküldjük Neked a számlát.
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911 

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!