Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
felső szegély szív

Online Nyílt napok

alsó szegély
felső szegély szív

Aktuális képzések és tanfolyamok

alsó szegély

A Coaching Mastermind egy szellemi és gyakorlati műhelye a szakma legjobbjainak, amely segít a segítői hivatásban kiteljesedni, új kapcsolatokat és üzleti profilt építeni, szakmai elhivatottságodat megerősíteni. A tematikus programsorozat célja egy mélyebb tapasztalatszerzés és tudásbővítés, amely a bizonytalanul pályára lépő coachoknak is lendületet ad az ahhoz, hogy kiteljesedjenek ebben a hivatásban.

A szupervíziós folyamatban biztonságos közegben fejlődhetsz és új nézőpontokat kaphatsz a gondolkodási mintáid és nehézségeid megértéséhez. Akár az egyéni, akár a csoportos formát választod, a módszer támogat abban, hogy újra megélhesd a felszabadultságot a hivatásodban, valamint ötleteket ad a személyes cselekvési terved kialakításához is.

A 120 órás gyakorlati coach képzés magába foglalja a life és business coaching tartásához szükséges kompetenciákat, és olyan módszertant ad át a hallgatóknak, amellyel a gyakorlatban is képesek lesznek coachként dolgozni és segíteni ügyfelet a magánéleti és szakmai kiteljesedésben. Az egész képzést szupervíziós folyamat kíséri, ahol választ kaphatsz szakmai kérdéseidre, útkeresésedre.

 A 25 részes online video tanfolyam magába foglalja a coaching szemléletmódját, folyamatának teljes áttekintését és eszközeit. A tanfolyam azonnal hasznosítható tudást ad a coaching szemléletmódjának alkalmazására. Prémium csomag esetén élő interaktív konzultációkkal tanúsítványt is szerezhetsz.

Az Ifjúsági Coach Továbbképzés magába foglalja a kisiskolásokkal, kamaszokkal és fiatal felnőttekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. Ennek eléréséhez a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt és  így rengeteg új coaching eszközt sajátíthatnak el a résztvevők.

A 120 órás Csalási és Párkapcsolati Témakísérés a Coachingban – Coach Továbbképzés célja az olyan magánéleti, személyes témák hatékony feldolgozása, amelyek a párkapcsolati és családi élethelyzeteket érintik. A képzés fő pillérei a családi és párkapcsolati elméleti tudástár, önismereti fókusszal a személyes kompetencia fejlesztése, új eszközök megismerése saját élményen keresztül és az eszközök használatának elsajátítása.

Az Online Mindfulness Coach Továbbképzés magába foglalja a Mindfulness Coaching alapjait és a tudatos jelenlét szemléletmódját, gyakorlatait. Mindehhez egyedülló szakmai keretrendszert és eszközöket ad át, szemléletmódját pedig az együttérzés és szerető kedvesség hatja át. A képzés saját élményű tapasztalati tanulásra épül és Mindfulness Tréning 1. és 2. anyagát is magába foglalja.

A 14 részes videótanfolyam során átnézzük a stressz és szorongás megjelenésének okait, tüneteit, a Mindfulness Coaching szemléletmódjának alapjait és megtanuljuk a legfontosabb lépéseket fizikai, érzelmi és mentális szinten. A tanfolyamhoz ajándékba adjuk a Mindfulness Tréning Munkafüzetet is, hogy még több eszközt sajátíthassanak el a résztvevők.

Bevált módszerek és szemléletmód a lelki béke és harmónia megteremtésére. A 16 videóból és 2 hanganyagból álló tanfolyamból megtudhatod, hogyan tudsz harmonikus, békés életet teremteni, tele szeretettel és könnyedséggel. Olyan technikákat sajátíthatsz el, amelyekkel sokkal hatékonyabban tudsz majd egyensúlyt teremteni az életedbe. A Mindfulness tréning Munkafüzetet ajándékba adjuk a résztvevőknek.

80 órás Csoportos és Team Coach Továbbképzés indul, mindent megtanulhatsz a csoportok hatékony vezetéséről és a csoportdinamikáról. Engedélyezett felnőttképzési program, ahol az önismeret is kiemelt hangsúlyt kap.Segítsd profi szakemberként az ügyfeleidet!

A 140 órás Sport Coach Képzés magába foglalja a sportolókkal, edzőkkel, szülőkkel, sportszakemberekkel, sportvezetőkkel, sportmenedzserekkel, sportkedvelőkkel való coaching szemléletű munkához szükséges ismereteket. Fejleszti a tudatosságot, az önismeretet, a kommunikációt és segít saját nehézségeink felismerésében, mások megértésében.

A képzés alapját az általános coaching tartásához szükséges tudásanyag és módszertan megismerése adja, erre épül a sport specifikus eszköztár.

80 órás Csoportos és Team Coach Továbbképzés indul, mindent megtanulhatsz a csoportok hatékony vezetéséről és a csoportdinamikáról. Engedélyezett felnőttképzési program, ahol az önismeret is kiemelt hangsúlyt kap.Segítsd profi szakemberként az ügyfeleidet!