felső szegély szív

Aktuális képzések és tanfolyamok

alsó szegély
 • A 14 részes videotanfolyam során átnézzük a sressz és szorongás megjelenésének okait, tüneteit, a Mindfulness Coaching szemléletmódjának alapjait és megtanuljuk a legfontosabb lépéseket fizikai, érzelmi és

  Tovább
 • A 25 részes online video tanfolyam magába foglalja a coaching szemléletmódját, folyamatának teljes áttekintését és eszközeit. A tanfolyam azonnal hasznosítható tudást ad a coaching szemléletmódjának alkalmazására.

  Tovább
 • Fejleszd önismeretedet és éld boldogan, könnyedén az életed – Az Online Önismereti Tanfolyamok segítségével bárhol és bármikor elvégezheted az önismeret fejlesztését segítő gyakorlatokat az életedet segítő különböző témákban.

  Tovább
 • Az 50 órás képzés magába foglalja a kisiskolásokkal, kamaszokkal és fiatal felnőttekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. Ennek eléréséhez a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt.

  Tovább
 • 140 órás Mindfulness Coach Képzés indul elsőként Magyarországon! A továbbképzés magába foglalja a tudatos jelenlét szemléletmódját, használatát és a Mindfulness Coaching tartásához szükséges kompetenciákat.

  Tovább
felső szegély szív

Nyílt napok

alsó szegély