School Coaching Program

...mert hiszünk a fiatalok támogatásában!

felső szegély szív

50 ÓRÁS ONLINE GYEREK, KAMASZ ÉS IFJÚSÁGI COACHING TOVÁBBKÉPZÉS INDUL

alsó szegély

A megújult 50 órás Gyerek, Kamasz és Ifjúsági Coaching Továbbképzés magába foglalja a kisiskolásokkal, kamaszokkal és fiatal felnőttekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. Ennek eléréséhez a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt és a képzés részeként saját élményű tapasztalati tanulásként rengeteg új coaching eszközt sajátíthatnak el a résztvevők.

A képzést ajánljuk minden segítő területen dolgozónak, coachoknak, tanároknak és szülőknek is.

Az Online Gyerek, Kamasz és Ifjúsági Coaching Továbbképzés egyedülállóan magas színvonalú, komplex tudást és önismereti alapokat nyújt a fiatalokkal való professzionális coaching munkához. A tanfolyamon szó lesz az fiatalokkal történő coaching jellemzőiről, a folyamat és a coaching ülések felépítéséről, az egyes korcsoportok élethelyzeteiről, nehézségeiről. A résztvevők megtanulják a Kids’ Skills módszertanát, önbizalom erősítés, érzelmi intelligencia fejlesztés eszközeit, mindfulness gyakorlatokat és a csoportos coaching alapjait. A kamaszokkal való coaching munkában foglalkozunk azzal, hogy bírjuk szóra a kamaszokat, milyen nehézségekkel küzdenek és milyen coaching eszközöket lehet a leghatékonyabban használni velük, hogy támogatni tudjuk őket. Foglalkozunk a kompetencia határokkal, jelzőrendszer működésével és a társszakmákkal.

Az online tanfolyam 20 videóból áll, összesen 6,5 órányi tananyagból, valamint a hallgatók megkapják pdf formátumban a képzés írásos tananyagát és több más hasznos segédanyagot. A videók saját időbeosztás szerint végezhetőek el, majd 3 klienssel szükséges gyakorolni. Ezt követően a résztvevők egy csoportos online konzultáción vesznek részt, majd 30 napon belül tudják leadni az 5 oldalas záródolgozatukat és megcsinálni az online vizsgát. A tanfolyam sikeres elvégzéséről pedig  magyar és angol nyelvű FAR tanúsítványt állítunk ki, amelyet elektronikus úton küldünk el.

ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzés, oktatóink valós nemzetközi coaching tapasztalattal rendelkeznek.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

A Coaching & Love Academy hallgatói a továbbképzéseken
10% kedvezménnyel vehetnek részt.

felső szegély szív

MI A GYERMEK, KAMASZ ÉS IFJÚSÁGI COACHING TOVÁBBKÉPZÉS CÉLJA?

alsó szegély

A tanfolyam célja professzionális segítő szakemberek képzése, akik nyitottan, pozitívan állnak az élethez, és elkötelezettek amellett, hogy a fiatalokat támogassák a harmonikus és boldog élet megteremtésében.

Amit nyújt a képzés:

felső szegély szív

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK A KÉPZÉS SORÁN?

alsó szegély
felső szegély szív

A képzés FELÉPÍTÉSE

alsó szegély
 •  5 videó dr. Gulácsi Bernadett master coach, mindfulness coach, szupervizorral és 5 videó Ruppert Petra kamasz coach, sport coach, szupervizorral
 • főbb témakörök:
 • 1. A TANFOLYAM BEMUTATÁSA, FELÉPÍTÉSE 
  2. SZÜLŐI SZEREPVÁLLALÁS – A SZÜLŐ, MINT MEGBÍZÓ ÉS GYERMEKEK COACHINGBAN
  3. AZ IFJÚSÁGI COACHING JELLEMZŐI, MÓDSZERTANA ÉS FOLYAMATA
  4. REFLEKTÍV COACHING ÜLÉSEK A GYAKORLATBAN
  5. ÁLTALÁNOS ISKOLÁS KORCSOPORT JELLEMZŐ COACHING TÉMÁI
  6. KID’S SKILLS MÓDSZERTAN BEMUTATÁSA, A GYAKORLAT
  7. CSOPORTOS COACHING FIATALOKKAL, A WOWW MODELL 
  8. ÖNISMERET, ÖNBIZALOM, ÖNÉRTÉKELÉS FEJLESZTÉSE FIATALOKKAL 
  9. ÉRZELMI INTELLIGENCIA FEJLESZTÉSE AZ IFJÚSÁGI COACHING SORÁN 
  10. STRESSZKEZELÉS ÉS MINDFULNESS TECHNIKÁK GYEREKEKNEK, KAMASZOKNAK
 • 10 videó Ruppert Petra kamasz coach, sport coach, szupervizorral
 • főbb témakörök:
 • A KAMASZ COACHING MÓDSZERTANI ALAPJAI
 • SAJÁT ÉLMÉNY, MINT ERŐFORRÁS ÉS COACHING ESZKÖZ
 • KAMASZKOR Z ÉS ALFA GENERÁCIÓ SPECIFIKUMAI, JELLEMZŐI
 • A KAMASZOK ÉLETHELYZETE, PROBLÉMÁIK, TÉMÁIK, SZEREPLŐK A KAMASZOK ÉLETÉBEN
 • KOMPETENCIAHATÁROK ÉS COACH KOMPETENCIÁK
 • NEHÉZ ÉLETHELYZETEK KEZELÉSE A COACHINGBAN, JELZŐRENDSZER, ETIKAI DILEMMÁK
 • ESZKÖZÖK HASZNÁLATA A COACHINGBAN: HOGYAN BÍRJUK SZÓRA A KAMASZT? HOGYAN NYERJÜK EL A KAMASZ BIZALMÁT?
 • EGYETEMISTA KOROSZTÁLY ÉLETHELYZETEI, TÉMÁI
 • KORTÁRS SEGÍTŐK, TANÁCSADÁS, MENTORÁLÁS, SZUPERVÍZIÓ
 • COACH HITELESSÉGE, IDEÁLIS KLIENS, MIND MAP
 • Online Csoportos Konzultációra bejelentkezés – konzultációs alkalmak évente több alkalommal péntek délelőttönként 10-től 12:30-ig zoom-on keresztül
 • Képzési szerződés és kapcsolódó dokumentumok kitöltése
 • 5 oldalas záródolgozat elkészítése – Konzultációt követő 1 hónapon belül
 • Online záróvizsga megírása – Konzultációt követő 1 hónapon belül
 • FAR-os, saját formátumú magyar és angol nyelvű tanúsítványt elküldjük pdf formátumban

A képzés tematikája, minden hozzá kapcsolódó tananyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ennek megsértése jogszabályi következményeket von maga után.

felső szegély szív

Online GYEREK, KAMASZ ÉS Ifjúsági CoachING Továbbképzés bemutatása

alsó szegély
felső szegély szív

AZ ONLINE GYEREK, KAMASZ ÉS IFJÚSÁGI COACHING KÉPZÉST AZOKNAK AJÁNLJUK, AKIK:

alsó szegély
felső szegély szív

Minden kérdésedre válaszolunk

alsó szegély

A képzésen való részvételhez coach végzettség nem szükséges, de ajánlott. A képzésen részt vehetnek más segítő területen dolgozó szakemberek is. Amennyiben már elvégeztél egy legalább 100 órás coach képzést, akkor bátran használhatod az Gyerek, Kamasz és Ifjúsági Coach megnevezést a továbbképzés elvégzése után. Amennyiben még nincs coach végzettséged, úgy a továbbképzésen megszerzett tudást csak a mindennapokban és más segítő tevékenységedben tudod használni. Természetesen nálunk is el tudod végezni a life és business coach képzést a továbbképzés előtt, azzal párhuzamosan vagy azt követően.

A felnőttképzési törvény 2020. szeptember 1-én megváltozott. Azóta nem akkreditált képzés vannak, hanem  regisztrált felnőttképzőknek tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Természetesen mi is felnőttképzők vagyunk és minden képzésünk bejelentette, teljesen hivatalosan működik.

A coachingnak nincs külön TEÁOR száma, általában üzletviteli tanácsadás vagy máshova nem sorolható egyéb oktatás szokott a cégbe felvett tevékenységi kör lenni. A szolgáltatás megnevezése ettől függetlenül coaching.

Igen, minden volt hallgatónk 10%-os hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken, illetve kedvezményesen vásárolhatják meg a coaching kiadványainkat és vehetnek részt a mindfulness tréningeken. Jelentkezéskor vagy vásárláskor kérjük add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

Igen, lehet párhuzamosan is végezni a képzéseinket, sokan járnak hozzánk egyszerre több képzésre. Ilyenkor a továbbképzésre már él a 10%-os hallgatói kedvezményed. Kérjük jelentkezéskor add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

A továbbképzések végén egy 5 oldalas záródolgozatot kell megírnod és egy online záróvizsgát kell tenned, ezekre felkészítünk a képzés során.

Nagyon sok volt hallgatónk van, aki külföldön él és dolgozik coachként a nálunk megszerzett tanúsítvánnyal. Természetesen azért érdemes mindig megnézni a helyi szabályokat.

A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni, bármikor tudsz csatlakozni.

Minden volt hallgatónk 10% hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken. Jelentkezéskor kérjük add meg a kedvezményes kuponkódod és automatikusan megkapod a kedvezményed, ami nem csak a továbbképzésekre, hanem a coaching kiadványokra és mindfulness tréningekre is vonatkozik.

felső szegély szív

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSRŐL

alsó szegély

A képzés felépítése:

Következő online csoportos konzultációs napok, amelyből egy alkalmon kötelező részt venni:

coach csoport rajzol

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2024. június 30.

A képzés díja:

161 000 Ft+áfa

EARLY BIRD AKCIÓ:

95 000 Ft+áfa

Akció vége: 2024. június 30.

Amely tartalmazza:

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk elfogadni!

felső szegély szív

Online és személyes részvételű life és business coach képzések

alsó szegély

Amennyiben még nem rendelkezel coach végzettséggel, de szeretnéd elvégezni a tanfolyamot, akkor figyelmedbe ajánljuk online és személyes részvételű Life és Business Coach Képzéseinket, amelyek egész évben folyamatosan indulnak. Alap- és coach továbbképzéseinket párhuzamosan is elvégezheted. Amennyiben bármiféle kérdésed lenne, keress minket bizalommal!

felső szegély szív

OKTATÓK

alsó szegély
Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, dipl. közgazdász, dipl. jogász, a Coaching & Love Academy alapítója

Ruppert Petra

kamasz coach, sport és személyiségfejlesztő coach, karriertanácsadó, mediátor, tanár, dipl. szupervizor

felső szegély szív

Vélemények

alsó szegély

Amiért szeretnénk átadni a tudásunk neked

“Nagyon fontos számunkra, hogy minőségi tudással, emberséges és etikus hozzáállással, valamint szeretettel teli segítő szakembereket képezzünk, akik maguk is nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Kiscsoportban, maximum 14 fővel dolgozunk, mert szeretnénk, hogy együttműködő, akár baráti kapcsolatok alakuljanak ki a résztvevők között, és szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy kérdezzen, gyakoroljon a képzés során. Nem célunk minél több segítőt képezni, hogy sokan elvégezzék a tanfolyamunkat, a képzéseket szakmai elhivatottságból tartjuk, ezért osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a képzésre, ha ezekkel te is egyetértesz.”

felső szegély szív

JELENTKEZÉS MENETE ÉS FIZETÉS

alsó szegély

Bankkártyás fizetés esetén

 1. Válaszd ki a bankkártyás fizetést.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. Majd átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni.
 4. A számlát és a visszaigazolást e-mailben megküldjük számodra. 
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Utalásos fizetés esetén

 1. Válaszd ki az utalásos fizetési lehetőséget.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. A díjbekérőt és a visszaigazolást e-mail-ben megküldjük számodra. 
 4. Az utalás beérkezését követően elküldjük Neked a számlát.
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911 

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!