Online Mindfulness Coach Továbbképzés

...mert hiszünk a jelenlét erejében!

50 órás online mindfulness coaching továbbképzés indul coachoknak, pszichológusoknak, mentálhigiénés szakembereknek, pedagógusoknak és más segítő területen dolgozóknak - a képzés tananyaga az online mindfulness tanfolyamot is tartalmazza

Az Online Mindfulness Coaching Továbbképzés magába foglalja a Mindfulness Coaching alapjait és a tudatos jelenlét szemléletmódját, gyakorlatait. Mindehhez egyedülló szakmai keretrendszert és eszközöket ad át, szemléletmódját pedig az együttérzés és szerető kedvesség hatja át. A képzés saját élményű tapasztalati tanulásra épül, ezáltal a résztvevők maguk is megtapasztalják a jelenlét csodálatos erejét.

A képzésre elsőként került sor Magyarországon egy speciális tudást ötvöző oktatás keretében. Az őszi csoport a második évfolyamunk és a nagy érdeklődésre való tekintettel most online formában indulunk. Az oktatók nagy jártassággal rendelkeznek a coaching terén, a tudatosság különböző formáinak megteremtésében és a mindfulness eszközök alkalmazásában a coaching ülések során.

A tanfolyam elvégzéséről megküldjük számodra elektronikus formában a magyar és angol nyelvű FAR tanúsítványt.

Amennyiben még nincs coach végzettséged, részt vehetsz ezzel a képzéssel párhuzamosan az Online Life és Business Coach Képzésünkön. Ebben az esetben 5%-os hallgató kedvezményt kapsz  kézéseink és kiadványaink árából!

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Coaching & Love Academy Life és Business Coach Képzésen részt vett hallgatói a továbbképzéseken
10% kedvezménnyel vehetnek részt.

Coach csoport

Kinek ajánljuk a mindfulness coaching képzést?

A tanfolyam célja olyan professzionális segítő szakemberek, coachok képzése, akik a tudatos jelenlét megélésében, pozitív gondolkodásban és a szerető kedvesség kibontakozásában segítik a klienseiket.

Csatlakozz hozzánk, ha:

A Mindfulness Coaching továbbképzés szemléletmódja

Alapvetésünk, hogy a "jó coaching" a coach személyiségén, eszköztárán és tapasztalatán múlik, ezért a képzésünket ennek megfelelően építettük fel saját élményű tapasztalati tanulással.

Milyen témákat érintünk az Online Mindfulness Coaching Továbbképzés során?

Mindfulness coaching logo

A képzésre való jelentkezést követően regisztrálnod kell az oldalunkon, majd 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a  3 videótanfolyamhoz. Itt megtalálod a segédanyagokat, a Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár kiadványunkat pedig e-mailben is elküldjük pdf formában.  A videótanfolyamokkal érdemes a megadott sorrendben haladni és közben gyakorolni. 

Az online Konzultációs napra az Online Mindfulness Coach Továbbképzés videótanfolyamának felületéről lehet bejelentkezni. Ezt követően egy hónap áll a rendelkezésre leadni az 5 oldalas záródolgozatot és megírni az online záróvizsgát.

Amennyiben még nem rendelkezel coach alapképzettséggel, de jönni szeretnél a képzésre, akkor a Mindfulness Coach Továbbképzés előtt vagy azzal párhuzamosan részt tudsz venni kedvezményesen a saját személyes vagy online Life és Business Coach Képzésünkön. Jelentkezést követően erről részletes tájékoztatót küldünk.

A Mindfulness Coaching Továbbképzés felépítése

 • 14 részből álló videótanfolyam, amelynek témái:
 • Stressz és szorongás oka és tünetei
 • Legfontosabb lépések szorongás esetén
 • Fizikai-érzelmi és mentális szintünk rendbetétele
 • A önszeretet, öngondoskodás fontossága
 • Újratervezés
 • 16 részes videótanfolyam, amelynek témái:
 • A mindfulness fogalma és szemléletmódja
 • Éberség gyakorlatok
 • Légzőgyakorlatok
 • Fizikai, testünk, érzéseink, gondolataink megfigyelése
 • Meditációs technikák
 • Relaxáció
 • Vizualizáció
 • Mindennapi mindfulness technikák
 • Autogén tréning relaxáció – hanganyag
 • Vezetett meditáció – hanganyag
 • 10 részes videótanfolyam, amelynek témái:
 • A Mindfulness Coaching szemléletmódja 
 • A Mindfulness Coaching alappillérei és speciális folyamata
 • Mindfulness eszközök használata a coachingban
 • Stresszkezelés, kiégés megelőzés a coachingban
 • Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár – pdf formátumban
 • Segédanyag: Autogén tréning szövege,
 • Segédanyag: Vezetett meditáció szövege
 • Online Csoportos Konzultációra bejelentkezés – konzultációs alkalmak évente több alkalommal péntek délelőttönként 10-től 12:30-ig zoom-on keresztül
 • Képzési szerződés és kapcsolódó dokumentumok kitöltése
 • 5 oldalas záródolgozat elkészítése – Konzultációt követő 1 hónapon belül
 • Online záróvizsga megírása – Konzultációt követő 1 hónapon belül
 • FAR-os, saját formátumú magyar és angol nyelvű tanúsítványt elküldjük pdf formátumban
A képzés tematikája, minden hozzá kapcsolódó tananyag és tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, ennek megsértése jogszabályi következményeket von maga után.

Online Mindfulness Coaching Továbbképzés bemutatása

Miért nálunk végezd el a Mindfulness Coaching továbbképzést?

És ráadásként!

A képzés részeként megkapod a 14 részes A stressz és szorongás csökkentése – Mindfulness tanfolyam 1. videótanfolyamot, a 16 részes “A lelki béke és harmónia megteremtése  – Mindfulness tanfolyam 2.” videótanfolyamot, amely 2 hanganyagot is tartalmaz, valamint megküldjük Neked a Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár Kiadványunkat is!

A videókhoz a vásárlástól számított 1 éven belül férsz hozzá.

Mindemellett az elsők között dolgozhatsz Magyarországon speciálisan képzett Mindfulness Coachként, akit mi is szívből ajánlunk ügyfeleinknek.

Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár

Minden kérdésedre válaszolunk

A képzésen való részvételhez coach végzettség nem szükséges, de ajánlott. A képzésen részt vehetnek más segítő területen dolgozó szakemberek is. Amennyiben már elvégeztél egy legalább 100 órás coach képzést, akkor bátran használhatod a Mindfulness Coach megnevezést a továbbképzés elvégzése után. Amennyiben még nincs coach végzettséged, úgy a továbbképzésen megszerzett tudást csak a mindennapokban és más segítő tevékenységedben tudod használni. Természetesen nálunk is el tudod végezni a life és business coach képzést a továbbképzés előtt, azzal párhuzamosan vagy azt követően.

A felnőttképzési törvény 2020. szeptember 1-én megváltozott. Azóta nem akkreditált képzések vannak, hanem regisztrált felnőttképzőknek tarthatnak bejelentett képzésként coach képzéseket. Természetesen mi is felnőttképzők vagyunk és minden képzésünk bejelentette, teljesen hivatalosan működik.

A coachingnak nincs külön TEÁOR száma, általában üzletviteli tanácsadás vagy máshova nem sorolható egyéb oktatás szokott a cégbe felvett tevékenységi kör lenni. A szolgáltatás megnevezése ettől függetlenül coaching.

Igen, lehet párhuzamosan is végezni a képzéseinket, sokan járnak hozzánk egyszerre több képzésre. Ilyenkor a továbbképzésre már él a 10%-os hallgatói kedvezményed. Kérjük jelentkezéskor add meg a kedvezményre jogosító kuponkódodat.

A továbbképzések végén egy 5 oldalas záródolgozatot kell megírnod és egy online záróvizsgát kell tenned, ezekre felkészítünk a képzés során.

Nagyon sok volt hallgatónk van, aki külföldön él és dolgozik coachként a nálunk megszerzett tanúsítvánnyal. Természetesen azért érdemes mindig megnézni a helyi szabályokat.

A képzésre folyamatosan lehet jelentkezni, bármikor tudsz csatlakozni.

Minden volt hallgatónk 10% hallgatói kedvezménnyel vehet részt a továbbképzéseinken. Jelentkezéskor kérjük add meg a kedvezményes kuponkódod és automatikusan megkapod a kedvezményed, ami nem csak a továbbképzésekre, hanem a coaching kiadványokra és mindfulness tréningekre is vonatkozik.

További információk az Online Mindfulness Coaching Továbbképzésről

A képzés felépítése:
újonnan végzett coachaink
Következő online csoportos konzultációs napok 10:00-tól 12:30-ig, amelyből egy alkalmon kötelező részt venni:
útravaló szeretet üzenet
Jelentkezési határidő:
2024. június 30.
Az 50 órás Online Mindfulness Coaching Továbbképzés díja:
161 000 Ft+áfa

MOST EARLY BIRD AKCIÓ:

95 000 Ft+áfa

Akció vége: 2024. június 30.

A képzési díj tartalmazza:
Amennyiben az Online Life és Business Coach Képzést is nálunk végezted el, további 10% hallgatói kedvezményt kapsz a tandíjból!
Ha már megvásároltad a Mindfulness tanfolyamot, akkor kedvezményes áron tudsz részt venni a továbbképzésen.

A tanfolyamot összeállította

Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

Vélemények

Amiért szeretnénk átadni a tudásunk neked

“Nagyon fontos számunkra, hogy minőségi tudással, emberséges és etikus hozzáállással, valamint szeretettel teli segítő szakembereket képezzünk, akik maguk is nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Kiscsoportban, maximum 14 fővel dolgozunk, mert szeretnénk, hogy együttműködő, akár baráti kapcsolatok alakuljanak ki a résztvevők között, és szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy kérdezzen, gyakoroljon a képzés során. Nem célunk minél több segítőt képezni, hogy sokan elvégezzék a tanfolyamunkat, a képzéseket szakmai elhivatottságból tartjuk, ezért osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a képzésre, ha ezekkel te is egyetértesz.”

Jelentkezés menete és fizetés

Bankkártyás fizetés esetén

 1. Válaszd ki a bankkártyás fizetést.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. Majd átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni.
 4. A számlát és a visszaigazolást e-mailben megküldjük számodra. 
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Utalásos fizetés esetén

 1. Válaszd ki az utalásos fizetési lehetőséget.
 2. Ezt követően átirányítunk a regisztrációs felületre, ahol meg tudod rendelni a képzést.
 3. A díjbekérőt és a visszaigazolást e-mail-ben megküldjük számodra. 
 4. Az utalás beérkezését követően elküldjük Neked a számlát.
 5. Ezt követően a honlapunkon a Belépés menüpont alatt szükséges regisztrálnod az oldalunkra és 1-2 munkanapon belül beállítjuk a hozzáférésed a videótanfolyamokhoz.

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911 

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!