Önszeretet Művészete Mesterfokon - Online Tanfolyam

... mert hiszünk a személyes fejlődésben!

Önszeretet művészete mesterfokon - 10 részes online tanfolyam - ajándék önszeretet tréning munkafüzettel

Amit mindenkinek el kellene végeznie!

Az önszeretet alapvető szükségletünk a minőségi, boldog élethez és a mentális egészségünk megőrzéséhez. Szeretni és szeretve lenni ugyanis talán a legfontosabb dolog az életünkben. Sokszor tapasztalhatjuk azonban, hogy másokkal sokkal könnyebb szeretetteljesnek, elfogadónak lenni, míg önmagunkkal szemben kritikusabban vagyunk és hiányzik életünkből az önszeretet, öngondoskodás, valódi önelfogadás. Idővel azonban, ha felborul az egyensúly, már másoknak sem tudunk annyit adni magunkból és a szívünkből. Ennek azonban nem kell így lennie, ha kinyitjuk újra a szívünket önmagunk felé, azt a környezetünk is érezni fogja.

AZ ÖNSZERETET MŰVÉSZETE MESTERFOKON online tanfolyamban megtalálod azokat a leghatékonyabb szemléletformáló gondolatokat és gyakorlatokat, amelyek segítik feltárni, hogy mit jelent valójában az önszeretet, milyen félelmek, hiedelmek, múltbéli tapasztalatok gátolnak ennek megélésében és mit tudsz tenni egy kiteljesedettebb, boldogabb, önszeretettel teli élet eléréséhez!

Az ÖNSZERETET MŰVÉSZETE MESTERFOKON tanfolyam hossza 110 perc és ajándékként megkapod mellé az Önszeretet Tréning Munkafüzetet is, amelyben 50 oldalon keresztül találsz feltáró kérdéseket, rajzos, grafikonos feladatokat, önismereti gyakorlatokat, vizualizációs és vezetett meditációs szövegeket, naplózáshoz és akciótervhez segédletet, illetve számtalan tippet az önszeretet fejlesztésére testi-lelki-szellemi szinten.

A tanfolyam elvégzését követően lehetőséged van kitölteni az összegző kérdőívünket, ezt követően pedig elküldjük számodra elektronikus úton a magyar nyelvű tanúsítványunkat a tanfolyamon való részvételről.

Az ÖNSZERETET MŰVÉSZETE MESTERFOKON tanfolyamon való részvétel kifejezetten ajánlott a tini korosztálynak is. Rengeteg hasznos eszközt és szemléletváltó gondolatot fognak tanulni, saját időbeosztás szerint. A tanfolyam segít nem csak az önismeret mélyítésében, hanem az érzések feltárásban és kommunikációban is. A videók mobiltelefonról is elérhetőek.

Az életed a te kezedben van, és ez egy gyönyörű élet. Kívánom, hogy élvezd te is és ragyogj boldogan, tele szeretettel önmagad iránt is!

Miről szól az önszeretet művészete mesterfokon TANFOLYAM?

“Alapvető létformánk és természetes állapotunk a SZERETET. 

Mindennapi életünk során azonban sokszor ezt elfelejtjük, más javak szerzésének szenteljük az időnket és próbálunk megfelelni környezetünknek. Úgy érezhetjük, hogy feszültek, elégedetlenek, lehangoltak vagyunk, félünk valamitől vagy konfliktusban állunk társainkkal, önmagunkkal – ekkor biztosan hiányzik életünkből az igazi szeretet.

Feladatom, hogy segítsem visszavezetni az embereket, ahhoz a csodás állapothoz, amelyben harmóniában élnek, sok örömmel, felszabadultan – vagyis a szeretet forrásához, valódi önmagukhoz.”

dr. Gulácsi Bernadett

A 10 részes online tanfolyamot azzal a céllal állítottam össze, hogy segítsem az embereket szeretettel teli, boldog, kiteljesedett életet élni. Ehhez elengedhetetlen, hogy önmagunkat is szeressük, a lehető legmélyebben elfogadjuk magunkat, az életünket, a múltunkat, megbocsássunk magunknak, együttérzőek legyünk és kedvesek önmagunkkal. Ekkor tudunk ugyanis a környezetünknek is sokkal többet adni, szeretni és a szó legnemesebb értelmében szolgálni. Ennek megvalósításában először fel kell tárnunk, mit jelent valójában az önszeretet, miért nem szeretjük magunkat, milyen hiedelmeket, félelmeket hordozunk, hogyan szabotáljuk magunkat és hogyan alakítsuk az életünket és önszeretetünket, öngondoskodásunkat támogató gondolatokká, célokká és cselekedetté.

A tanfolyamban összegyűjtöttem nektek az elmúlt 15 év tapasztalatait az önszeretet témájában coachként, coach képzőként, szupervizorként és a saját felismeréseimet is. Egy olyan szemléletformáló gondolatokat és azonnal használható gyakorlati eszközöket tartalmazó programot állítottam össze, amivel valós változást lehet elérni.

Már csak te kellesz hozzá! 

az önszeretet művészete mesterfokon TANFOLYAM TÉMAKÖREI

Alkalmazott módszerek

Hogyan tudod használni az önszeretet művészete mesterfokon online tanfolyamot?

Az ÖNSZERETET MŰVÉSZETE MESTERFOKON – Online tanfolyam megrendelését követően 1-2 munkanapon belül beállítjuk hozzáférésed a saját tanfolyami felületünkön, ahol egy évig hozzáférsz a videókhoz. A tananyagot a saját tempódban dolgozhatod fel és bármikor visszanézheted.

Elküldjük továbbá az 50 oldalas ÖNSZERETET TRÉNING MUNKAFÜZET kiadványt is, amely számtalan önismereti feladatot és kérdést tartalmaz. Ezzel mélyítheted a tudásod, felismeréseidet és a megtanultak alapján egy saját cselekvési tervet tudsz kidolgozni.

A tanfolyam elvégzését követően lehetőséged van kitölteni az összegző kérdőívünket, ezt követően pedig elküldjük számodra elektronikus úton a magyar nyelvű tanúsítványunkat a tanfolyamon való részvételről.

Fontos információ! A letölthető dokumentumot csak a megvásárlója használhatja, annak jogosulatlan használata, terjesztése jogszabályi következményeket von maga után.

A tanfolyam bemutatása

Miben segít az önszeretet művészete mesterfokon online tanfolyam?

A tanfolyamon való részvételt neked ajánlom, ha

Ajándék!

önszeretet tréning munkafüzet nyomtatható formában

A kiadvány ára 6 500 Ft, amelyet most ingyen, ajándékként megkapsz a tanfolyam mellé!

AZ ÖNSZERETET TRÉNING MUNKAFÜZET kiadványt E-BOOK (pdf, nyomtatható) formában küldjük meg számodra a megrendelést követően, és azonnal elkezdheted használni. 

A videótanfolyamban pedig még ennél is több önismereti eszközt találsz részletes bemutatással, önreflexiós kérdésekkel, konkrét instrukciókkal és egy újfajta szemléletmóddal. A videókhoz fizetést és regisztrációt követően 1-2 munkanapon belül férsz hozzá, amint beállítjuk a jogosultságod.

A tanfolyam anyagához egy évig lesz hozzáférésed, ez idő alatt bármikor újra megnézheted a videókat.

Ők már elvégezték

az önszeretet művészete mesterfokon tanfolyamot összeállította

Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

az önszeretet művészete mesterfokon - online tanfolyam tartalma

az önszeretet művészete mesterfokon - online tanfolyam díja:

24 990 Ft

MOST AKCIÓ:

16 990 Ft

Akció vége: 2024. május 15.

a Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Jelentkezés menete és fizetés

 1. Bankkártyás fizetés esetén, átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni. Utalásos fizetés esetén a megrendelést követően e-mail küldjük a díjbekérőt.
 2. A számlát és a visszaigazolást a megrendelésről e-mailben megküldjük számodra.
 3. Fizetést követően átirányítunk a Regisztrációs felületünkre, elkészítheted a fiókodat amivel majd megnézheted a videókat.
 4. Legkésőbb egy-két munkanapon belül megerősítjük tagságodat a rendszerben és már kezdheted is a tanulást.
 5. Innentől kezdve honlapunkon a felső sávban lévő Belépés menüpontnál vagy a Tartalmaink menüpont alatt belépve bármikor hozzáférsz a tanfolyamhoz.
 6. Az ajándék ÖNSZERETET TRÉNING MUNKAFÜZET kiadványt pedig e-mailben elküldjük Neked nyomtatható formában a visszaigazolással együtt.
Bankkártya
Bankkártyával
fizetem
a tanfolyamot
16.990 Ft
Átutalás
Átutalással
fizetem
a tanfolyamot
16.990 Ft

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!