Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
felső szegély szív

Vélemények, referencia

alsó szegély

Vélemények a Coaching & Love Academy-ról

Gyulai Orsolya coach
Gyulai Orsolya

Conscious Business Coach, Ausztria

“Online Egyéni Coach képzésre jártam Dettihez. A képzés hatékony, összeszedett, egyértelmű, átlátható és érthető volt. Önbizalmat adott, megerősített a hivatásomban. Mindenképpen ajánlanám másoknak is, kényelmes otthonról tanulni. Detti tudatos, megértő, beleérző, felkészült és engem is jól felkészített a coaching munkára.”

Pókecz Szilvi coach
Pókecz Szilvia

Coach

“A Coach Továbbképzés, amelyre jártam Dettihez, új eszközöket, mások tapasztalatainak megismerését és gyakorlási lehetőséget adott. Nagyon tetszett a képzés felépítése is. Dettit pedig empatikusnak, nyitottnak, szakmailag felkészültnek tartom!”

Gaál Kriszta coach
Gaál Krisztina

Vámszakértő, Sport Coach, Magyarország

“Coach képzésre jártam Dettihez, életem egyik legjobb választása volt! Szuper volt, jól felépített, külön tetszett a rengeteg gyakorlat. Inspirált, és az önismeretben is rengeteget segített. Detti, nagyon empatikus, profi előadó vagy. Az eléméleti részt is érdekesen, színesen adtad át nekünk. A személyiséged kifejezetten megnyugtató. Javasolnám a képzést mindenképpen másoknak is. Hiszen nemcsak értékes tudást kaptunk, hanem hozzájárult a személyiségfejlődésünkhöz, illetve az önsimeretünk mélyítéséhez.”

Farkashegyi Andrea
Farkashegyi Andrea

Magyarország

“A Coach Továbbképzés jól felépített, megfelelően strukturált, változatos volt, remek ízelitőt adott a különböző eszközök használata kapcsán. Rendezte eddigi coach tudásomat, eszközökkel gazdagította a tárházamat, megismerhettem Dettit és kollégáit. Mindenképp ajánlanám másiknak is. Érdekes, elgondolkodtató, olyan további területeket nyit meg a tanulni vágyó előtt, ami színesíti az életét és a segítői munkáját. Detti, Téged kevés ideje ismertelek még, de számomra kedves és szimpatikus vagy, érződik a mély tudásod és alapos, terepen szerzett tapasztalatod. Kevés volt a képzési idő ahhoz, hogy ténylegesen véleményt tudjak formálni, de szeretnék további képzéseiden is részt venni és tanulni Tőled. Mindenki előbb-utóbb elér arra a szintre, hogy rájön, nem elég a megszerzett tudás, további ismereteket kell szereznie – ebben Detti képzése sokat segített, étvágyat csinált 🙂 Akinek fontos, hogy önmagával rendben legyen és ezáltal a környezetével és a világ egészével is, annak Detti sokat tud segíteni derűs, kiegyensúlyozott és támogató hozzáállásával. Érdekelne olyan képzés is, ami egy témát jobban kifejt és elmélyít, érdekel a szupervizió és szívesen dolgoznék Veled együtt akár coachként.”

Blazsek Mónika coach
Blazsek Mónika

Coach / Thetahealing instruktor

“Személyiségfejlesztő Coach Képzésre jártam Dettihez, amely során rájöttem, hogy jó az az irány, amit elgondoltam, és kitartóbb lettem. Remek az önfejlesztéshez, már ajánlottam másoknak is. Detti kedves, okos, következetes, betartja az előírtakat, szabálykövető. 🙂 Köszönöm, hogy ismerhetlek!”

Varga Mária coach
Varga-Herbszt Mária

Personal Development Coach, Ausztria

“Egyéni Online Coach Képzésre jártam Dettihez. A képzés teljes körű, alaposan felépített és nagyon célirányos képzés. Önbizalmat adott és jó érzéssel töltött el, hogy tudok segíteni más embereknek. Megismertem egy teljesen más szemléletet. Hasznos volt számomra. Másoknak is ajánlanám, mert sok tapasztalatot szereztem a gyakorlati résznél. Az elméleti tudás elsajátításával pedig mélyebbre jutottam az emberek megismerésében. Detti hozzáállása, segítő készsége mintaértékű. Nagyszerű ember, aki a szakmájában a legjobb. Mindemellett édesanya is, mint én. Így könnyű volt megértenünk egymás helyzetét. Nagyon örülök, hogy őt választottam. A legjobb döntés volt. Hálásan köszönök minden segítséget, támogatást, tanácsot. A négy hónap alatt sokat változtam. Ez Dettinek és az általa kialakított képzésnek is köszönhető. Kár, hogy vége. Másoknak is ajánlom a programot, ha kicsit is úgy érzik elakadtak vagy tanácstalanok a jövőt illetően.”

Nyúlné Terpó Edit coach
Nyúlné Terpó Edit

Személyiségfejlesztő coach, Magyarország

“Rendkívül gyakorlatiasnak, izgalmasnak tartottam az Online Egyéni Coach képzést, amelyre jártam Dettihez. Nem csak a szakmai fejlődést segítette, hanem önmagam ismeretében is mélyebbre merülhettem. A tanfolyam logikusan felépített, az órák, tananyagok könnyen érthetőek, átláthatóak voltak. A képzés azt adta nekem, hogy jobban megismertem önmagamat és megvalósíthattam az álmomat. Coach lettem. 🙂 Kaptam segítséget az indulás technikai részéhez is. Detti tényleg mindenre gondol, mindenben segít. Minden segítőszakmában dolgozónak hasznos lenne ezt a fajta figyelmet, kommunikációt megtanulni. Detti szeretettel oktat. Még skype-on keresztül is érződött ez. 🙂 Figyelmes. A kereteket tartja. Jól lehet vele együtt dolgozni, fejlődni mellette. Élettel teli, energikus kisugárzása van. Így az órák is megtelnek élettel. Másoknak azt javaslom, találják meg azt az önfejlesztést segítő módszert, aminek a segítségélvel a legjobban megismerik önmagukat, a leginkább ki tudnak teljesedni.”

Bakosné Böröcz Ágnes

Gyógytornász és hangtál terapeuta, Magyarország

“A hősnő útja női csoporton vettem részt, nagyon klassz volt. A tanfolyam sok mindent adott nekem: gyengédséget magam felé, elfogadást, itélet mentességet. Másoknak is ajánlanám, hogy a fenti dolgokat megtapasztalja! Detti, neked azt üzenem, hogy fantasztikus vagy! Általad meg tapasztaltam a maximális elfogadást. A nőiség minden egyes elemét. Köszönöm, hogy megismerhettelek! 🙂 Mindenkinek azt üzenem, hogy fejlessze magát lelkileg.”

Rajki Csilla

Coach, Mediátor, Nyelvtanár, Magyarország

“Coach Továbbképzésen vettem részt és nagyon elégedett voltam vele. Hasznos, praktikus, azonnal alkalmazható eszközöket adott át, ismételtem és bővítettem az eszköztáramat. A képzés nagyon jól felépített és gyakorlatias, Detti és a többi tanár próbálta átadni a lehető legtöbb tudást nekünk. Dettinek nagyon pozitív, nyugodt és kiegyensúlyozott személyisége van és jól át tudja adni a tudását. Én mindenkinek javaslom, hogy foglalkozzon önmagával. Az Online Self-Coaching Tanfolyam is kiváló erre!”

felső szegély szív

Life és Business Coach Képzés

alsó szegély
Olasz-Ildikó
Olasz Ildikó

Metamorphoses-meseterapeuta

“Sokat tanultam a coachingról is, magamról is. Úgy érzem, a coaching alapjait sikerült elsajátítanom. Megismertem mélyebben és nagyon megszerettem a coaching szemléletét és módszertani sajátosságait. Így önbizalmat adott ahhoz, hogy tovább haladjak ezen az úton, s hogy hamarosan elkezdjek coachként dolgozni.”

Gavalovics_Kormos_Rita
Gavalovics Kormos Rita

Lélekmentor, masszőr

“Profizmust éreztem az egész képzés alatt. Detti, Gabi, Dóri rendkívül türelmes és nagy tudással rendelkező tanárok vagytok. 100%-ban bízom bennetek. A szemléletmód, amit átadtatok nekünk zseniális és ez arra inspirál, hogy folytassam a tanulmányaimat a Coaching & Love Akadémián. A képzés sok “aha” élményt adott. Léptem egy nagyot, az önismeret és fejlődéshez vezető úton. Megerősített abban a hitemben, hogy mindig van hova fejlődnie az embernek. Segített abban, hogy életem bizonyos részét más szemszögből látom és így sokkal könnyebben tudok változtatni, hogy jól érezzem magam benne. Gabi, Dóri, Detti! Nagyon jó szakemberek és tökéletes alázattal, tiszta szívvel tanítanak. Kifejezetten tetszett, hogy a coaching lényegét, praktikus fogásait még online felületen keresztül is szituációs gyakorlatokon keresztül tudtuk tanulni. Mindent megtettek, hogy profi coachok tudjunk majd lenni.”
Englert Krisztina

Tanítónő

“A képzés új szárnyakat adott nekem, új életfilozófiát, szemléletet. Szinte észrevétlenül átformált és más szemmel nézem a világot. A tanítási óráimon is alkalmaztam, lassabban és türelmesebben néztem a gyermekeket. Az önismeretem is átalakult, kezdem jobban figyelni magamat is.”

Kovács-Melinda
Kovács Melinda

Coach

“Nagy lépéseket tettem az önismeret útján, továbbá gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodtam a coaching terén. Valamennyi oktató őszinte figyelemmel fordult felénk és szívvel-lélekkel adták át tudásukat a csoportnak.”

Erős-Bernadett
Erős Bernadett

HR Manager

“Csak szuperlatívuszokban tudok a képzésről nyilatkozni. Otthonosság, megérkezés, hála, fantasztikus emberek, önismeret a kulcsszavak, amik jellemezték. Új kapcsolatok, mentorok érkeztek az életembe a képzés által. Lenyűgöző személyiség mindegyik oktató. Nagyon szerettem együtt dolgozni velük, tanulni tőlük. Támogattak, teret adtak, inspiráltak. Alig várom, hogy más továbbképzésen újra találkozhassak velük.”
Szalay-Mónika
Szalay Mónika

Masszőr, természetgyógyász

“Mélyítette az önismeretem, saját elakadásaim megoldására új nézőpontokat, lehetőségeket a komfortzónámból való kilépésre, új ismeretségeket, vállalkozásom bővítésében, magasabb szintre emelésében profi támogatást kaptam. A képzés alapos, gyakorlatias, életszerű ès élvezetes is volt egyben.Az oktatók profizmusa, az átadott minőségi tudásanyag minden várakozásomat felülmúlta. Értéket kaptam, hogy értéket adhassak tovább. Köszönöm!”
Kovács-Johanna
Kovács Johanna

Networker, mentor

“Most már tudom, hogy mi az a coaching. Rájöttem, hogy nem azzal érek el a másiknál sikert, ha tanácsot adok, hanem, ha abban segítem, hogy saját maga jöjjön rá a válaszaira.”

Janzsó-Szilárd
Janzsó Szilárd

Business és life coach, értékesítési vezető

“Felülmúlta az elvárásaimat, professzionális, teljeskörű és mindemellett megérintő volt a képzés. Nem véletlenül folytatom tovább a tanulást a Coaching & Love következő képzésén.”

Magyar-Gergő
Magyar Gergő

“A képzés felépítése, tematikája jól összerakott. Az online tér ellenére is nagyon jól tudtunk kapcsolódni egymáshoz. Minden támogatást és eszközt megkaptunk, hogy használható elméleti és gyakorlati tudásra tegyünk szert.”

Rikter-Levente
Rikter Levente

“Mindig azt éreztem, hogy a helyemen vagyok a képzési napokon és sok új ajtót megnyitott előttem és bennem is. Tetszett, hogy minden kérdésre választ kaphattunk, a csoporttal együtt fejlődtünk. Nagyon lelkiismeretes oktatókkal dolgozhattunk együtt, akik maximális szakmaiságuk mellett emberileg is támogattak. Rengeteg önbizalmat kaptam, új irányokat, egy mély belső utazáson indított el. Tisztábban látom a helyem a világban és a saját világomban. Szakmailag olyan erős elméleti és gyakorlati alapokra tettem szert, amikkel teljes magabiztossággal állhatok bele a munkámba, a saját coaching vállalkozásomba. Szakmailag képzettek az oktatók és az emberi oldalukat is beleviszik a képzésbe, ami sokkal hatékonyabban hozza ki a hallgatókból is a maximumot. Tetszett az oktatók egymástól való különbözősége is, nagyon jó esszenciát nyújtott ez a szakmáról.”
Kissné Bereczky Krisztina

üvegműves-iparművész, coach

“Szakmailag komoly alapokat kaptunk. Elegendőnek éreztem a gyakorlásokat is ahhoz, hogy el merjek kezdeni ezen a területen dolgozni. A képzés tematikájából adódóan a folyamatvezetés átlátható. Nagy hangsúlyt kapott a coaching módszertana, etikája, a szakmai kompetenciák.”

Gallyas-Tímea
Gallyas Tímea

Gazdasági vezető

“A képzésben úgy éreztem hogy hazataláltam, mind a coachingban, mind a közösségben. Az iskola profizmusa, az oktatók szakértelme és embersége hiánypótló a mai társadalomban.”

Bartha-Becskei-Zsuzsanna
Bartha-Becskei Zsuzsanna

Nyelvtanár, vállalkozó

“Nagyon tetszett, színvonalas, gyakorlatias és szemléletváltó hatású volt. A képzés előtt fogalmam sem volt róla, mi is az a coaching tulajdonképpen. A képzés segített abban, hogy megértsem és alkalmazni tudjam a coaching módszerét, és abban is, hogy saját magamon megtapasztaljam a hatását. Ezen kívül egy olyan önismereti úton indított el, ami minden bizonnyal meghatározó része lesz ezután az életemnek. Előhozta belőlem a (már rég bennem szunnyadó, de kissé elnyomott) segítő szándékot, és megmutatta, hogyan tudom azt formába önteni és alkalmazni. Biztos vagyok abban, hogy mások életében is nagy változásokat hozhat ez a kurzus. Gabi és Dóri mindig jól felkészültek az órákra, interaktív, könnyen követhető és jól egymásra épülő anyagot adtak nekünk át. A kedvességük és a profizmusuk egyaránt hatott rám, és külön kiemelném, hogy milyen ügyesen tudnak kritikát megfogalmazni vagy rámutatni a hibáinkra.”

Kóczán-Balázs
Kóczán Balázs

Egyetemi szakkollégiumi nevelőtanár, irodai adminisztrátor

“Nekem személy szerint nagyon tetszett a képzés. Rendkívül praktikus volt, hogy a 25 videót bármikor megnézhettem, amely ráadásul írásos formában is a rendelkezésemre állt, illetve, hogy az élő alkalmak mindig jó hangulatban, rugalmasan, a mi kérdéseinknek helyet adva zajlottak. Számomra az is nagyon jó volt, hogy “szemlélődve” lehettem jelen, azaz nem kellett mindig csoportos feladatot végezni akár a teljes csoport előtt, mert abban nagyon feszengtem volna, és úgy érzem, ebben a formában többet kaptam.”

Kocsis Krisztina life és business coach
Kocsis Krisztina

Life és business coach, koordinátor, tréner

“Professzionális, színes, változatos, gyakorlatias és csodás, hogy csak pár dolgot emeljek ki. Közelebb vitt önmagamhoz! Kaptam egy csoda csapatot! Ajánlom a képzést, mert ilyen tanároktól csak itt tanulhatunk! Csodák léteznek és mi itt meg is kaptuk! Többet is mint, amit el tudtunk képzelni!”

Kriszta

Személyi edző

“Kiválóan szervezett, kifejezetten gyakorlat orientált, a lényeget kiemelő volt a képzés. Gabi és Dóri, az oktatóink – azon kívül, hogy nagyon kedvesek és rugalmasan viszonyultak a hallgatók felmerülő problémáihoz – professzionális tudással rendelkeznek, egyenrangú félnek tekintettek, nem éreztették a tanár-hallgató viszonyt, végig támogattak. Nagyon tetszett, hogy valóban használható tudást kaptunk, nem a lexikai ismereteken volt a hangsúly. Ha 1-től 10-ig terjedő skálán kellene értékelnem, akkor egyértelműen 10-et adnék, azaz szívből ajánlom másoknak. Lényegre törő, a valós életre koncentráló, valóban használható tudást és pozitív támogatást, megerősítést kaptam.”

felső szegély szív

Mindfulness Coach Továbbképzés

alsó szegély
Olasz-Ildikó
Olasz Ildikó

Meseterapeuta

“Sok új mindfulness-technikát adott nekem a képzés, hiteles oktatóktól új ismereteket, szemléletmódokat, új ismeretségeket a csoportban.”

Balogh-Bugár-Anna
Balogh Bugár Anna

Színész, mindfulness coach

“A Mindfulness Coach Továbbképzésre az hozott, hogy szerettem volna mindfulness technikákat megismerni és fejlődni, önismeretet gyakorolni. A képzésen mindent megkaptam, amire számítottam, tartalmas, értékes, informatív és szeretettel teli. Hálás vagyok az oktatóknak azért a tudásért, amit átadtak. Nyitott szívű emberek.”

Ábrahám-Judit
Ábrahámné Tiszavári Judit

Szervezetfejlesztő, coach

“Tetszett a képzés változatossága, hogy több oldalról és több oktatón keresztül láttatta a szemléletmódot. Elmélyítette a témában szerzett korábbi tapasztalatomat, illetve számos új eszközzel segített. Érdekes és színvonalas előadásokat tartottak. A szerető kedvesség és támogató együttműködés a legtöbb előadónál tapasztalható volt. Köszönöm minden oktatónak, hogy gazdagabb lehetek a Mindfulness területén, és valamennyi csoporttásamnak, hogy jelenlétükkel ők is gazdagították a tanulási folyamatot. “

Gallyas-Tímea
Gallyas Tímea

Gazdasági vezető

“Nagyon tetszett a képzés, fantasztikus oktatók és csoporttársaim voltak. Ismeretségeket, technikákat, egy új világot nyitott meg. Óriási szüksége van a világnak erre a szemléletre és olyan emberekre, akik ha legalább egy kis időre is, de biztositani tudják számunkra a bizalom és a megértő figyelem terét. Nagyon sokat gondolok a tanultakra, és szomjazom a további tudást és kapcsolódást velük.”

felső szegély szív

Ifjúsági Coach Továbbképzés

alsó szegély
Lugosi-Cynthia
Lugosi Cynthia

“Az online platform ellenére nagyon jó arányban volt gyakorlati és elméleti oktatás. A résztvevők száma nagyon jól el volt találva – nem túl sok, nem túl kevés. Szerettem a tematikát / jól követhető volt a korosztályi bontás, eszközök használata, stb. Professzionális volt, hogy a különböző korosztályokról különböző oktatók beszéltek. Az oktatók professzionálisak, támogató attitűdjük van, figyelmesek, türelmesek, kedvesek. Szakmailag felkészültek minden kérdésre és azon túl is. Nagyon köszönöm az oktatás élményét mind az oktatóknak, mind a szervezőknek! “

Ruzsonyi Ági

Tanulócsoport-vezető, pedagógus

“Nagyon tetszett, fantasztikus mentorokkal találkoztunk, elképesztően jók az anyagok, eszköztár, felépítés. Mélyült a tudásom, sok új eszközt ismertem meg, a módszertan pedig varázslatos! 🙂 Felkészült, gyakorlatias, kedves, figyelmes, támogató volt minden oktató, sokat tanultunk tőlük! Jó, hogy más-más habitusúak!”

Nsosso Espérance

Mentor

“Nagyon tetszett a képzés, kifejezetten jó volt, hogy három különböző oktatónk is volt, mind más-más személyiséggel, kisugárzással. Szimpatikus volt, hogy sok gyakorlat volt és az előre elküldött kis tananyag segített abban, hogy tudjak figyelni és a jegyzetelés ne vegye el a figyelmem.”

Fodor Andrea

Projektmenedzser

“A képzés tömör, sok új eszközt, ötletet kaptam. Szimpatikusak voltak a trénerek, jó csapat jött össze.”

felső szegély szív

Családi és Párkapcsolati Coach Továbbképzés

alsó szegély
Józsa-Gyurics-Tünde
Józsa-Gyurics Tünde

Coach-személyiségfejlesztő

“A képzést vezető oktatók szakmai felkészültsége magas szintű, a képzés anyaga, tematikája zseniális, pont elég és ha valaki szeretne tovább tanulni a témában, meghozza hozzá a kedvet és igényt. A képzést vezető oktatók szakmai felkészültsége magas szintű, a képzés anyaga, tematikája zseniális, pont elég és ha valaki szeretne tovább tanulni a témában, meghozza hozzá a kedvet és igényt.”

felső szegély szív

Online Önismereti Tanfolyam

alsó szegély
Csupor Rita Hajnalka

“Egész eddigi életemben és a vállalkozásomban megláttam az összefüggéseket. Döbbenetes volt rálátni ,hogy milyen sokat szomorkodtam ,amikor éppen nem jól mentek a dolgok és teljesen felesleges volt ,mert mindig meg találtam a kiutat. A kommunikációnál megértést kaptam, hogy miért értjük félre egymást .Nagyon sok kérdésre régóta kerestem a választ és az önismereti munkafüzet kitöltése közben megkaptam. Egyszerűen nem találok szavakat, mert mind a száz oldal annyira hasznos volt a számomra, hogy azt le sem tudom írni .Az életem minden területét segítette a párkapcsolatom, a kapcsolataim, a családom, a vállalkozásom, az ügyfeleim egyszerűen mindenhez sokat adott.”

Miksa Csaba

“Sokat foglalkoztam már önismerettel, önfejlesztéssel, mégis tudtam új szempontokat, látásmódokat, kérdéseket, gyakorlatokat kapni ebből a self-coaching tanfolyamból. Fiatalos, kedves, kreatív munkafüzetek segítenek heteken át, s mindegyik hétre jut valami új felfedezés. Köszönöm!”

Bedőné Balázs Nikoletta

“Az egész életemet megváltoztatta pozitív irányba. Visszaadta a saját magamba vetett hitem. Új erőt, lendületet kaptam, a világ sokkal pozitívabb, megértőbb, szeretettel, megértéssel, türelemmel, őszinteséggel, és nem utolsó sorban hittel. Gazdagabb lenne, ha az embereknek lenne lehetőségük, lenne tudásuk arról, hogy mit ad az Önismeret. Az iskolában, mielőtt a gyerekek a hivatásválasztás előtt állnak, nagyon sokat kapnának, ha ezt tanulhatnák. Többet adhat egy önismeret, mint bármi más, egy olyan vízválasztó életszakaszban.”

Balogh Zita

“Megdöbbentő volt látni életem ismétlődéseit rajz formájában, még akkor is, ha tudatában voltam mindezzel. Önértékelésem sokat fejlődött, tiszta világos, konkrét célokat tűzök ki, és következetesen tartom magam ehhez. Önszeretet, rendszer, tiszta, egyenes kommunikáció, célok, vágyak felismerése, ami igazán fontos hiány, szűkösség nélkül. Köszönöm”

Pál Bianka

“Az önszeretet és elfogadás megerősítése magamban, nagyobb önbizalommal és szeretettel, ezáltal pozitív hozzáállással fordulok a dolgok felé. (pozitív megerősítés ismétlése). A kapcsolataimon is változtatni fogok, tudatosabban szeretnék kommunikálni.”

Molnár Anita

“Annyira intenzív és nagyon jó utazás volt ez a pár hét, és tényleg rengeteg változást indított el bennem! Pl. rávilágított arra, hogy mennyivel másabbak az emberi kapcsolatok, ha az egyik fél máshogy kommunikál, türelmesebb, odaadóbb, hogy mennyi felesleges vita és rossz érzés elkerülhető ezáltal. Hogy fontosak a csendek, szeressek önmagammal lenni, odafigyelni magamra, kipróbálni magam új szituációkban, megismerni magamat bennük. Szeretni önmagam. “

Szabó Zita

“A tanfolyam nemcsak a tanulás szigete, hanem a kikapcsolódásé is, amelynek segítségével – a környezetem által is visszaigazolt – látható és mérhető fejlődést értem el. Élveztem, hogy feszegethetem a határaimat, és kiléphetek a komfortzónámból. Az egész tanfolyam számomra önfejlesztést, énidőt és önfeledt szórakozást jelentett!”

Pipóné Nagy Erika Nikoletta

“Az Online Önismereti Tanfolyam egy nagyon jól felépített, átgondolt, precíz kiadvány. Az egyes fejezeteknek szépen megvan az íve, és az összegzéseknél megszületnek a felismerések, megerősítések, konklúziók, megoldások. Érdemes rá időt szánni és a figyelmet befelé fordítva kitölteni. Itt valóban “self-coaching” történik, ami egy izgalmas kaland. 🙂 Szeretettel ajánlom mindenkinek, leendő coachoknak pedig kifejezetten! :)”

Balázs László

“Nagyon érdekesen és részletesen összeállított anyagoknak köszönhetően úgy éreztem, hogy itt valóban önismeretet tanulok és valóban csak rajtam van a fókusz és dolgoznom kell! A feladatokat újra és újra át fogom nézni, mert annyira komplex, hogy egyszerre ennyi mindent lehetetlen dolognak érzem, hogy megjegyezzek és beépítsem a mindennapokba, de igyekszem majd. Köszönöm!”

Árkosi Brigitta

“Nagyon szuper volt a tanfolyam. Az első anyag elolvasásakor azt gondoltam, hogy na ezzel a résszel 1 év múlva se végzek…. Aztán össze szedtem magam, leültem, és elkezdtem megoldani kérdésről kérdésre. Sok fejtörés, sok felismerés, sőt olykor sírás is volt 2 kérdés között. Saját magam mélyebb megismerése, az életem rendbe tétele, nem egy egyszerű feladat! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a tanfolyamot, akik úgy érzik, hogy valami hiányzik az életükből, itt megtalálják!”

Székely Orsolya

“Felismertette velem, hogy egy számomra legfontosabb dolog, ami boldoggá tesz igenis jelen van még az életemben – hiába próbáltam elásni magamban nagyon mélyre..- és a jelen megélésével illetve magammal szemben tanúsított türelemmel újra képes vagyok megtalálni azt a harmóniát önmagamban, azt a hitet amit ez a dolog adott nekem éveken keresztül. Türelmet, harmóniát, a dolgok lecsendesedését és letisztulását éltem át!”

Badenszki Adrienn

“Nagyon megörültem, mikor rábukkantam a Self-Coaching Önismereti Tanfolyamra. Tetszett, hogy bárhol és bármikor elvégezhetem a feladatokat, olyan 4 inspiráló témában, ami mindig is érdekelt. Most már tudom, hogy mit szeretnék elérni az életben és megvan hozzá a kellő önbizalmam, amit ennek a tanfolyamnak köszönhetek ! Köszönöm szépen!”

Magyar Dóra

“Jó, hogy online, szabad időbeosztás szerint tudtam haladni a tanfolyammal, így hasznosan tölthettem az időmet még így is, a 4 fal közé szorítva. Azokon a területeken, amelyeken úgy éreztem, hogy változásra van szükségem, megerősítést kaptam. Tetszett, hogy külsősöket is be kellett vonni bizonyos kérdések megválaszolásához, és vitathatatlan, hogy nekem vannak a legjobb fej barátaim a világon! :)”

Siffel Kinga

“A tanfolyam megmutatta nekem, hogy hol vagyok, hova szeretnék eljutni, és ehhez milyen lépések szükségesek. Megmutatta mennyire fontos, hogy tudatos legyek a pillanataimban, nagyon egyszerű változtatásokkal pozitív változásokat hozhatok saját magam az életemben. A munkafüzet minden témájában volt valami ami felismeréseket hozott az életembe. KÖSZÖNÖM! :)”

Kiss Viktória

“A tanfolyam sokat segített a másik viselkedésének és saját viselkedésemnek a megértésében. Tanfolyam segített tudatosabban és empatikusabban megélni a kapcsolatokat. Segített önmagam megértésében és megerősítette bennem a pozitív értékeket.”

Kerekes Beáta

“Élveztem a tanfolyam minden pillanatát. Izgalmas és érdekes volt saját magammal dolgozni. Kihozni magamból azokat az értékeket, célokat, gondolatokat, amikkel a hétköznapokban nem szoktam foglalkozni. Rávilágított sokmindenre, amire eddig nem gondoltam.”

Székely Géza

“Nagyon tetszett az önismereti tanfolyam. Többek között segített hogy javítsak a kommunikációs stílusomon, és segített hogy közelebb kerüljek a céljaimhoz. Rengeteg haszos gondolatot tartalmaz, hálás vagyok, hogy részese lehettem, és fejlődhettem általa. Köszönöm!”

Takács Brigitta

“Megismerni önmagunkat egy fantasztikus kaland, merni mélyebbre menni, szembenézni hibákkal, kudarcokkal, mindig merész dolog. Számomra egy olyan út a coaching, ami csakis a valóságot mutatja. Felismertem, hogy vannak még félelmeim, de lehet rajtuk dolgozni.”

Becze Zsoltné

“A feladatok érthetőek, gyakorlatiasak, motiválóak voltak, a tanfolyam során érzéseim, problémáim akár pozitívak, akár negatívak voltak, válaszokat kaptam, azok kezelését, megértését, elemzését egyszerűen el tudtam végezni. Az elmúlt időszakom legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem, köszönöm a lehetőséget, elégedett vagyok!”

Simon Zoltán

“Rádöbbentem arra, hogy nem csak a jelenben kell keresni a problémákat, hanem lehet, hogy már a múltban történtek olyan dolgok, amiket azóta cipelek a vállamon. Örülök, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon és másnak is ajánlom, akik a gödör alján érzik magukat és nem találják a kiutat. Nem lesz könnyebb az élet, de válaszokat mi magunk adunk arra, amiket még magunknak sem mertünk bevallani.”

Korom Henrietta

“Az Online Önismereti Tanfolyam sokkal többet adott nekem, mint amit elképzeltem. Olyan ráébredésekkel – felismerésekkel találtam szemben magamat, amik nagyon sokat segítettek még jobban felépíteni az énképem. Saját időbeosztásom szerint tudtam haladni, így volt időm megemészteni egy-egy adott anyagot. Hálásan köszönöm a lehetőséget.”

Kiss Anna

“Fantasztikus volt ráébredni az elakadásaim okaira. Nagyon szembetűnő, hogy az életem mely területei maradnak folyamatosan el, miközben szeretném őket fejleszteni. A kommunikációs hibák felkutatása is igen hasznos volt.”

Abai-Singer Klára

“Ha tisztában vagyok értékeimmel, áldásos kapcsolataim alakulnak ki. Csodálatos 4 részes utazásban volt részem egy kiváló szakember vezetésével. Logikus, érthető, izgalmas, gyakorlatorientált tananyag – ez igen, erre van szükség! Köszönöm, hogy részese lehetek a folyamatnak, ami még csak most kezdődik. Együtt tanulni, tanítani, tapasztalatokat megosztani, célokat kitűzni, egymást megismerni – nincs ennél szebb dolog a világon. Mindezt szerető kedvességgel fűszerezve, ami talán a legfontosabb.”