felső szegély szív

Vélemények, referencia

alsó szegély

Vélemények a Coaching & Love Academy-ról

Gyulai Orsolya coach
Gyulai Orsolya

Conscious Business Coach, Ausztria

“Online Egyéni Coach képzésre jártam Dettihez. A képzés hatékony, összeszedett, egyértelmű, átlátható és érthető volt. Önbizalmat adott, megerősített a hivatásomban. Mindenképpen ajánlanám másoknak is, kényelmes otthonról tanulni. Detti tudatos, megértő, beleérző, felkészült és engem is jól felkészített a coaching munkára.”

Pókecz Szilvi coach
Pókecz Szilvia

Coach

“A Coach Továbbképzés, amelyre jártam Dettihez, új eszközöket, mások tapasztalatainak megismerését és gyakorlási lehetőséget adott. Nagyon tetszett a képzés felépítése is. Dettit pedig empatikusnak, nyitottnak, szakmailag felkészültnek tartom!”

Gaál Kriszta coach
Gaál Krisztina

Vámszakértő, Sport Coach, Magyarország

“Coach képzésre jártam Dettihez, életem egyik legjobb választása volt! Szuper volt, jól felépített, külön tetszett a rengeteg gyakorlat. Inspirált, és az önismeretben is rengeteget segített. Detti, nagyon empatikus, profi előadó vagy. Az eléméleti részt is érdekesen, színesen adtad át nekünk. A személyiséged kifejezetten megnyugtató. Javasolnám a képzést mindenképpen másoknak is. Hiszen nemcsak értékes tudást kaptunk, hanem hozzájárult a személyiségfejlődésünkhöz, illetve az önsimeretünk mélyítéséhez.”

Farkashegyi Andrea
Farkashegyi Andrea

Magyarország

“A Coach Továbbképzés jól felépített, megfelelően strukturált, változatos volt, remek ízelitőt adott a különböző eszközök használata kapcsán. Rendezte eddigi coach tudásomat, eszközökkel gazdagította a tárházamat, megismerhettem Dettit és kollégáit. Mindenképp ajánlanám másiknak is. Érdekes, elgondolkodtató, olyan további területeket nyit meg a tanulni vágyó előtt, ami színesíti az életét és a segítői munkáját. Detti, Téged kevés ideje ismertelek még, de számomra kedves és szimpatikus vagy, érződik a mély tudásod és alapos, terepen szerzett tapasztalatod. Kevés volt a képzési idő ahhoz, hogy ténylegesen véleményt tudjak formálni, de szeretnék további képzéseiden is részt venni és tanulni Tőled. Mindenki előbb-utóbb elér arra a szintre, hogy rájön, nem elég a megszerzett tudás, további ismereteket kell szereznie – ebben Detti képzése sokat segített, étvágyat csinált 🙂 Akinek fontos, hogy önmagával rendben legyen és ezáltal a környezetével és a világ egészével is, annak Detti sokat tud segíteni derűs, kiegyensúlyozott és támogató hozzáállásával. Érdekelne olyan képzés is, ami egy témát jobban kifejt és elmélyít, érdekel a szupervizió és szívesen dolgoznék Veled együtt akár coachként.”

Blazsek Mónika coach
Blazsek Mónika

Coach / Thetahealing instruktor

“Személyiségfejlesztő Coach Képzésre jártam Dettihez, amely során rájöttem, hogy jó az az irány, amit elgondoltam, és kitartóbb lettem. Remek az önfejlesztéshez, már ajánlottam másoknak is. Detti kedves, okos, következetes, betartja az előírtakat, szabálykövető. 🙂 Köszönöm, hogy ismerhetlek!”

Varga Mária coach
Varga-Herbszt Mária

Personal Development Coach, Ausztria

“Egyéni Online Coach Képzésre jártam Dettihez. A képzés teljes körű, alaposan felépített és nagyon célirányos képzés. Önbizalmat adott és jó érzéssel töltött el, hogy tudok segíteni más embereknek. Megismertem egy teljesen más szemléletet. Hasznos volt számomra. Másoknak is ajánlanám, mert sok tapasztalatot szereztem a gyakorlati résznél. Az elméleti tudás elsajátításával pedig mélyebbre jutottam az emberek megismerésében. Detti hozzáállása, segítő készsége mintaértékű. Nagyszerű ember, aki a szakmájában a legjobb. Mindemellett édesanya is, mint én. Így könnyű volt megértenünk egymás helyzetét. Nagyon örülök, hogy őt választottam. A legjobb döntés volt. Hálásan köszönök minden segítséget, támogatást, tanácsot. A négy hónap alatt sokat változtam. Ez Dettinek és az általa kialakított képzésnek is köszönhető. Kár, hogy vége. Másoknak is ajánlom a programot, ha kicsit is úgy érzik elakadtak vagy tanácstalanok a jövőt illetően.”

Nyúlné Terpó Edit coach
Nyúlné Terpó Edit

Személyiségfejlesztő coach, Magyarország

“Rendkívül gyakorlatiasnak, izgalmasnak tartottam az Online Egyéni Coach képzést, amelyre jártam Dettihez. Nem csak a szakmai fejlődést segítette, hanem önmagam ismeretében is mélyebbre merülhettem. A tanfolyam logikusan felépített, az órák, tananyagok könnyen érthetőek, átláthatóak voltak. A képzés azt adta nekem, hogy jobban megismertem önmagamat és megvalósíthattam az álmomat. Coach lettem. 🙂 Kaptam segítséget az indulás technikai részéhez is. Detti tényleg mindenre gondol, mindenben segít. Minden segítőszakmában dolgozónak hasznos lenne ezt a fajta figyelmet, kommunikációt megtanulni. Detti szeretettel oktat. Még skype-on keresztül is érződött ez. 🙂 Figyelmes. A kereteket tartja. Jól lehet vele együtt dolgozni, fejlődni mellette. Élettel teli, energikus kisugárzása van. Így az órák is megtelnek élettel. Másoknak azt javaslom, találják meg azt az önfejlesztést segítő módszert, aminek a segítségélvel a legjobban megismerik önmagukat, a leginkább ki tudnak teljesedni.”

Bakosné Böröcz Ágnes

Gyógytornász és hangtál terapeuta, Magyarország

“A hősnő útja női csoporton vettem részt, nagyon klassz volt. A tanfolyam sok mindent adott nekem: gyengédséget magam felé, elfogadást, itélet mentességet. Másoknak is ajánlanám, hogy a fenti dolgokat megtapasztalja! Detti, neked azt üzenem, hogy fantasztikus vagy! Általad meg tapasztaltam a maximális elfogadást. A nőiség minden egyes elemét. Köszönöm, hogy megismerhettelek! 🙂 Mindenkinek azt üzenem, hogy fejlessze magát lelkileg.”

Rajki Csilla

Coach, Mediátor, Nyelvtanár, Magyarország

“Coach Továbbképzésen vettem részt és nagyon elégedett voltam vele. Hasznos, praktikus, azonnal alkalmazható eszközöket adott át, ismételtem és bővítettem az eszköztáramat. A képzés nagyon jól felépített és gyakorlatias, Detti és a többi tanár próbálta átadni a lehető legtöbb tudást nekünk. Dettinek nagyon pozitív, nyugodt és kiegyensúlyozott személyisége van és jól át tudja adni a tudását. Én mindenkinek javaslom, hogy foglalkozzon önmagával. Az Online Self-Coaching Tanfolyam is kiváló erre!”

felső szegély szív

Life és Business Coach Képzés

alsó szegély
Olasz Ildikó
Olasz Ildikó

Metamorphoses-meseterapeuta

“Sokat tanultam a coachingról is, magamról is. Úgy érzem, a coaching alapjait sikerült elsajátítanom. Megismertem mélyebben és nagyon megszerettem a coaching szemléletét és módszertani sajátosságait. Így önbizalmat adott ahhoz, hogy tovább haladjak ezen az úton, s hogy hamarosan elkezdjek coachként dolgozni.”

Gavalovics-Kormos Rita
Gavalovics Kormos Rita

Lélekmentor, masszőr

“Profizmust éreztem az egész képzés alatt. Detti, Gabi, Dóri rendkívül türelmes és nagy tudással rendelkező tanárok vagytok. 100%-ban bízom bennetek. A szemléletmód, amit átadtatok nekünk zseniális és ez arra inspirál, hogy folytassam a tanulmányaimat a Coaching & Love Akadémián. A képzés sok “aha” élményt adott. Léptem egy nagyot, az önismeret és fejlődéshez vezető úton. Megerősített abban a hitemben, hogy mindig van hova fejlődnie az embernek. Segített abban, hogy életem bizonyos részét más szemszögből látom és így sokkal könnyebben tudok változtatni, hogy jól érezzem magam benne. Gabi, Dóri, Detti! Nagyon jó szakemberek és tökéletes alázattal, tiszta szívvel tanítanak. Kifejezetten tetszett, hogy a coaching lényegét, praktikus fogásait még online felületen keresztül is szituációs gyakorlatokon keresztül tudtuk tanulni. Mindent megtettek, hogy profi coachok tudjunk majd lenni.”
Englert Krisztina

Tanítónő

“A képzés új szárnyakat adott nekem, új életfilozófiát, szemléletet. Szinte észrevétlenül átformált és más szemmel nézem a világot. A tanítási óráimon is alkalmaztam, lassabban és türelmesebben néztem a gyermekeket. Az önismeretem is átalakult, kezdem jobban figyelni magamat is.”

Kovács Melinda
Kovács Melinda

Coach

“Nagy lépéseket tettem az önismeret útján, továbbá gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodtam a coaching terén. Valamennyi oktató őszinte figyelemmel fordult felénk és szívvel-lélekkel adták át tudásukat a csoportnak.”

Griechisch Mihály
Griechisch Mihály

Színpadi ügyelő, előadásvezető

“Az utóbbi időben a fantáziámat mozgatta a képzés – a coaching módszere, illetve a kommunikáció jobb, sikeresebb használatának bevitele a saját életembe.
A képzés segített, hogy tudatosabban figyeljem magam a hétköznapi interakciókban, a figyelmem a másik irányába tudatosabb és érdeklődőbb legyen és adott egy szuper csoportot, biztatást, hogy mindig jó tanulni és fejlődni.
Ajánlanám, mert egy barátságos, szakmai háttérrel bíró tanfolyamról van szó, teljes mértékben érződik a szakmai kompetencia, a tudás átadása lelkesen és odaadással történik az oktatók részéről, és teljes az odafigyelés a hallgatók a felé.”

Erős Bernadett
Erős Bernadett

HR Manager

“Csak szuperlatívuszokban tudok a képzésről nyilatkozni. Otthonosság, megérkezés, hála, fantasztikus emberek, önismeret a kulcsszavak, amik jellemezték. Új kapcsolatok, mentorok érkeztek az életembe a képzés által. Lenyűgöző személyiség mindegyik oktató. Nagyon szerettem együtt dolgozni velük, tanulni tőlük. Támogattak, teret adtak, inspiráltak. Alig várom, hogy más továbbképzésen újra találkozhassak velük.”
Szalay Mónika
Szalay Mónika

Masszőr, természetgyógyász

“Mélyítette az önismeretem, saját elakadásaim megoldására új nézőpontokat, lehetőségeket a komfortzónámból való kilépésre, új ismeretségeket, vállalkozásom bővítésében, magasabb szintre emelésében profi támogatást kaptam. A képzés alapos, gyakorlatias, életszerű ès élvezetes is volt egyben.Az oktatók profizmusa, az átadott minőségi tudásanyag minden várakozásomat felülmúlta. Értéket kaptam, hogy értéket adhassak tovább. Köszönöm!”
Kovács Johanna
Kovács Johanna

Networker, mentor

“Most már tudom, hogy mi az a coaching. Rájöttem, hogy nem azzal érek el a másiknál sikert, ha tanácsot adok, hanem, ha abban segítem, hogy saját maga jöjjön rá a válaszaira.”

Janzsó Szilárd
Janzsó Szilárd

Business és life coach, értékesítési vezető

“Felülmúlta az elvárásaimat, professzionális, teljeskörű és mindemellett megérintő volt a képzés. Nem véletlenül folytatom tovább a tanulást a Coaching & Love következő képzésén.”

Magyar Gergő
Magyar Gergő

“A képzés felépítése, tematikája jól összerakott. Az online tér ellenére is nagyon jól tudtunk kapcsolódni egymáshoz. Minden támogatást és eszközt megkaptunk, hogy használható elméleti és gyakorlati tudásra tegyünk szert.”

Rikter Levente
Rikter Levente

“Mindig azt éreztem, hogy a helyemen vagyok a képzési napokon és sok új ajtót megnyitott előttem és bennem is. Tetszett, hogy minden kérdésre választ kaphattunk, a csoporttal együtt fejlődtünk. Nagyon lelkiismeretes oktatókkal dolgozhattunk együtt, akik maximális szakmaiságuk mellett emberileg is támogattak. Rengeteg önbizalmat kaptam, új irányokat, egy mély belső utazáson indított el. Tisztábban látom a helyem a világban és a saját világomban. Szakmailag olyan erős elméleti és gyakorlati alapokra tettem szert, amikkel teljes magabiztossággal állhatok bele a munkámba, a saját coaching vállalkozásomba. Szakmailag képzettek az oktatók és az emberi oldalukat is beleviszik a képzésbe, ami sokkal hatékonyabban hozza ki a hallgatókból is a maximumot. Tetszett az oktatók egymástól való különbözősége is, nagyon jó esszenciát nyújtott ez a szakmáról.”
Kissné Bereczky Krisztina

üvegműves-iparművész, coach

“Szakmailag komoly alapokat kaptunk. Elegendőnek éreztem a gyakorlásokat is ahhoz, hogy el merjek kezdeni ezen a területen dolgozni. A képzés tematikájából adódóan a folyamatvezetés átlátható. Nagy hangsúlyt kapott a coaching módszertana, etikája, a szakmai kompetenciák.”

Gallyas Tímea
Gallyas Tímea

Gazdasági vezető

“A képzésben úgy éreztem hogy hazataláltam, mind a coachingban, mind a közösségben. Az iskola profizmusa, az oktatók szakértelme és embersége hiánypótló a mai társadalomban.”

Bartha-Becskei Zsuzsanna
Bartha-Becskei Zsuzsanna

Nyelvtanár, vállalkozó

“Nagyon tetszett, színvonalas, gyakorlatias és szemléletváltó hatású volt. A képzés előtt fogalmam sem volt róla, mi is az a coaching tulajdonképpen. A képzés segített abban, hogy megértsem és alkalmazni tudjam a coaching módszerét, és abban is, hogy saját magamon megtapasztaljam a hatását. Ezen kívül egy olyan önismereti úton indított el, ami minden bizonnyal meghatározó része lesz ezután az életemnek. Előhozta belőlem a (már rég bennem szunnyadó, de kissé elnyomott) segítő szándékot, és megmutatta, hogyan tudom azt formába önteni és alkalmazni. Biztos vagyok abban, hogy mások életében is nagy változásokat hozhat ez a kurzus. Gabi és Dóri mindig jól felkészültek az órákra, interaktív, könnyen követhető és jól egymásra épülő anyagot adtak nekünk át. A kedvességük és a profizmusuk egyaránt hatott rám, és külön kiemelném, hogy milyen ügyesen tudnak kritikát megfogalmazni vagy rámutatni a hibáinkra.”

Demeter Éva
Demeter Éva

Cégtulajdonos, életmód+business

“A tanári múlt, a 40 éves vállalkozói tapasztalat hozott a képzésre, tanácsadó, mentor, vezető vagyok. Folyamatosan tanulok, több tudás megszerzése volt a cél. Mivel emberekkel foglalkozok, ebben szerettem volna még jobbá válni, és saját magamat is még jobban megismerni. Szuper volt!  A türelemre is tanított akár azzal, hogy a dolgozatot el kellett készíteni, amihez idő kellett, és a prioritás is fontos volt. Maximalista vagyok, voltak dolgok amit megpróbáltam elengedni. Másrészt nálam mindig más az első, mert szeretek segíteni, most gyakorlom, hogy magamra még több időt szánjak. A figyelemben is fejlődtem.Hálás vagyok az egész csapatnak, beleértve az előadókat és a videó anyagokat is. Mindenki azon volt, hogy szeretettel segítse a csoportot. És külön kiemelném azt a gyakorlatiasságot példák bemutatásával, ami számomra a legértékesebb, én is mindig arra törekszem, mert ez az oktatás kulcsa, ahogy megértik az emberek.”

Horváth Zsófia
Horváth Zsófia

Coach, Védikus Életmód Mentor

“Éreztem a hívást, hogy egyéni folyamatokban segítsem a hozzám fordulókat, ezért a meglévő eszközeimet és tudásomat szerettem volna bővíteni a képzés során.
A képzést gyakorlatiasnak, sokszínűnek és inspirálónak éltem meg. Azt gondolom, hogy az együtt töltött időszak a szakmai fejlődés mellett, kiváló önismereti utazás volt minden résztvevő számára. Hálás vagyok az oktatóknak, s az Akadémia vezetőjének is, hogy a szaktudásuk és tapasztalataik megosztása mellett, nagy hangsúlyt fektettek az emberi értékek képviseletére és azok szeretetteljes átadására.
Tisztábban látom önmagamat, úgy érzem megtaláltam a saját hangomat a segítő beszélgetésekben. Végtelenül hálás vagyok, mert lehetőséget kaptam arra, hogy a hivatásomban kiteljesedjek.
Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik segítőként szeretnének fejlődni, és azoknak is, akik a saját önismereti útjukat járják.
Nagyon sokszínűek, és maximálisan felkészültek.
Nagyon élveztem, mikor az oktatóink akváriumhelyzetekben mutatták be Ők hogyan dolgoznak. Csodás inspiráció és sokat segít megerősödni a coach identitásban.”

Mészár Hajnalka
Mészár Hajnalka

Szociális munkás

“A változtatás híve vagyok a saját életemben is. Aki motivált abban hogy változtatni akar, annak segíteni kell és példát érdemes mutatni, hogy lehet másképp is.
A képzéssel teljes mértékben elégedett vagyok. Használható elméleti és gyakorlati tudást kaptam, megtámogatva tananyagokkal, hitelességgel és szeretettel.
Önmagam fejlődésében nagyon sokat adott. Sok kérdést önmagammal és a környezetemmel kapcsolatban. A jelenlegi munkámban is észrevettem, hogy másképp hallgatom meg a klienseimet és másképp kérdezek.
Az egyik elterelt kliensem mondta, hogy megkérdezte tőle az egyik kollégája, hogy mi történik azon az elterelésen? Az első mondata az volt, hogy a céljaimról, a terveimről beszélünk🙃. Kell ennél több visszajelzés számomra? Mellette a gyakorló folyamatok során sikerélményt kaptam.
Nekem is ajánlották a képzést, én is ajánlom tovább, mert a szeretet a képzésen tényleg szeretet. Jól felépített a képzés, amelyben a Coaching folyamata teljesen elsajátítható és alkalmazható. Köszönöm😘
Azt gondolom, hogy az oktatók nagyon ott vannak a szeren😊 Jó volt a fiatalabb és az idősebb oktató az alkalmankénti váltással. Hiteles, tapasztalt, biztos tudással képeztek bennünket.
A vizsga után bennem és több csoporttársamban is felmerült, hogy jó lett volna egy közös virtuális ünneplés.
A képzés piacképes szakmai felkészülést ad, széles körben, amellyel a végzettség megszerzése után el lehet indulni az egyéni vállalkozás útján.”

Kóczán Balázs
Kóczán Balázs

Egyetemi szakkollégiumi nevelőtanár, irodai adminisztrátor

“Nekem személy szerint nagyon tetszett a képzés. Rendkívül praktikus volt, hogy a 25 videót bármikor megnézhettem, amely ráadásul írásos formában is a rendelkezésemre állt, illetve, hogy az élő alkalmak mindig jó hangulatban, rugalmasan, a mi kérdéseinknek helyet adva zajlottak. Számomra az is nagyon jó volt, hogy “szemlélődve” lehettem jelen, azaz nem kellett mindig csoportos feladatot végezni akár a teljes csoport előtt, mert abban nagyon feszengtem volna, és úgy érzem, ebben a formában többet kaptam.”

Rácz Eszter
Rácz Eszter

HR vezető

“Azért jelentkeztem a képzésre, mert meghallgattam Baczoni-Oláh Dóra előadását, és akartam még több ilyet. A képzés jóval színvonalasabb volt a vártnál. Rengeteg énidőt, a tanulás lehetőségét, inspirációt, a komfortzónán kívül szerzett tapasztalatok lehetőségét, sikerélményt adott nekem a tanfolyam. Ajánlanám, elsősorban az oktatók miatt, de a szervezés is gördülékeny volt. Mindhárom oktatóról csak szuperlatívuszokban tudnék mesélni.”

Kocsis Krisztina life és business coach
Kocsis Krisztina

Life és business coach, koordinátor, tréner

“Professzionális, színes, változatos, gyakorlatias és csodás, hogy csak pár dolgot emeljek ki. Közelebb vitt önmagamhoz! Kaptam egy csoda csapatot! Ajánlom a képzést, mert ilyen tanároktól csak itt tanulhatunk! Csodák léteznek és mi itt meg is kaptuk! Többet is mint, amit el tudtunk képzelni!”

Kovács Ildikó
Kissné Kovács Ildikó

Pénzügyi szakértő

“Azért szerettem volna részt venni a képzésen, mert szeretnék segíteni másokon, továbbadni a tanultakat, valamint a saját életemben is hasznosítani tudom az itt megszerzett tudást. Fejlődtem az önismeretben, a képzés által még megértőbb, elfogadóbb lettem. Szimplán csak saját magunkért is érdemes elvégezni a tanfolyamot, más szemszögből is segít látni a környezetünket. Jól éreztem magam, nyitottabb lettem.”

Sándor Marietta
Sándor Marietta

Közgazdász

“Nagyon szerettem a képzést. Legtöbbet az önismeret, önbizalom és a komfortzónán túli élmények kapcsán kaptam. A képzést nagyon ajánlom az egyedi tanítási módszerek és a kiváló tanárok miatt. Az oktatók önazonos, hiteles emberek.”

Dr. Borbásné Bíró Mónika

Szociológus

“A képzésre azért jöttem, mert szerettem volna magamat jobban megismerni, és másokat jobban megérteni. A képzés szuper volt!
Azóta sokkal jobban odafigyelek arra, amit az emberek mondanak, és ahogy mondják.
Ajánlanám, mert profik az oktatók, és bensőséges, elfogadó a légkör.
Az oktatóktól csak tanulni lehet, rendkívül jól felkészültek és emberileg is példásak.”

Papp Zsuzsa
Papp Zsuzsa

Pszichológus, tanár, tréner

“A coaching szemléletmódjának megismerése miatt jelentkeztem a képzésre. A tanfolyam színvonalas, csapatépítő, professzionális volt. A képzés egy új szemléletmód elsajátításában segített. Másoknak is ajánlom, mert az oktatók profik, a tananyag jól összeállított. “

Kriszta

Személyi edző

“Kiválóan szervezett, kifejezetten gyakorlat orientált, a lényeget kiemelő volt a képzés. Gabi és Dóri, az oktatóink – azon kívül, hogy nagyon kedvesek és rugalmasan viszonyultak a hallgatók felmerülő problémáihoz – professzionális tudással rendelkeznek, egyenrangú félnek tekintettek, nem éreztették a tanár-hallgató viszonyt, végig támogattak. Nagyon tetszett, hogy valóban használható tudást kaptunk, nem a lexikai ismereteken volt a hangsúly. Ha 1-től 10-ig terjedő skálán kellene értékelnem, akkor egyértelműen 10-et adnék, azaz szívből ajánlom másoknak. Lényegre törő, a valós életre koncentráló, valóban használható tudást és pozitív támogatást, megerősítést kaptam.”

Jakabházy Dóra
Dr. Jakabházyné Németh Dóra

Vállalkozó

“Nagyon jól éreztem magam, mindig nagyon vártam az alkalmakat. Családias hangulatban telt az oktatás, és a tudásanyag átlátható volt. Kedvenceim az akvárium szituációk voltak. Egy alkalommal én voltam a coach, ezután Dóri minősítette a munkámat. Ez a vélemény végképp meghatározta, hogy magabiztosan álljak a kliensemhez, higgyek magamban, és ez a folyamatot is előrelendítette.
A hétköznapokban számos eszközt sikerült a társas kapcsolati rutinomba beépítenem. Őszintébb lettem önmagammal szemben is, és mindezek a kapcsolataim jobbá válását és megerősödését, máskor elengedését hozta. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett az életem.
Nagyon megszerettem őket az oktatókat. Dóri elegáns és vérprofi, Gabi mindenki anyukája, és vérprofi. Dóri egy ponton óriási segítséget nyújtott, amikor megerősített abban, hogy a kliensemet el kell engednem. Biztonságban éreztem magam azáltal, hogy azonnal szakított rám időt. Gabi személyisége, a kedves mosolya, a gondoskodása elvarázsolt. Nem tudnám megválaszolni, melyikük áll közelebb hozzám. Mindketten a maguk stílusában adják a lehető legtöbbet a hallgatóknak.”

Horváth Zalán
Horváth Zalán

Igazgató helyettes

“A képzés erőt adott, megváltoztatta a gondolkodásomat, elindított a coaching útján. Mindenképpen ajánlom, mert profi, szeretetteljes és nagyon motiváló. Az oktatókról csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni, imádtam őket! :)”

Komáromi Kinga
Komáromi Kinga

Spirituális tanácsadó

“Azért jelentkeztem a képzésre, mert szerettem volna bővíteni a tudásomat a segítői pályámhoz. Nagyon elégedett voltam a képzés felépítésével és minőségével. Új ismeretekre tettem szert, mely saját magam önfejlesztésében is sokat segített.
Mindenképpen ajánlani fogom a képzést azoknak, akik az elmélet mellett kiváló gyakorlati tudásra is szert szeretnének tenni.
Az oktatók mindvégig nagyon támogatóak voltak, barátságosak és látszott mennyire sok szakmai tapasztalatuk van a témákban.
Mindennel meg voltam elégedve.”

Györgyjakab Eszter
Grötschl-Györgyjakab Eszter

HRC, Coach

“Maga az irányzat tetszett és nagyon örültem, hogy egyben életviteli és üzleti coach is. Ráadásul online, szóval nem is volt kérdéses számomra. Jók volt a gyakorlatok, a társak coacholásából is sokat tanultam. Az önértékelésemben nagyon sokat adott a képzés, jók voltak a visszajelzések, módszertanban is irányt mutatott, legtöbbet a szemléletformálásban. Ez a képzés nagyszerű önismereti booster, még annak is érdemes elvégeznie, aki az önfejlesztő módszerekről szeretne tisztább képet kapni. A szupervízió alapú coaching pedig igazán jó döntés volt. A klienseim visszajzései igazolják ezt. Sikerélményeimtől pedig úgy érzem végre rátaláltam a saját utamra. Az oktatók közül Gáspár Gabi személyisége nagyon megfogott a szakmaiságával, az empátiájával. Örülök, hogy megismerhettem. Remélem még lesz alkalmam vele fejlődni.
Bakos Zsuzsitól is sokat tanultam, ő is nagyon közvetlen és élénk. Szakmailag is mindkettőjüktől sokat kaptam. Dr Gulácsi Bernadettel ugyan közvetlenül nem találkozhattunk, de a videókon keresztül mégis sok időt töltöttünk “együtt”. Gabihoz hasonlóan az ő személyisége is nagyon finom, nőies és inspiráló volt számomra. Példát jelentenek a személyes szakmai stílusom alakításában. ❤ Örülök, hogy itt tanulhattam, jó döntés volt. Köszönök mindent.”

Győző Lívia
Győző Lívia

Csapatvezető

“Szerettem volna valami olyat elsajátítani, ami segít abban, hogy az embereket jobban megértsem, tudjak nekik segíteni. Munkám során is emberekkel foglalkozom, így egy új szemléletmóddal, eszközzel hatékonyabban tudom kezelni a különféle szituációkat. Nagyon tetszett a képzés, örülök, hogy belevágtam. Az elmélet és a gyakorlat is teret nyert, ami kifejezetten szimpatikus volt. Örülök, hogy több tanárral, coachcsal is találkozhattunk, így lehetőséget kaptunk, hogy többféle stílus is megelevenedjen előttünk. Segített még az önismeretben, barátokat adott a képzés, és nem utolsósorban egy olyan eszközt kaptam, amit a munkám során tudok hasznosítani. Ajánlanám, mert kellemes légkörben tanulhatunk, tapasztalt tanároktól halljuk az anyagot, az elvárás (záródolgozat, gyakorlat, vizsga) pedig teljesíthető az adott időn belül. Az oktatók kedvesek, segítőkészek, tanultak.”

Kotesz Beáta
Kotesz Beáta

vállalkozói ügyintéző

“A képzésre az önismereti munka és új szakma tanulása miatt jelentkeztem. 
A képzés komoly és jól felépített, önismeretben fejlődtem általa, önbizalmat adott, szakmaiságot, tartást, emberi kapcsolatokat.
Ajánlanám, mert nem egy gyorstalpaló.
Az oktatók kivétel nélkül profik és mindenkitől rengeteget tanultam.”

Balog Éva
Balog Éva

“Karrierváltás miatt jelentkeztem a képzésre. Az oktatók, Gabi és Dóri szakmailag és emberileg is nagyon hiteles, támogató személyiségek. A foglalkozások maximálisan gyakorlat orientáltak, a csapat dinamikáját professzonálisan működtették, csak jót tudok mondani. A képzés új irányt adott és betekintést egy olyan világba, amelyben szívesen tevékenykednék a jövőben. Megerősített, hogy van helyem a segítő szakmában. Ajánlanám a képzést, a szakmailag és emberileg is kiváló oktatók miatt, akik hitelesek, nagy tudásúak és nagy tapasztalatúak.”

Tóth Bálint
Tóth Bálint

“Azért jelentkeztem a képzésre, hogy bővítsem a segítő szakmai tudásomat és belekezdhessek a karrierváltásomba. Egyrészt segített abban, hogy több eszközt megismerjek, továbbá megerősített abban, hogy tudom ezt a szakmát csinálni. Ráadásul tetszett a barátságos, mégis professzionális hozzáállása az oktatóknak. Ajánlanám, mert szerintem jó áron ad egy olyan képzést, amely szakmailag minőségi és az oktatók is szuperek.”

Dömény Cintia
Dömény Cintia Gabriella

“Azért jelentkeztem a képzésre, hogy szerettem volna coach-ként dolgozni, illetve, hogy megtaláljam a hivatásom. Fantasztikus volt a képzés! Az oktatók végtelenül segítőkészek voltak és mind tudatos, felkészült szakemberek. A csoportom meg külön ajándék volt számomra. Önismeretemben, tudatosságomban, felkészültségemben segített. Jobban és tudatosabban tudok kommunikálni. Mostmár valóban másokra tudok figyelni, a képzés előtt csak sokszor azt hittem, hogy rájuk figyelek. Ajánlanám, mert felejtetetlen élmény a – akár a csoportoddal, akár saját magaddal az önismereted útján – és emellett szakember válik belőled. Nagyon meg voltam elégedve az oktatókkal. Zsuzsi kedves és biztonságot keltő fogadása, Dóri hihetetlen mértékű tudása és ennek könnyed átadása számomra nagyon fontos volt. István is óriási tudással bír, ám én úgy éreztem ezt nem tudta nekem átadni mélységében – ami lehetséges abból is fakadt, hogy csak 2 napot volt velünk, miközben nagyából szerintem 3 nap kellett volna. Nekem rendkívül sokat adott a személyes formában megtartott képzés. Mindemellett úgy gondolom István óráihoz nem elég 2 nap, minimum 3 lett volna szerintem optimális. Úgy érzem semmiképpen sem tartanék kevesebb óraszámot a képzés alatt.”

Körmendi Nóra
Bézi-Körmendi Nóra

“Azért jelentkeztem a képzésre, mert szeretnék coachként dolgozni a jelenlegi, meglévő tevékenységek mellett. Nagyon szerettem a képzésre járni, nagyon szerettem az oktatókat. Nagyon sok gondolatot és tanulságot viszek magammal. Ajánlanám a képzést, mert színvonalas.”

Csontné Nagy Noémi
Csontné Nagy Noémi

Üzleti mentor (vállalkozó)

“Azért jelentkeztem a képzésre, mert szerettem volna az eszköztáramat bővíteni, a szakmai kompetenciámat növelni. Összességében elégedett vagyok vele, úgy gondolom amire nekem szükségem volt, azt teljes mértékben megkaptam. Színvonalas, összeszedett, naprakész képzés volt. Az online képzés időbeosztása nekem nagyon ideális volt, követhető. Egy alkalommal is rengeteget tanultunk. Ami nagyon tetszett, hogy óriási hangsúly volt a gyakorlaton, amit tanultunk aznap elméletben azt azonnal a gyakorlatban is láthattuk, kipróbálhattuk, megtapasztalhattuk. Ez óriási élmény volt és nagyon sokat hozzáadott a tanuláshoz, megértéshez. Nagyon jól felépített képzés volt! Jobb rálátást kaptam a coaching szakmára és arra, hogy hogyan tudok ezzel segíteni a későbbiekben az ügyfeleimnek. Nagyon megdöbbentő volt számomra, hogy mennyire nagyszerű eszköz a coaching, ami az esettanulmányomnál nyert számomra igazán értelmet. Voltam már coachnál többször is, de amikor az én hatásomra történik változás, az egészen elképesztő érzés. Nagyon nagy sikerélményt adott az ügyfélmunka. Illetve nagyon tetszett, hogy behozhattam a kérdéseimet, amit az oktatók megválaszoltak. Sőt, pont akkor merült fel kérdésem, amikor sajnos nem tudtam ott lenni a képzés alkalmán és mégis meg lett válaszolva a kérdésem. Ez nagyon nagyon jól esett! És persze nagyon hasznos volt. Igen, mindenképpen. Tetszett az online képzés időbeosztása. Illetve lényegretörőnek éreztem, nem voltak felesleges részek. A tanárok nagyon jók voltak, és érthetően, élvezetesen adták át a tudást. A pdf és az online tananyag is remek volt, nagyon tetszettek a letölthető összefoglaló anyagok a videókurzusnál, mert olvasni jobban szeretek 🙂 Az egész képzés nagyon színvonalas volt. Tartottam attól, hogy az online képzés mennyire lesz hatékony, de végül nagyon pozitívan csalódtam. Minden tudást megkaptam, amire szükségem volt, érthetően, jól követhetően. Örülök, hogy a Coaching and Love Academyt választottam! Mindkét oktató nagyon szimpatikus volt számomra. Érthetően adták át a tudást, örülök, hogy tőlük tanulhattam. Tetszett, hogy más-más személyiségek voltak, ezáltal színesítették még még izgalmasabbá tették számomra a kurzust. Nagyon kompetens, hozzáértő szakemberek. Ami fontos még számomra, hogy olyantól tanuljak, aki emberileg is szimpatikus számomra, ami szintén megvolt. Remek oktatók voltak, örülök, hogy tőlük tanulhattam!”

Dócziné Lencsés Nóra

“A fejlődés és a karrierlehetőség miatt jelentkeztem a képzésre. A képzés fantasztikus, intenzív, meghatározó, strukturált volt. Életem egyik legjobb döntésének tartom. Elmélyült önismeretet, kommunikációs eszközöket, lehetőséget kaptam, kilépést a komfortzónából. Mindenképpen ajánlanám, mert tényleg szakemberek oktatnak. Élmény ez az út. Az oktatók értik a dolgukat, kedvesek és szépek. Hálás vagyok nektek ezért a lehetőségért :)”

felső szegély szív

Mindfulness Coach Továbbképzés

alsó szegély
Olasz Ildikó
Olasz Ildikó

Meseterapeuta

“Sok új mindfulness-technikát adott nekem a képzés, hiteles oktatóktól új ismereteket, szemléletmódokat, új ismeretségeket a csoportban.”

Balogh-Bugár Anna
Balogh Bugár Anna

Színész, mindfulness coach

“A Mindfulness Coach Továbbképzésre az hozott, hogy szerettem volna mindfulness technikákat megismerni és fejlődni, önismeretet gyakorolni. A képzésen mindent megkaptam, amire számítottam, tartalmas, értékes, informatív és szeretettel teli. Hálás vagyok az oktatóknak azért a tudásért, amit átadtak. Nyitott szívű emberek.”

Ábrahám Judit
Ábrahámné Tiszavári Judit

Szervezetfejlesztő, coach

“Tetszett a képzés változatossága, hogy több oldalról és több oktatón keresztül láttatta a szemléletmódot. Elmélyítette a témában szerzett korábbi tapasztalatomat, illetve számos új eszközzel segített. Érdekes és színvonalas előadásokat tartottak. A szerető kedvesség és támogató együttműködés a legtöbb előadónál tapasztalható volt. Köszönöm minden oktatónak, hogy gazdagabb lehetek a Mindfulness területén, és valamennyi csoporttásamnak, hogy jelenlétükkel ők is gazdagították a tanulási folyamatot. “

Gallyas Tímea
Gallyas Tímea

Gazdasági vezető

“Nagyon tetszett a képzés, fantasztikus oktatók és csoporttársaim voltak. Ismeretségeket, technikákat, egy új világot nyitott meg. Óriási szüksége van a világnak erre a szemléletre és olyan emberekre, akik ha legalább egy kis időre is, de biztositani tudják számunkra a bizalom és a megértő figyelem terét. Nagyon sokat gondolok a tanultakra, és szomjazom a további tudást és kapcsolódást velük.”

Pipicz Rita
Pipicz Rita

Communication Specialist

“Abszolút elégedett vagyok a képzéssel, egy jól struktúrált, logikusan felépített képzés. Az online képzésnek köszönhetően nem volt akadály a távolság sem. Nagyon jó kis csapat gyűlt össze, örülök, hogy ennyire színes társaság részese lehettem. Az oktatók pedig egytől egyig elképesztően magas tudással rendelkeznek, így élmény volt tőlük tanulni. Nagyon köszönöm a könyvet is, nekem nagyon sokat segített, illetve a honlapon szereplő videókból is nagyon sokat tanultam.”

Bolyán Alexa
Bolyán Alexa

“Nagyon tetszett a képzés. Segített a tudatos jelenlétben lenni és jobban megismerni önmagam. Mindenképp ajánlom a képzést, mert ebben a rohanó világban szükség van segítőkre.”

Női vélemény
Süle Beáta

“Sok olyan eszközt, technikát tanultam, amik rendszeres alkalmazásával stresszmentesebb és boldogabb lett az életem. Szeretném ezt másoknak is átadni, és segíteni őket a külső cél elérése mellett a belső változásban is. Nagyon jól felépített, strukturált képzés. Olyan alapvető dolgokra is rávilágít, amik ott vannak előttünk, bennünk, csak a rohanó világban nem vesszük észre, nem figyelünk eléggé önmagunkra és a jelenre. Technikái sokat segítenek az önmagunkhoz való kapcsolódásban.”

felső szegély szív

Ifjúsági Coach Továbbképzés

alsó szegély
Lugosi Cynthia
Lugosi Cynthia

“Az online platform ellenére nagyon jó arányban volt gyakorlati és elméleti oktatás. A résztvevők száma nagyon jól el volt találva – nem túl sok, nem túl kevés. Szerettem a tematikát / jól követhető volt a korosztályi bontás, eszközök használata, stb. Professzionális volt, hogy a különböző korosztályokról különböző oktatók beszéltek. Az oktatók professzionálisak, támogató attitűdjük van, figyelmesek, türelmesek, kedvesek. Szakmailag felkészültek minden kérdésre és azon túl is. Nagyon köszönöm az oktatás élményét mind az oktatóknak, mind a szervezőknek! “

Ruzsonyi Ági

Tanulócsoport-vezető, pedagógus

“Nagyon tetszett, fantasztikus mentorokkal találkoztunk, elképesztően jók az anyagok, eszköztár, felépítés. Mélyült a tudásom, sok új eszközt ismertem meg, a módszertan pedig varázslatos! 🙂 Felkészült, gyakorlatias, kedves, figyelmes, támogató volt minden oktató, sokat tanultunk tőlük! Jó, hogy más-más habitusúak!”

Nsosso Espérance

Mentor

“Nagyon tetszett a képzés, kifejezetten jó volt, hogy három különböző oktatónk is volt, mind más-más személyiséggel, kisugárzással. Szimpatikus volt, hogy sok gyakorlat volt és az előre elküldött kis tananyag segített abban, hogy tudjak figyelni és a jegyzetelés ne vegye el a figyelmem.”

Fodor Andrea
Fodor Andrea

Projektmenedzser

“A képzés tömör, sok új eszközt, ötletet kaptam. Szimpatikusak voltak a trénerek, jó csapat jött össze.”

Nagy-Parádi Tímea
Nagy-Parádi Tímea

“A képzésre a tudásvágy hozott. Most végeztem a sport és life coach képzést, s tovább szerettem volna menni, több ismeretet, tudást szerettem volna magamba szívni. Ez folytatódni fog a jövőben is, hiszen a business coach kiegészítést, mindfulness tréninget és team coach képzést is tervezem nálatok elvégezni. A tanfolyam egy szóval fantasztikus volt! Nagyon képzett oktatók, színvonalas, nagy tudásanyag átadása online formában, sok gyakorlattal. Rengeteg tudást, tapasztalatot, önismeretet, önbizalmat, bátorítást kaptam. Új embereket ismertem meg, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én. Ajánlanám másoknak is, hiszen ha valami jó, akkor annak kell, hogy a híre terjedjen. Az oktatók szuperek, felkészültek, nyitottak. Csak így tovább, a jó munkának megvan az eredménye, elégedett hallgatók, jó hangulat! :)”

Németh Viktória
Németh Viktória

Homeopata, kineziológus

“A képzésre azért jelentkeztem, mert gyerekekkel is foglalkozom, így szélesebb körben szerettem volna segíteni nekik. Mindenképpen ajánlom a képzést, mert nagyon magas szintű az oktatás, az oktatók felkészültek, nagy tapasztalattal rendelkeznek.”

Daróczi Magdolna
Daróczi Magdolna

“Kifejezetten a korosztályhoz kapcsolódó coach tudásomat, eszköztáramat szerettem volna bővíteni. Nagyon élveztem a képzést. Szeretek újra és újra elmerülni a coach hivatással járó szemléletben, amit a képzés tovább mélyített. Megszilárdított abban, hogy érdemes kitartanom és nap, mint nap tennem azért, hogy az életemet egyszer teljesen a coachingnak szentelhessem. A képzést a hitelességetek, a szemléletetek és a profizmusotok miatt ajánlanám. Hiteles, odaadó, elkötelezett és profi csapatot ismerhettem meg. Köszönetem, tiszteletem mind Zsófinak, mind Petrának. Hálával gondolok rájuk.”

Tóth Adrienn
Tóth Adrienn

HR vezető

“Elsődlegesen szülői mivoltom miatt, önfejlesztés és tudásgyarapítás céljából jelentkeztem a képzésre. Társadalmi munkámban pedig a fiatalok jövő generációs jóügye már többször vett körül. Úgy érzem nekem ezzel még dolgom lesz, ezért is szeretnék többet beletenni, hogy a fiatalokat támogatni tudjam.
Intenzív, nagyon gyakorlatias 4 napos képzésről van szó. Kifejezetten hatékonynak találtam a szituációs gyakorlatokat a képzésben résztvevő csoporttársakkal, valamint a trénerek által hozott eszköztárak is sokat adtak hozzá. Itt csupa nagyon kedves, nyitott ember veszi körül az egyént. Minőségi időt tölthettem el, amiből minden szinten profitáltam.
A képzés több új megoldásfókuszú perspektívát nyitott meg előttem. Mindeközben kellő bátorságot és elhatározást is adott, hogy a munkámat a fiatalokkal tovább gondoljam, és a tanultakat kezdjem el használni bátran a szakmámban.
Leginkább mindazon szülőknek és pedagógusoknak ajánlom, akik szeretnék jobban érteni, megérteni és ezáltal hatékonyan támogatni a fiatalokat saját életútjaik, álmaik megvalósításában.
Három különböző stílusú oktatóval volt szerencsénk együtt dolgozni, akik különböző aspektusokból adták át a tudást, és akikben nagyon nagy közös a szakmai hitelességük és nyitottságuk. Szuper csapat 🙂 “

Baranyainé Rácz Bernadett

gazdasági szakügyintéző

“Régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy coach képzésen vegyek részt. Az aktualitását az adta, hogy jelenleg útkeresésben vagyok, szeretnék visszatérni a segítő szakmába és ez egy lehetőség lehet, másrészt van két kamasz gyermekem, így szülőként is érintett vagyok a témában.
Nagyon tetszett a képzés. Az első napon még szülőként ültem be, de kis idő elteltével azt vettem észre, hogy már coachként próbálom befogadni az új ismereteket. Nagyon tetszett mindhárom előadó gondolkodásmódja, szemlélete és az átadott tapasztalataik. Remek emberekkel ismerkedtem meg, a tanáraimtól és a csoporttársaimtól is nagyon sokat tanultam.
A képzés közben úgy éreztem, hogy hiányoznak az alapismeretek a coach munkához. A képzés végére teljesen biztos voltam benne, hogy szeretném elvégezni az alapképzést is, illetve el kell indulnom az önismeret útján. Ez egy lehetőség a segítő szakmába való visszatéréshez, amiben a jövőképem még kicsit homályos, de bízom benne, hogy a képzés alatt a kép kitisztul és lesz is lehetőségem rá, hogy minden tudásomat az emberek, de elsősorban a gyerekek szolgálatába állítsam. A képzés során nagyon nagy lendületet és eltökéltséget kaptam, kitárult a világ 🙂
Mindenképpen ajánlanám mindenkinek, aki gyerekekkel dolgozik, vagy szeretne, illetve szülőknek is nagyon sok hasznos információval szolgál.
Szuperek voltak az oktatók, bár különbözőek, de pont ebben rejlik a varázsuk. Abban azonban megegyeztek, hogy nagyon elkötelezettek, jó előadók és nagy szakmai tudásuk van.”

Sutáné Hoffer Helga

Nevelőszülői tanácsadó

“Azért jelentkeztem a képzésre, mert szerettem volna bepillantást nyerni a coaching alapjaiba. Az elvárásaimnak maximálisan megfelelt. A képzés színes volt, sok új elméleti információival gazdagodtam, mellette pedig nagyon hasznosak voltak a gyakorlati feladatok. Új eszközöket és módszereket ismertem meg, amiket beépíthetek a fiatalokkal végzett munkámba. Ajanlom mindenkinek, aki fiatalokkal dolgozik és hisz abban, hogy a megoldás bennük rejlik, nekünk az út megtalálásában kell őket erősítenünk, támogatnunk. Mindhárom oktató szakmailag nagyon felkészült és hiteles volt. Különösen inspiráló volt Elbert Gábor nyitott és közvetlen stílusa. Tetszik, hogy a csapatnak külön FB csoportot hoztak létre, amin folyamatos volt a kommunikáció, tájékoztatás, anyagok megosztása.”

Juhászné Szilvi
Juhász Lászlóné Szilvi

Szakmai vezető

“Azért jelentkeztem a képzésre, mert egy speciális gyermekotthonban dolgozom és a gyerekek segítéséhez kerestem több eszközt.
Többet kaptam a képzéstől, mint vártam. Minden nap adott valami pluszt. Sok új információval gyarapodtam, kiváló oktatóktól tanulhattam és nagyszerű emberekkel ismerkedhettem meg a csoportmunka során.
Bővült az eszköztáram a segítő munkámhoz, nagyobb rálátásom lett a coach szakmára. Új látásmódot, szemléletet nyújtott a képzés és ösztönzést kaptam a saját coach munkám elindításához. Köszönöm! Mindenképpen ajánlom. Új lehetőség lehet a karrierépítésben, de ha csak a saját életünkben szeretnénk előrébb lépni (pl. jobb szülővé válni, mélyebb és tartósabb emberi kapcsolatokat kialakítani), abban is segít.
Jó szakemberek, nagy tudással, gyakorlattal. Közvetlenek, könnyen érthető a kommunikációjuk és hitelesek.”

Zimmermann Ágnes

Pedagógus, tréner, teamcoach, mediátor

“Nagyon tetszett a képzés tematikája, szeretném a fiatalokat professzionális coaching eszközökkel támogatni. A képzés nagyon jól felépített, gyakorlatközpontú, élmény volt részt venni rajta. Széles rálátást kaptam a különböző korosztályok aktuális problémáira, kérdéseire és nagyon sok jobbnál jobb tematikát és gyakorlatot. A feladatok, gyakorlatok segítettek abban, hogy bátrabban induljak el ezen az úton. Ajánlanám a képzést gyakorló szülőknek is, nem csak szakembereknek. Szülőként is nagyon hasznos, beépíthető a mindennapi családi életbe is. Az oktatók nagyon felkészültek, igazi profik, szeretettel támogatók, maximális jelenléttel és figyelemmel vezettek végig minket a 4 napon, a jövőben is bizalommal fordulhatunk hozzájuk a munkánk során, ha kérdéseink merülnek fel. Én személy szerint még több napot is eltöltöttem volna a képzésen:-), nagyon élveztem, bár így is kerek egész volt. A kapott és külön ajánlott tananyagok és könyvek is nagy segítséget nyújtanak, jó volt, hogy összeszedett, komplex anyagot kaptunk, és nem kellett jegyzetelni, tudtunk egymásra és az oktatókra figyelni.”

Jaskó Beatrix
Jaskó Beatrix

Pedagógus

“Új módszereket, eszközöket ismertem meg, sok új információt, hasznos gyakorlatokat kaptam, a hangulatra sem lehetett panasz. Az oktatók felkészültek, segítőkészek, közvetlenek voltak. Mindenképpen ajánlanám a képzést, mert gyors és ár-érték arányban teljesen megfelelő.”

felső szegély szív

Családi és Párkapcsolati Coach Továbbképzés

alsó szegély
Józsa-Gyurics Tünde
Józsa-Gyurics Tünde

Coach-személyiségfejlesztő

“A képzést vezető oktatók szakmai felkészültsége magas szintű, a képzés anyaga, tematikája zseniális, pont elég és ha valaki szeretne tovább tanulni a témában, meghozza hozzá a kedvet és igényt. A képzést vezető oktatók szakmai felkészültsége magas szintű, a képzés anyaga, tematikája zseniális, pont elég és ha valaki szeretne tovább tanulni a témában, meghozza hozzá a kedvet és igényt.”

Jakab Judit

“Nagyon jól összerakott, széles körű tudást adó képzés, szuper oktatók nagy tudással és kimagasló személyiséggel.”

Bodroghközy Marika

Idegenvezető

“Nagyszerű volt a képzés. Élmény volt, kiváló, jó stílusú, jó orgánumú és szeretnivaló oktatókkal. Egy tömény és sok gondolatot felölelő anyag jól összeállított, érthető előadása, mely fejlesztette az önismeretemet.”

Koszi Janka
Koszi Janka

Tanár

“Ajánlanám másoknak is a képzést, mert akit érdekel ez a terület, igazán hasznos tapasztalatokkal bővülhet elméleti anyagot és gyakorló helyzetekben való részvételt tekintve egyaránt. A képzést vezető oktatók emberileg és szakmailag is példaértékűek. Akik nem szeretnének coachinggal foglalkozni, azoknak pedig például az önismereti fókusz miatt és a saját életükben, munkájukban való nagyobb megértés, kiteljesedés, emberi kapcsolatok minőségibb megélése érdekében lehet nagyon hasznos a folyamat.”

Német Szilvia

“Egyrészt az ismereteim és az eszköztáram bővítése céljából kezdtem el a képzést, másrészt az önismereti fejlődés is motivált. Nagyszerűen volt felépítve a képzés, rengeteg gyakorlati példával. A tananyag nagyon hasznos volt, alapvető információkat tartalmazott az élethez. Szerintem mindenkinek nagy segítség lenne, ha tanulhatna ezekről a témákról. Nemcsak a témának de az oktatók és a tanulótársak nyitottságának, őszinte mély elfogadásának is köszönhető az, hogy minden alkalom örömteli volt és nagyon sokat adott. Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem ezen a képzésen!
A normalizálás technikája kulcsfontosságú vált az életemben. Nagyon fontos eszköznek érzem ahhoz, hogy az embereket segítsük önmaguk jobb elfogadásában, szeretetében. A normalizálás e hatását mi magunk is megélhettük a képzésen. Ahogy megosztottuk egymással a nehézségeinket, kérdéseinket, láthattuk, hogy mindenkinek egyaránt vannak nagyobb nehézségei az életben, ezáltal univerzálisabbá, elfogadhatóbbá válhattak a problémáink és tanulhattunk is egymástól. Így ez nemcsak egy képzés volt számomra, hanem egy csoportterápia is.
Az akvárium coaching gyakorlatok során nagyon sokat tanultam a társaimtól. Coach szerepben pedig fontos visszajelzéseket kaptam, például a gyakorlatiasságomról, amelynek fejlesztésén régóta dolgozom, így nagyon örültem, hogy ez a coaching munkámban mások számára is láthatóan megjelenik. Sikerélményt, bátorságot, magabiztosságot is gyűjtöttem ebben a gyakorlatban. Ez a képzés hiány pótló, nemcsak a segítő szakmákhoz, de az emberi élethez is alapvetően fontos tudást ad. A családok életét mozgató két fő energiát, a biztonság és a fejlődést iránti igényt e képzés mélyen elfogadó, szeretetteli közegében is megélhetjük. Egy ilyen környezetben nagy tudású és tapasztalatú oktatók segítségével nemcsak a szakmai fejlődésünk elkerülhetetlen, a saját életünk számos területe kerül más megvilágításba, mozdul meg és akár komoly változásnak is indulhat. Hosszú távon hatással lesz ránk mindaz amit itt tanulunk. Szívből kívánom, hogy mindenkinek, aki szeretné része lehessen egy ilyen csodálatos utazásban. Az oktatók széleskörű, mély tudásukat és tapasztalatukat rendkívül gyakorlatias módon, életszerű példákkal adták át. Saját életükből is hozott példáikkal pedig tovább erősítették azt a mélyen elfogadó légkört, amelyben meg tudtunk nyílni és tudtuk segíteni egymást a fejlődésben.
Nagyon szeretetreméltó, közeli, emberi volt a viszonyulásuk hozzánk hallgatókhoz, szívüket, lelküket beletették. Hála értük! Nagyon köszönöm, hogy megismerhettem őket!”

felső szegély szív

Online Önismereti Tanfolyam

alsó szegély
Csupor Rita Hajnalka

“Egész eddigi életemben és a vállalkozásomban megláttam az összefüggéseket. Döbbenetes volt rálátni ,hogy milyen sokat szomorkodtam ,amikor éppen nem jól mentek a dolgok és teljesen felesleges volt ,mert mindig meg találtam a kiutat. A kommunikációnál megértést kaptam, hogy miért értjük félre egymást .Nagyon sok kérdésre régóta kerestem a választ és az önismereti munkafüzet kitöltése közben megkaptam. Egyszerűen nem találok szavakat, mert mind a száz oldal annyira hasznos volt a számomra, hogy azt le sem tudom írni .Az életem minden területét segítette a párkapcsolatom, a kapcsolataim, a családom, a vállalkozásom, az ügyfeleim egyszerűen mindenhez sokat adott.”

Miksa Csaba

“Sokat foglalkoztam már önismerettel, önfejlesztéssel, mégis tudtam új szempontokat, látásmódokat, kérdéseket, gyakorlatokat kapni ebből a self-coaching tanfolyamból. Fiatalos, kedves, kreatív munkafüzetek segítenek heteken át, s mindegyik hétre jut valami új felfedezés. Köszönöm!”

Bedőné Balázs Nikoletta

“Az egész életemet megváltoztatta pozitív irányba. Visszaadta a saját magamba vetett hitem. Új erőt, lendületet kaptam, a világ sokkal pozitívabb, megértőbb, szeretettel, megértéssel, türelemmel, őszinteséggel, és nem utolsó sorban hittel. Gazdagabb lenne, ha az embereknek lenne lehetőségük, lenne tudásuk arról, hogy mit ad az Önismeret. Az iskolában, mielőtt a gyerekek a hivatásválasztás előtt állnak, nagyon sokat kapnának, ha ezt tanulhatnák. Többet adhat egy önismeret, mint bármi más, egy olyan vízválasztó életszakaszban.”

Balogh Zita

“Megdöbbentő volt látni életem ismétlődéseit rajz formájában, még akkor is, ha tudatában voltam mindezzel. Önértékelésem sokat fejlődött, tiszta világos, konkrét célokat tűzök ki, és következetesen tartom magam ehhez. Önszeretet, rendszer, tiszta, egyenes kommunikáció, célok, vágyak felismerése, ami igazán fontos hiány, szűkösség nélkül. Köszönöm”

Pál Bianka

“Az önszeretet és elfogadás megerősítése magamban, nagyobb önbizalommal és szeretettel, ezáltal pozitív hozzáállással fordulok a dolgok felé. (pozitív megerősítés ismétlése). A kapcsolataimon is változtatni fogok, tudatosabban szeretnék kommunikálni.”

Molnár Anita

“Annyira intenzív és nagyon jó utazás volt ez a pár hét, és tényleg rengeteg változást indított el bennem! Pl. rávilágított arra, hogy mennyivel másabbak az emberi kapcsolatok, ha az egyik fél máshogy kommunikál, türelmesebb, odaadóbb, hogy mennyi felesleges vita és rossz érzés elkerülhető ezáltal. Hogy fontosak a csendek, szeressek önmagammal lenni, odafigyelni magamra, kipróbálni magam új szituációkban, megismerni magamat bennük. Szeretni önmagam. “

Szabó Zita

“A tanfolyam nemcsak a tanulás szigete, hanem a kikapcsolódásé is, amelynek segítségével – a környezetem által is visszaigazolt – látható és mérhető fejlődést értem el. Élveztem, hogy feszegethetem a határaimat, és kiléphetek a komfortzónámból. Az egész tanfolyam számomra önfejlesztést, énidőt és önfeledt szórakozást jelentett!”

Pipóné Nagy Erika Nikoletta

“Az Online Önismereti Tanfolyam egy nagyon jól felépített, átgondolt, precíz kiadvány. Az egyes fejezeteknek szépen megvan az íve, és az összegzéseknél megszületnek a felismerések, megerősítések, konklúziók, megoldások. Érdemes rá időt szánni és a figyelmet befelé fordítva kitölteni. Itt valóban “self-coaching” történik, ami egy izgalmas kaland. 🙂 Szeretettel ajánlom mindenkinek, leendő coachoknak pedig kifejezetten! :)”

Balázs László

“Nagyon érdekesen és részletesen összeállított anyagoknak köszönhetően úgy éreztem, hogy itt valóban önismeretet tanulok és valóban csak rajtam van a fókusz és dolgoznom kell! A feladatokat újra és újra át fogom nézni, mert annyira komplex, hogy egyszerre ennyi mindent lehetetlen dolognak érzem, hogy megjegyezzek és beépítsem a mindennapokba, de igyekszem majd. Köszönöm!”

Árkosi Brigitta

“Nagyon szuper volt a tanfolyam. Az első anyag elolvasásakor azt gondoltam, hogy na ezzel a résszel 1 év múlva se végzek…. Aztán össze szedtem magam, leültem, és elkezdtem megoldani kérdésről kérdésre. Sok fejtörés, sok felismerés, sőt olykor sírás is volt 2 kérdés között. Saját magam mélyebb megismerése, az életem rendbe tétele, nem egy egyszerű feladat! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a tanfolyamot, akik úgy érzik, hogy valami hiányzik az életükből, itt megtalálják!”

Székely Orsolya

“Felismertette velem, hogy egy számomra legfontosabb dolog, ami boldoggá tesz igenis jelen van még az életemben – hiába próbáltam elásni magamban nagyon mélyre..- és a jelen megélésével illetve magammal szemben tanúsított türelemmel újra képes vagyok megtalálni azt a harmóniát önmagamban, azt a hitet amit ez a dolog adott nekem éveken keresztül. Türelmet, harmóniát, a dolgok lecsendesedését és letisztulását éltem át!”

Badenszki Adrienn

“Nagyon megörültem, mikor rábukkantam a Self-Coaching Önismereti Tanfolyamra. Tetszett, hogy bárhol és bármikor elvégezhetem a feladatokat, olyan 4 inspiráló témában, ami mindig is érdekelt. Most már tudom, hogy mit szeretnék elérni az életben és megvan hozzá a kellő önbizalmam, amit ennek a tanfolyamnak köszönhetek ! Köszönöm szépen!”

Magyar Dóra

“Jó, hogy online, szabad időbeosztás szerint tudtam haladni a tanfolyammal, így hasznosan tölthettem az időmet még így is, a 4 fal közé szorítva. Azokon a területeken, amelyeken úgy éreztem, hogy változásra van szükségem, megerősítést kaptam. Tetszett, hogy külsősöket is be kellett vonni bizonyos kérdések megválaszolásához, és vitathatatlan, hogy nekem vannak a legjobb fej barátaim a világon! :)”

Siffel Kinga

“A tanfolyam megmutatta nekem, hogy hol vagyok, hova szeretnék eljutni, és ehhez milyen lépések szükségesek. Megmutatta mennyire fontos, hogy tudatos legyek a pillanataimban, nagyon egyszerű változtatásokkal pozitív változásokat hozhatok saját magam az életemben. A munkafüzet minden témájában volt valami ami felismeréseket hozott az életembe. KÖSZÖNÖM! :)”

Kiss Viktória

“A tanfolyam sokat segített a másik viselkedésének és saját viselkedésemnek a megértésében. Tanfolyam segített tudatosabban és empatikusabban megélni a kapcsolatokat. Segített önmagam megértésében és megerősítette bennem a pozitív értékeket.”

Kerekes Beáta

“Élveztem a tanfolyam minden pillanatát. Izgalmas és érdekes volt saját magammal dolgozni. Kihozni magamból azokat az értékeket, célokat, gondolatokat, amikkel a hétköznapokban nem szoktam foglalkozni. Rávilágított sokmindenre, amire eddig nem gondoltam.”

Székely Géza

“Nagyon tetszett az önismereti tanfolyam. Többek között segített hogy javítsak a kommunikációs stílusomon, és segített hogy közelebb kerüljek a céljaimhoz. Rengeteg haszos gondolatot tartalmaz, hálás vagyok, hogy részese lehettem, és fejlődhettem általa. Köszönöm!”

Takács Brigitta

“Megismerni önmagunkat egy fantasztikus kaland, merni mélyebbre menni, szembenézni hibákkal, kudarcokkal, mindig merész dolog. Számomra egy olyan út a coaching, ami csakis a valóságot mutatja. Felismertem, hogy vannak még félelmeim, de lehet rajtuk dolgozni.”

Becze Zsoltné

“A feladatok érthetőek, gyakorlatiasak, motiválóak voltak, a tanfolyam során érzéseim, problémáim akár pozitívak, akár negatívak voltak, válaszokat kaptam, azok kezelését, megértését, elemzését egyszerűen el tudtam végezni. Az elmúlt időszakom legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem, köszönöm a lehetőséget, elégedett vagyok!”

Simon Zoltán

“Rádöbbentem arra, hogy nem csak a jelenben kell keresni a problémákat, hanem lehet, hogy már a múltban történtek olyan dolgok, amiket azóta cipelek a vállamon. Örülök, hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon és másnak is ajánlom, akik a gödör alján érzik magukat és nem találják a kiutat. Nem lesz könnyebb az élet, de válaszokat mi magunk adunk arra, amiket még magunknak sem mertünk bevallani.”

Korom Henrietta

“Az Online Önismereti Tanfolyam sokkal többet adott nekem, mint amit elképzeltem. Olyan ráébredésekkel – felismerésekkel találtam szemben magamat, amik nagyon sokat segítettek még jobban felépíteni az énképem. Saját időbeosztásom szerint tudtam haladni, így volt időm megemészteni egy-egy adott anyagot. Hálásan köszönöm a lehetőséget.”

Kiss Anna

“Fantasztikus volt ráébredni az elakadásaim okaira. Nagyon szembetűnő, hogy az életem mely területei maradnak folyamatosan el, miközben szeretném őket fejleszteni. A kommunikációs hibák felkutatása is igen hasznos volt.”

Abai-Singer Klára

“Ha tisztában vagyok értékeimmel, áldásos kapcsolataim alakulnak ki. Csodálatos 4 részes utazásban volt részem egy kiváló szakember vezetésével. Logikus, érthető, izgalmas, gyakorlatorientált tananyag – ez igen, erre van szükség! Köszönöm, hogy részese lehetek a folyamatnak, ami még csak most kezdődik. Együtt tanulni, tanítani, tapasztalatokat megosztani, célokat kitűzni, egymást megismerni – nincs ennél szebb dolog a világon. Mindezt szerető kedvességgel fűszerezve, ami talán a legfontosabb.”

felső szegély szív

Csoportos és Team Coach Továbbképzés

alsó szegély
Nagy Ágnes Karolina

Tanár, háztartásbeli

“A képzésre a korábbi tapasztalatok és a jövőbeli tervek hoztak. Az egész tanfolyam nagyon tartalmas, hiteles, informatív, inspiráló. Megismertem a csoportos coaching lehetőségét, ami jelentősen meghatározza a jövőbeli terveimet. Többet kaptam, mint vártam.
Az oktatók HITELESEK és tapasztaltak, empatikusak, szakmai alázattal végzik a dolgukat, inspirálóak!
Nem tudom eléggé hangsúlyozni, mennyire INSPIRÁLÓ az a POZITÍV LÉGKÖR, ami az egész akadémiát jellemzi! Köszönet érte!”

felső szegély szív

Nőiesség - Anyaság - Egyensúly coach továbbképzés

alsó szegély
Majoros Anita
Majoros Anita

“A képzésre a kíváncsiság és az énmunka hozott, nagyon szerettem minden percét. A harmadik alkalomtól már teljesen más fókusszal ültem a gép előtt: már nem csak a saját magamon való munka szemszögéből vettem részt az oktatáson, egyszerűen mindent tudni szerettem volna a Coaching-ról.
Több felismerést hozott: 1. Minden rendben! 2. Ezek csak hormonok! 3. Coach szeretnék lenni! 🙂 Abban segített, hogy más megvilágításban lássam a helyzetemet, és megfogalmazódott bennem az is, milyen irányban szeretnék tovább haladni az énmunkát illetően! Két dolgot írtam fel magamnak: az egyik a jelenlévő, a másik, hogy mindig az adott nappal legyek elégedett, kis lépésekben, fokozatokban gondolkozzak a változást illetően.
Már ajánlottam is a képzést, nem is kérdés!!!! Volt pár félelmem az online képzéssel kapcsolatban. Régimódi vagyok ezen a területen, hiszek a személyes találkozás varázsában, a kémiában, de annyira profin fel volt építve ez a tanfolyam, hogy egyáltalán nem volt hiányérzetem, több csoporttársammal privátban is beszéltünk már.
Az oktatók olyan profizmussal teremtették meg azt a biztonságos teret, amiben az ember meg tud nyílni és fejlődni tud, hogy az példaértékű. Ráadásul a heti videókat nézve teljesen biztos voltam benne, hogy alapos, profi csapattal állok szemben. Nekem nagyon fontos a rendszerezettség, a kiszámíthatóság, kicsit talán kényszeres is vagyok ezen a területen. Éppen ezért nyűgözött le a tanfolyam felépítettsége, és imádtam, hogy minden képzéshez van ajánlott irodalom, hogy segítséget kapunk abban, hol tudunk még esetleg jobban elmélyülni a Coachingot érintő irodalmakban, mik azok a művek, mely a képző személyéhez, tudásához közel állnak.
Nagyon várom a következő képzést, amin majd találkozhatunk! “

Moldoványi Nóra

Fogorvos

“A képzésre azért jelentkeztem, mert érdekelt a téma.
Fantasztikus volt a tanfolyam, sok élménnyel és felismeréssel gazdagodtam, azt éreztem, hogy nem vagyok egyedül.
Természetesen ajánlanám a képzést.
Az oktatók csodálatosak.”

Takács Réka

“Tetszett a képzés, sok mindenre ráébredtem saját magammal kapcsolatban. Segít elfogadni néhány dolgot a nőiségemmel kapcsolatban. Főleg Müller Péter könyve, amit ajánlott olvasmányként újraolvastam a képzés alatt. Már ajánlottam is a képzést 🙂
Szimpatikusak, kedvesek. Jó volt velük dolgozni.”

Szigeti-Vida Katalin

Közgazdász, alapanyagbeszerző

“Azért jelentkeztem a képzésre, mert szeretném megtalálni a saját életemben is az egyensúlyt az anyaság és a többi szerepem között. Nagyon tetszett a tanfolyam, jól felépített, mély beszélgetésekkel teli képzés volt.
Sok új nézőpontot adott, sikerült jobban rálátni azokra a területekre, amit fejleszteni szeretnék.
Mindenképp ajánlanám, segít anyaként és nőként jobban megismerni saját magunkat.
Számomra mindkét oktató nagyon szimpatikus.”

Wührl Kati
Wührl Kati

Természetgyógyász, Coach

“Azért jelentkeztem a képzésre, mert megszólítva éreztem magam, valamint úgy gondolom, hogy nagy igény van a Női szerepek és azok harmonikus megélésének támogatására (még ha ezt esetleg kevesen is ismerték még fel)
Mint eddig minden képzésetek ez is nagyon professzionális volt, ezen túl rendkívül mély ennek e legnemesebb értelmében, saját bőrön tapasztalható megéléseken keresztül átadott tudással.
Új perspektívát adott, a Női lét cizelláltságának tudatosságát.
Mindenképp ajánlanám, mert szakmai szempontból egyedülálló és hiánypótló megközelítést biztosít!
Az oktatókat professzionalizmus, elkötelezettség jellemzi, hatalmas szívvel megáldva, csodás kombináció.”

felső szegély szív

Karrier coach továbbképzés

alsó szegély
Koszi Janka
Koszi Janka

Vezető, coach, zenész

“Azért jelenkeztem erre a képzésre, mert fontos számomra emberileg és szakmailag is ez a téma. Nagyon elégedett vagyok és gratulálok a képzés megvalósításához. Megértést, megoldást az elakadásaimra, bátorságot egy új irány elkezdéséhez, teljesebb elfogadást magammal szemben, széles körű tudást, rengeteg más nézőpontot, fejlődésre ösztönzést adott a tanfolyam.

A “karrier” hívószóval több embert meg lehet szólítani, ezen keresztül pedig megnyitni a kaput előttük az önismeret irányába. Az oktatók kincsek (Dóri számomra kiemelten), a program összeállítása, a tartalma, az elmélet és gyakorlat aránya, az időkeret és mindennek az értéke kiemelkedő. Az oktatók önazonosak, határozottak, elfogadóak, bátorítóak, tapasztaltak a szakterületükön, jó előadók. Kereknek érzem a képzést.”

Tóth Adrienn
Tóth Adrienn

HR vezető

“A specializálódás miatt jelentkeztem erre a képzésre és hogy megismerjem, megértsem a karrier coachingra jellemző speciális technikákat, eszközöket. Szerettem volna felismerni a munka világában, egy szakmai életút során felmerülő elakadásokat és azt, hogy egy coach hogyan lehet ebben hatékony segítő. Szisztematikusan összerakott oktatási anyagot kaptam. A képzés kitér a személyiség tipológiától kezdve, a pályaorientáción át a szakmai életúton keresztül egészen a munkahelyi stressz, kiégés kérdésköréig. Az oktatók gyakorlati példákkal, interaktív elemekkel gazdagították a képzést, így saját magunkat is beletehettük, jobban megismertük önmagunkat. A karrier coachingra jellemző technikákat, eszközöket, azok tudatos használatát kaptam a képzéstől, segített jobban rálátni önmagam szakmai életútjára is, megismerni a különböző személyiségtípusokra jellemző olyan vonásokat, amelyek kifejezetten a karrier kihívások során jelentkeznek. Minden alaptudással rendelkező coachnak ajánlanám, aki specializálódni szeretne eme irányba. Vállalati vezetőknek, HR-eseknek is nagyon hasznosnak tartom a vezetői eszköztáruk és önmaguk fejlesztéséhez. Petra, Sára és Dóri is mind nagyon nyitott, kooperatív, jó előadó, nagytudású, felelős oktatók.”

felső szegély szív

Online női önismereti tanfolyam

alsó szegély
Női vélemény
Horváthné Petrik Éva

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert érdekel a nőiesség témaköre. Számomra a nőiesség a belső béke, a kapcsolódás önmagamhoz. A tanfolyam által megerősítést kaptam, hogy jó úton járok. Már gyakorlom a meditációt, viszont fizikai szinten többet kell tennem.”

Női vélemény
Kaizler Lili Johanna

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert a hivatásom, hogy a nőknek segítsek,és coachként a fő területem a nők lesznek. Számomra a nőiesség az, hogy megélhetem a belső vonzerőmet ami a magabiztosságom és az értékeim szem előtt tartásából fakad. De még számomra nőiesség az is, hogy figyelek másokra, segítek és törődök másokkal. Viszont külső szempontból az is számomra nőiesség, hogy sminkelhetek, csinosan öltözhetek és úgy variálhatom a megjelenésem, ahogyan szeretném. Számomra a tanfolyam tudatosságot, önmagamban való elmélyülést és még több önismeretet adott. “

Női vélemény
Abai-Singer Klára

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert el szerettem volna mélyülni az önismeretben a nőiség szemszögéből is. A nőiesség egy kiteljesedett, magabiztos, önmagamként létező nő önképe. A tanfolyamtól teljes körű elméleti és gyakorlati női önismeretet kaptam. Szeretném beépíteni az életembe a női önszeretetet, elfogadást, fejlesztést, naplózást. “

Pál Judit
Pál Judit

“Life coachingot tanultam, de szerettem volna továbbképezni magam a nőiesség-anyaság egyensúlyának témakörében, emiatt jelentkeztem a tanfolyamra. A nőiesség számomra teljes külső- belső harmóniát jelent. Szembesültem azzal, hogy ne mástól várjam, hogy nőnek érezzem magam. Volt már olyan időszak az életemben, amikor ezeket az érzéseket megéltem, csak akkor máson keresztül kaptam meg ezt az érzést és azóta is hiányzik. Tudom, hogy bennem vannak és megélhetem őket újra. Képes vagyok tudatosan úgy alakítani az életemet, hogy ez ismét megtörténjen. Ha sajnálom magam, azzal nem jutok előrébb. Önmagamért kell talpra állnom. Beépítem az életembe a mozgást, mert az utóbbi időben az önsajnálat következtében sokat ettem és sokat híztam. Tudom, hogy ha elkezdek fogyni és újra csinosnak érzem magam, az már segíteni fog abban, hogy magamra találjak, magabiztosabb leszek és több erőm lesz szembenézni az egyéb problémákkal is.”

felső szegély szív

Online önbizalom, önbecsülés tanfolyam

alsó szegély
Babinszki Csaba
Babinszki Csaba

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert az élet összesodort egy olyan hölggyel, akit érdekelt az ilyesmi. A hölgy sajnos már nincs meg én viszont maradtam az önismeret fejlestésénél. A tanfolyam során ezeket tanultam meg: új szokások beiktatása, pár régi beidegződés séma átértékelése. Komunikáció fejlesztése. Ne hagyjam magam elnyomni, de én se nyomjak el másokat. És sokat olvasni ilyenekről, valamint hanganyagok hallgatása is segíthet, hogy felismerjünk olyan dolgokat, amiket elnyomunk és esetleg ezek felismerésével javítható a hozzáállásunk. Támpontokat adott, amik mentén, ha elindulok, akkor javíthatok saját magamon.”

Dajka Gábor
Dajka Gábor

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert szeretnék fejlődni. A legfontosabb gondolatok, amelyeket a tanfolyam adott: több új helyre kéne elmennem. Többször kéne azonnal nemet mondanom, gondolkodás nélkül, hagyni hogy jöjjön intuitíven az a nem szócska. Semmit sem halogatok, ideje lenne lazítani. Megértettem az önbizalom és önbecsülés alapvető fogalmait és különbségeit. Megtudtam, hogyan lehet az önbizalmat tudatosan fejleszteni, és milyen technikák segíthetnek ebben, mint például a pozitív megerősítések, a célkitűzések, és a személyes sikerek tudatosítása. Több pozitív megközelítés, és több relaxáció.”

Mudik Zsófia
Mudik Zsófia

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert a saját önbizalmamat szerettem volna növelni, de úgy gondolom, hogy abszolút beépíthető egy coaching folyamatba is. Nem is tudtam, hogy ennyi mindentől függhet az önbizalom. Felismertem, hogy sokkal jobban kell bánjak saját magammal, sokkal több szeretettel.Világossá tette, hogy min kell változtassak, hogy jobban működjön az önbizalom és az önbecsülés az életemben. Pozitív megerősítő mondatokat fogok használni saját magammal kapcsolatban és nem leszek olyan szigorú.”

Nyéki Roland

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert szeretnék tisztában lenni önmagammal, úgy érzem ez az első lépcsőfok ahhoz, hogy segítő lehessek a későbbiekben. A halogatás és a kommunikáció fejezetek rengeteg, eddig magammal szemben téves elgondolást helyeztek egész más perspektívába. A tanfolyam elsődlegesen segített az önismeretemet helyre tenni, ezen felül rengeteg tudásanyagot és információt kaptam. Egészen más módon látom önmagam, úgy érzem sikerülhet a fókuszt áthelyeznem önmagam megismerésére.”

Abai-Singer Klára

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert érdekel az önismeret, és, hogy mit jelent a valódi önbecsülés. A legfontosabb felismerés számomra az volt, hogy értékes vagyok, becsüljem magam és mások is ezt fogják tenni. Elmélyült és erősödött az önismeretem, önbecsülésem, magabiztosabb vagyok. Az elméleti és gyakorlati feladatokat szeretném beépíteni az életembe és a tudást alkalmazni.”

Szőke Tünde

“Elsősorban önmagam megismerése, a lehetőségeim átgondolása, és nem utolsó sorban a munkám megsegítése miatt jelentkeztem a tanfolyamra. Más nézőpontok előtérbe helyezése, meglátása, saját gondolataim megerősítése volt a cél. A kommunikáció fontossága, az ítéletmentes hozzáállás az embertársaimhoz, és a bántalmazó kapcsolatok sokrendűsége sok új gondolatot ébresztett bennem. A célok, és az új szokások kialakítása lendületet adott a saját komfortzónám átlépéséhez. A Sok-sok megválaszolandó kérdés olyan ösvényre terelt aminek fontosságát eddig nem éreztem lényegesnek. Meglepő tanulságokat vontam le magamról, helyes vagy helytelen kusza gondolataimat picit keretbe rakta. Bátorságot adott a komfortzónából való kilépéshez, a változástól való félelmeimet csökkentette. Hosszú még az út, de úgy érzem elindultam. Harmóniára törekszem önmagammal, nem kell feláldoznom magam mások vélt, vagy valós elvárásainak. Nem félek a változástól. Asszertíven visszautasítom a bántalmazó kommunikációt.”

felső szegély szív

Online önszeretet művészete tanfolyam

alsó szegély
Babinszki Csaba
Babinszki Csaba

“Azért jelentkeztem a tanfolyamra, mert próbálom magam újra felépíteni és jobb életet kialakítani. A legfontosabb gondolat a tanfolyamán során az volt, hogy szeressem magam, ahogy vagyok. Szeretnék napi rutint kialakítani és szánni magamra pár percet, hogy kikapcsolódjak, relaxáljak.”

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!