Vélemények rólam és a programjaimról

  “Online Egyéni Coach képzésre jártam Dettihez. A képzés hatékony, összeszedett, egyértelmű, átlátható és érthető volt. Önbizalmat adott, megerősített a hivatásomban. Mindenképpen ajánlanám másoknak is, kényelmes otthonról tanulni. Detti tudatos, megértő, beleérző, felkészült és engem is jól felkészített a coaching munkára.”

  Gyulai Orsolya Conscious Business Coach, Ausztria

  “A Coach Továbbképzés, amelyre jártam Dettihez, új eszközöket, mások tapasztalatainak megismerését és gyakorlási lehetőséget adott. Nagyon tetszett a képzés felépítése is. Dettit pedig empatikusnak, nyitottnak, szakmailag felkészültnek tartom!”

  Pókecz Szilvia Coach

  “Coach képzésre jártam Dettihez, életem egyik legjobb választása volt! Szuper volt, jól felépített, külön tetszett a rengeteg gyakorlat. Inspirált, és az önismeretben is rengeteget segített. Detti, nagyon empatikus, profi előadó vagy. Az eléméleti részt is érdekesen, színesen adtad át nekünk. A személyiséged kifejezetten megnyugtató. Javasolnám a képzést mindenképpen másoknak is. Hiszen nemcsak értékes tudást kaptunk, hanem hozzájárult a személyiségfejlődésünkhöz, illetve az önsimeretünk mélyítéséhez.”

  Gaál Krisztina Vámszakértő, Sport Coach, Magyarország

  “Coach Továbbképzésen vettem részt és nagyon elégedett voltam vele. Hasznos, praktikus, azonnal alkalmazható eszközöket adott át, ismételtem és bővítettem az eszköztáramat. A képzés nagyon jól felépített és gyakorlatias, Detti és a többi tanár próbálta átadni a lehető legtöbb tudást nekünk. Dettinek nagyon pozitív, nyugodt és kiegyensúlyozott személyisége van és jól át tudja adni a tudását. Én mindenkinek javaslom, hogy foglalkozzon önmagával. Az Online Self-Coaching Tanfolyam is kiváló erre!”

  Rajki Csilla Coach, Mediátor, Nyelvtanár, Magyarország

  “A Coach Továbbképzés jól felépített, megfelelően strukturált, változatos volt, remek ízelitőt adott a különböző eszközök használata kapcsán. Rendezte eddigi coach tudásomat, eszközökkel gazdagította a tárházamat, megismerhettem Dettit és kollégáit. Mindenképp ajánlanám másiknak is. Érdekes, elgondolkodtató, olyan további területeket nyit meg a tanulni vágyó előtt, ami színesíti az életét és a segítői munkáját. Detti, Téged kevés ideje ismertelek még, de számomra kedves és szimpatikus vagy, érződik a mély tudásod és alapos, terepen szerzett tapasztalatod. Kevés volt a képzési idő ahhoz, hogy ténylegesen véleményt tudjak formálni, de szeretnék további képzéseiden is részt venni és tanulni Tőled. Mindenki előbb-utóbb elér arra a szintre, hogy rájön, nem elég a megszerzett tudás, további ismereteket kell szereznie – ebben Detti képzése sokat segített, étvágyat csinált 🙂 Akinek fontos, hogy önmagával rendben legyen és ezáltal a környezetével és a világ egészével is, annak Detti sokat tud segíteni derűs, kiegyensúlyozott és támogató hozzáállásával. Érdekelne olyan képzés is, ami egy témát jobban kifejt és elmélyít, érdekel a szupervizió és szívesen dolgoznék Veled együtt akár coachként.”

  Farkashegyi Andrea Magyarország

  “Személyiségfejlesztő Coach Képzésre jártam Dettihez, amely során rájöttem, hogy jó az az irány, amit elgondoltam, és kitartóbb lettem. Remek az önfejlesztéshez, már ajánlottam másoknak is. Detti kedves, okos, következetes, betartja az előírtakat, szabálykövető. 🙂 Köszönöm, hogy ismerhetlek!”

  Blazsek Mónika Coach / Thetahealing instruktor

  “Egyéni Online Coach Képzésre jártam Dettihez. A képzés teljes körű, alaposan felépített és nagyon célirányos képzés. Önbizalmat adott és jó érzéssel töltött el, hogy tudok segíteni más embereknek. Megismertem egy teljesen más szemléletet. Hasznos volt számomra. Másoknak is ajánlanám, mert sok tapasztalatot szereztem a gyakorlati résznél. Az elméleti tudás elsajátításával pedig mélyebbre jutottam az emberek megismerésében. Detti hozzáállása, segítő készsége mintaértékű. Nagyszerű ember, aki a szakmájában a legjobb. Mindemellett édesanya is, mint én. Így könnyű volt megértenünk egymás helyzetét. Nagyon örülök, hogy őt választottam. A legjobb döntés volt. Hálásan köszönök minden segítséget, támogatást, tanácsot. A négy hónap alatt sokat változtam. Ez Dettinek és az általa kialakított képzésnek is köszönhető. Kár, hogy vége. Másoknak is ajánlom a programot, ha kicsit is úgy érzik elakadtak vagy tanácstalanok a jövőt illetően.”

  Varga – Herbszt Mária Personal Development Coach, Ausztria

  “Rendkívül gyakorlatiasnak, izgalmasnak tartottam az Online Egyéni Coach képzést, amelyre jártam Dettihez. Nem csak a szakmai fejlődést segítette, hanem önmagam ismeretében is mélyebbre merülhettem. A tanfolyam logikusan felépített, az órák, tananyagok könnyen érthetőek, átláthatóak voltak. A képzés azt adta nekem, hogy jobban megismertem önmagamat és megvalósíthattam az álmomat. Coach lettem. 🙂 Kaptam segítséget az indulás technikai részéhez is. Detti tényleg mindenre gondol, mindenben segít. Minden segítőszakmában dolgozónak hasznos lenne ezt a fajta figyelmet, kommunikációt megtanulni. Detti szeretettel oktat. Még skype-on keresztül is érződött ez. 🙂 Figyelmes. A kereteket tartja. Jól lehet vele együtt dolgozni, fejlődni mellette. Élettel teli, energikus kisugárzása van. Így az órák is megtelnek élettel. Másoknak azt javaslom, találják meg azt az önfejlesztést segítő módszert, aminek a segítségélvel a legjobban megismerik önmagukat, a leginkább ki tudnak teljesedni.”

  Nyúlné Terpó Edit Személyiségfejlesztő coach, Magyarország

  “A hősnő útja női csoporton vettem részt, nagyon klassz volt. A tanfolyam sok mindent adott nekem: gyengédséget magam felé, elfogadást, itélet mentességet. Másoknak is ajánlanám, hogy a fenti dolgokat megtapasztalja! Detti, neked azt üzenem, hogy fantasztikus vagy! Általad meg tapasztaltam a maximális elfogadást. A nőiség minden egyes elemét. Köszönöm, hogy megismerhettelek! 🙂 Mindenkinek azt üzenem, hogy fejlessze magát lelkileg.”

  Bakosné Böröcz Ágnes Gyógytornász és hangtál terapeuta, Magyarország

  “Coach képzésre jártam Dettihez, amelyet gondolatébresztőnek, hasznosnak találtam jól felépített modulok támogatásával. A képzés mélyítette önismeretem és segítette önreflexióm. Mindenképpen ajánlom annak, aki szeretne mélyebben foglalkozni saját fejlődésével és coach szemlélettel működni az élet bármely területén. Ha valaki eljut odáig, hogy felismerje az önismeret fontosságát, akkor mindenképpen javaslom, hogy ennek mélyítését tudatosan és biztonságos kereteken belül tegye! Erre számomra nagyon alkalmasnak bizonyult a képzés. Ajánlom másoknak is. 🙂 Számomra Detti működése harmóniát és a szakmaiságot ötvözi. Nyugodt, kiegyensúlyozott stílusa biztonságot és lehetőséget ad a fejlődésre. Amit még szívesen megosztanék a képzésről, az a hálám. :)”

  Horváth-Tóth Boglárka Tréner, Coach, Magyarország

  “Személyiségfejlesztő Coach Képzésen vettem részt, ami nagyon gyakorlatorientált és fejlesztő volt. Végig izgalmasnak találtam, önismeretben is nagyon sokat adott és főként, hogy foglalkozhatok azzal, amire annyira vágytam: az emberek segítésével. Másoknak is ajánlanám, mert nemcsak segítő munkában, hanem saját részre is nagyon hasznos. Detti egy nagyon kedves, figyelmes ember és precíz, gyakorlatias oktató. Számomra csak előnnyel járt, hogy részt vettem a képzésen. Köszönöm, hogy létrehoztátok ezt és általatok coach lettem.”

  Roszik Tímea Magyarország

Képzések, rendezvények

Visszajelzések a programjainkról