Online Mindfulness Tanfolyam

Meditációk, stresszkezelés, szorongáscsökkentés, lelki béke és harmónia megteremtése.

Azonnal használható technikák!

felső szegély szív

A cél egy stresszmentes, harmónikus élet megteremtése

alsó szegély

Minden ember életében előbb-utóbb eljön az az időszak, amikor a stressz eluralkodik a mindennapjainkon, túl sok a változás, a konfliktus, a szorongás és egyszerűen kimerülünk testileg és lelkileg. Nem tudunk igazán örülni és boldogok lenni.
Feszültek és türelmetlenek vagyunk, semmire és senkire sem tudunk figyelni.

A környezetünk ilyenkor nehezen érti meg, hogy mi a problémánk, ami valahol érthető, hiszem mi magunk sem tudjuk igazán. Rengeteg érzés és gondolat kavarog bennünk, amelyek elviszik a fókuszunkat az igazán fontos dolgokról, a jelen pillanat teljes megéléséről. Az első és legfontosabb, hogy beazonosítsuk, hogy mire is kell pontosan megoldást találnunk és azt hogyan tudjuk megoldani. 

Felismered a stressz és a szorongás tüneteit?
Te is észleled őket magadon?

 • Idővel a sok szorongás, stressz, változás, kimerültség nagyon sok lelki és fizikai tünetet produkálhat.

 • Levertnek, fáradtnak érezzük magunkat, az önbizalmunk, önbecsülésünk, én-erőnk csökken, felborul a hormonrendszerünk, folyamatossá válik a szorongás, a pánikroham, a depresszió.

 • Kiégünk, belefásulunk a sok munkába, belefáradunk a magánéleti nehézségekbe, az örökös harcba.

 • Nem a problémára fókuszálunk, kifelé élünk, másoknak akarunk segíteni, megfelelni, így pedig elveszítjük a valódi kapcsolatot önmagunkkal, megbillen az egyensúlyunk.

A tünetegyütteseket sokszor észre sem vesszük, csak amikor már tényleg késő. Pedig: mindenre van megoldás, nem csak a stressz kezelésére, hanem a megelőzésére is. Egyszerű, tanulható folyamatok.

Mi a megoldás?

Bevált módszerek a stressz és szorongás csökkentésére,
a lelki béke és harmónia megteremtésére.

A 30 videóból és a 2 hanganyagból álló a tanfolyamból megtanulhatod:

Nagyon fontos, hogy ne gyorsan akard megoldani a helyzetet, ne csak a tünetet kezeld. Meg kell tanulnod felismerni a jeleket, alkalmazni az eszközöket, hogy soha többé ne fordulhasson elő veled, hogy a stressz és a szorongás átveszi az irányítást az életed felett.

Olyan módszereket is megtanulhatsz, amik részben azt segítik elő, hogy itt és most, a jelenben minél jobban érezd magad. Utána megnézzük azokat a lépéseket, amelyek fontosak egy harmonikus és egyensúlyban lévő élet megteremtéséhez.

Miről szól a tanfolyam és mit jelent a mindfulness?

A legnagyobb segítséget a stressz és szorongás kezelésében a mindfulness gyakorlatok adhatják: légzőgyakorlat, meditáció, speciális szemléletmód illetve a coaching módszerek.

A tudatos jelenlét vagy más néven „Mindfulness” legegyszerűbben megfogalmazva azt jelenti, hogy a figyelmünket szándékosan a jelen pillanatára irányítjuk, annak megítélése nélkül. Megfigyeljük, mi zajlik a tudatunkban, érzelmi és fizikai testünkben, vagyis keletkezésükkel egy időben figyelünk gondolatainkra, érzéseinkre, testi érzeteinkre, cselekvési késztetésünkre. Az öntudatlan, gépies cselekedetet félelmek és bizonytalanságok vezérlik. A tudatos jelenlét gyakorlása nyitottságot, érdeklődést, elfogadást, együttérzést hoz az életünkbe.

A Mindfulnesst az élet művészetének is lehet nevezni: jelen vagy az életedben, nem veszel el a fantáziákban a jövőről, nem futtatod újra a múltat. Lenyugtatod és lecsendesíted az elméd, kinyitod a szíved.

A Mindfulness gyökere alapvetően egy 2500 éves buddhista meditációs gyakorlat, valamint a taoizmus, jóga és amerikai őslakosok bölcsessége. Nem okkult, nem is rejtélyes technikáról van szó és világnézetileg is semleges.

Kinek ajánlom a lelki béke és harmónia megteremtése - mindfulness tréninget?

Tanfolyam neked szól ha:

Az online tanfolyam során olyan könnyen alkalmazható technikákat mutatok be, amelyek azonnali és hosszú távon is alkalmazható eszközöket adnak a mindennapokban.

Tanfolyam célja

A 30 részes tanfolyam során azzal foglalkozunk, hogy megértsd helyzeted, a bizonytalanság, szorongás valódi okát és túljuss a nehézségeken.

Olyan eszközöket és szemléletmódot mutatok be, amelyet a mindennapokba beépítve kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet teremthetsz önmagad és környezeted számára. A belső munka inspiráló, az egész folyamat élet- és önszeretettel teli.

A Mindfulnessnek mindemellett számtalan jótékony hatása van:

Milyen témákat érintünk a tanfolyam során?

Stressz és szorongás csökkentése modul

A lelki béke és harmónia megteremtése modul

A tanfolyam 2 modult, 30 részes videósorozatot tartalmaz, valamint egy autogén tréning hanganyagot és egy vezetett meditációs hanganyagot.

Bármikor elkezdheted és a saját időbeosztásod szerint tudsz vele haladni.

A megrendelést követően legkésőbb 1 munkanapon belül eléred a teljes tanfolyamot tagsági rendszerünkön keresztül.

A tanfolyam anyagához 1 évig férhetsz hozzá és azonnal hasznosítható tudást kapsz egy nyugodtabb, harmonikusabb élet megteremtésére.

Ajándék: Mindfulness Tréning és Munkafüzet

Az alap vagy a prémium csomag megrendelése esetén most ajándékba adjuk Neked a MINDFULNESS TRÉNING MUNKAFÜZETET, amelynek értéke 6.500 Ft.

A munkafüzet rövid elméleti bevezetők mellett számtalan feladatot tartalmaz, kérdésekkel, gyakorlatokkal az alábbi tudatos jelenlét fejlesztését segítő témákban.

A munkafüzet fejezetei:

 1. Feltáró kérdések
 2. Az éberség kifejlesztése
 3. Fizikai testünk megfigyelése
 4. Az elménk megfigyelése
 5. Érzéseink megfigyelése
 6. Légzőgyakorlatok
 7. Meditáció
 8. Tudatosság a mindennapokban

Online Mindfulness Coaching Továbbképzés

Szeretnéd a mindfulness szemléletmódját és technikáit profi módon beépíteni a segítő munkádba, coachingba? Akkor szívesen ajánlom figyelmedbe az 50 órás Online Mindfulness Coaching Továbbképzésünket, ami az Online Mindfulness Tanfolyam teljes anyagát is tartalmazza. A továbbképzésen részt vehetnek coachok, pszichológusok, pedagógusok, mentálhigiénés szakemberek és más segítő területen dolgozó szakemberek is.

A továbbképzés most kedvezményes áron érhető el.

Várlak szeretettel az Online Mindfulness Coaching Továbbképzésen!

Ők már elvégezték

Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély szív

Online Mindfulness Tanfolyam tartalma

alsó szegély

Online Mindfulness Tanfolyam díja:

24 990 Ft

MOST AKCIÓ:

19 990 Ft

Akció vége és jelentkezési határidő: 2024. július 31.

a Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Loving Presence Kft.: B/2020/000911

Jelentkezés menete és fizetés

 1. Bankkártyás fizetés esetén, átirányítunk a SimplePay biztonságos felületére, ahol kártyával tudsz fizetni.
 2. A számlát e-mailben megküldjük számodra.
 3. Fizetést követően átirányítunk a Regisztrációs felületünkre, elkészítheted a fiókodat amivel majd megnézheted a videókat.
 4. Legkésőbb egy munkanapon belül megerősítjük tagságodat a rendszerben és már kezdheted is a tanulást.
 5. Innentől kezdve honlapunkon a Tartalmaink menüpont alatt belépve bármikor hozzáférsz a tanfolyamhoz. Az ajándék Mindfulness Tréning Munkafüzetet pedig e-mailben elküldjük Neked nyomtatható formában.
Bankkártya
Bankkártyával
fizetem
a tanfolyamot
19.990 Ft
Átutalás
Átutalással
fizetem
a tanfolyamot
19.990 Ft

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Legyél te is a
dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy
tagja
Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató
Coach küldetésünk célja

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

Gyémánt
 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!