Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu

Mindfulness Mantra Kártyák

... a tudatos jelenlét, szeretet és elfogadás megteremétésére!

felső szegély szív

50 MINDFULNESS MANTRÁT TARTALMAZÓ KÁRTYACSOMAG NYOMTATHATÓ FORMÁBAN - A TUDATOS JELENLÉT, SZERETET ÉS ELFOGADÁS MEGTEREMTÉSÉÉRT AZ ÉLETÜNKBEN

alsó szegély

A jelenben lenni a legnagyobb kincs számunkra, mivel ilyenkor tudjuk igazán megélni önmagunkat és életünket. A mindennapokban sajnos ezt nem könnyű elérni, nagyon sok hatás ér minket, próbálunk a munkában és a magánéletünkben is megfelelni. Gyakran adódnak konfliktusok másokkal és önmgaunkkal. Rengeteg érzés és gondolat kavarog bennünk, amelyek elviszik a fókuszunkat, az igazán fontos dolgokról, a jelen pillanat teljes megéléséről.

A Mindfulness Mantra kártyák olyan megerősítő mondatokat tartalmaznak, amelyek támogatnak minket a jelenlét, harmónia, elfogadás és hála megtapasztalására az életünkben. A mantrák segítenek nekünk, hogy az aktuális helyzetünkben tudatosabbá, békésebbé és szeretettel telivé váljunk.

A csomagban megtalálod az 50 legfontosabb Mindfulness mantrát a tudatos jelenlét és szerető kedvesség megteremtésére. A kártyákat most nyomtatható formában elérheted és használhatod őket a saját életedben, segítő munkádban, vagy átadhatod szeretteidnek is.

A kártyán lévő mantra szövegével érdemes egy picit csendben leülni és meditálni. Hagyd, hogy a kártya üzenete átjárjon  és támogassa a mindennapjaidat. Legyen békés és szeretettel teli az életed itt és most.

Coach csoport
felső szegély szív

Kinek lehet hasznos az 50 lapos Mindfulness Mantra Kártyacsomag?

alsó szegély
 • A kártyákat használhatjuk saját életünkre: kiválaszthatjuk, amire épp szükségünk van az épp minket foglalkoztató témában, vagy húzhatunk a csomagból, anélkül, hogy látnánk a mantra szövegét.
 • Segítő területen dolgozók felhasználhatják a kártyákat a kliensünkkel való munkában. A kártyák segítik a perspektívaváltást, a tudatosság megteremtését és pozitív üzeneteket tartalmaznak.
 • Természetesen a kártyacsomag lapjait ajándékba is adhatjuk szeretteinknek, ismerőseinknek, attól függően, hogy kinek, mi támogatná legjobban az életét.
felső szegély szív

Hogyan használhatod a kártyákat?

alsó szegély
felső szegély szív

KINEK AJÁNLOM A MINDFULNESS MANTRA KÁRTYÁK HASZNÁLATÁT?

alsó szegély
 • akik szeretnék önbizalmukat fejleszteni
 • coachoknak
 • trénereknek
 • szupervizoroknak
 • tanároknak
 • szülőknek
 • mentálhigiénés szakembereknek
 • bármely segítő területen dolgozóknak
 • illetve mindazoknak, akiknek időnként jól jön egy kis én-erő fokozás, önszeretet és elfogadás.
Buddha a naplamentében
felső szegély szív

MIÉRT ÉRDEMES MEGRENDELNED A MINDFULNESS MANTRA KÁRTYÁKAT?

alsó szegély
 • A kártyák tartalmazzák az 50 legfontosabb mantrát a tudatos jelenlét és szerető kedvesség megteremtésére a saját életedben.
 • Használatukkal segíted a kliensed vagy önmagad tudatosságának fejlesztését.
 • Megtanítod általuk a kliensed, hogyan meditáljanak a mantrák segítségével.
 • A kártyákat használhatod egyénekkel és csoportokban is.
 • A Mindfulness Mantra Kártyákat természetesen ajándékba is adhatod szeretteidnek, klienseidnek.
 • A lapokat pedig bármikor újra kinyomtathatod, ha esetleg eltűnik belőle egy vagy ismét szükséged lenne rájuk.
boldog család a tengerparton
felső szegély szív

HOGYAN TUDOD MEGRENDELNI A NYOMTATHATÓ MINDFULNESS MANTRA KÁRTYÁKAT?

alsó szegély

A MINDFULNESS MANTRA KÁRTYÁK megvásárlásához nincs más dolgod, mint kitölteni az adataidat és elküldeni a megrendelést. Fizetést követően e-mailben megküldjük a nyomtatható kártyákat használati utasítással. Az 50 mantrát tartalmazó kártyacsomagot érdemes vastagabb papírra, színes formátumban kinyomtatni, szépen felvágni és már használhatod is őket! Szükség esetén pedig bármikor kinyomtathatod újra a lapokat.

Mindfulness Mantra Kártyák

A Mindfulness MANTRA KÁRTYÁK DÍJA:

2 990 Ft

Fizetni a megrendelést követően bankkártyával lehetséges a SimplePay biztonságos felületén keresztül. A számlát elektronikus úton küldjük.

Fizetést követően egy munkanapon belül megküldjük a nyomtatható MINDFULNESS MANTRA KÁRTYÁKAT.

felső szegély szív

AZ MINDFULNESS MANTRA KÁRTYÁKAT ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély
Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély szív

Megrendelés menete és fizetés

alsó szegély
 1. Kattints a MEGRENDELÉS gombra.
 2. Töltsd ki az űrlapot.
 3. Ezt követően bankkártyával tudsz fizetni a SimplePay biztonságos felületén.
 4. A fizetés után azonnal e-mailben megküldjük számodra a számlát, az MINDFULNESS MANTRA KÁRTYÁKAT és kezdheted az inspiráló munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-as telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

felső szegély szív

KÉPGALÉRIA

alsó szegély