Alapító - dr. Gulácsi Bernadett

Szia!

Nagyon örülök, hogy itt jársz és érdeklődsz és az önismeret, coaching, tudatosság, boldogság iránt!

dr. Gulácsi Bernadett vagyok, dipl. szupervizor, master coach, közgazdász, jogász, mediátor, a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, és számtalan önismereti és coaching témájú kiadvány szerzője.

A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel, boldogsággal és belső békével.

A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magasszintű képzésre és a coaching szemléletmódjának terjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

A segítő szakember képzésén túl kiemelten fontos terület számomra stresszkezelés, a mindfulness technikák tanítása, valamint a nők, édesanyák támogatása, hogy könnyedebb életet éljenek és ragyogjanak. Az Akadémia oldalán ezért mindfulness és nőiesség-anyaság témában is találsz tanfolyamokat, kiadványokat, tovább elkészítettem egy Boldog vagyok! programot.

A legfontosabb küldetésem az emberek inspirálása és eszközöket, segítőket adni a változáshoz. Tarts velem a Coaching & Mindulness Podcast csatornámon, AZ ÉLET DOLGAIRÓL beszélgetés-sorozaton a Youtube-on, kövesd a NŐIESSÉG-NŐI LÉT kutatásom alakulását illetve tartok folyamatosan ingyenes előadásokat a Facebook oldalunkon és Zárt csoportunkban valamint az Instagram oldalamon.

Köszönöm, hogy itt vagy! Remélem találkozunk valamelyik programon!

Detti

Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, közgazdász, jogász, mediátor
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

szív
vonal

Gyermekkorom óta érdekelt az emberi természet és a világ működésének megismerése. A tanulás és tanítás szeretete végigkísérte az életemet. A gimnáziumi évek alatt leginkább a matematika és a filozófia érdekelt, de még nem tudtam igazán, hogy mivel szeretnék foglalkozni. Így jelentkeztem a Corvinus egyetem közgazdász szakára és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karára is, végül mindkettőt párhuzamosan elvégeztem. Már akkor éreztem, hogy ugyan érdekel az üzleti világ – a családomban mindenki vállalkozott -, mégis fontos számomra, hogy legyen egy humán segítő terület az életemben, ezért nemzetközi kapcsolatokra és emberi jogokra specializálódtam.

szív
vonal

Egyetem után hamar munkát szereztem és fiatalon lettem pénzügyi vezető, cégvezető, majd elindítottam egy saját vállalkozást. Közben felsőfokú képzéseken tanítottam és fejlesztő tréningeket tartottam. Amikor ismét feléledt a tanulás iránti vágy bennem, két út volt előttem: adótanácsadást tanulok vagy egyetemi posztgraduális mediátor képzésre megyek. Az előbbi tűnt racionálisnak, a második felé a szívem hajtott – és talán valami isteni sugallat. Végül a szívemre hallgattam és ez megpecsételte a sorsomat. A saját élményű tapasztalati tanulás, a sok tréning és a közben végzett önismereti munkám tovább röpítettek ezen a pályán.

Emlékszem arra a következő sorsfordító pillanatra, amikor először beszélt nekem valaki a coachingról. Autóban ültünk hazafelé egy mediációs továbbképzésről és beszélgettünk. Nem tudtam pontosan, hogy mit jelent a coaching, de éreztem és tudtam, hogy nekem ez kell! Innentől lett a coaching az életem elválaszthatatlan része. A coachingban találtam meg azt a formát, amivel leginkább segíteni tudtam az embereket, hogy jobban érezzék magukat és haladjanak az álmaik, céljaik felé. Elvégeztem több továbbképzést, részt vettem Londonban a Coaching Academy-n Personal Performance Coach képzésen és elkezdtem szupervíziót tanulni a Károli Gáspár Tudományegyetem Pszichológiai Intézetében.

szív
vonal

Közben 2011-ben megalapítottam a LAURUS Fejlesztő Intézetet és ekkor már csak coachinggal, mediációval és tréningekkel foglalkoztam kollegáimmal együtt. Sokszor hallottam, hogy segítő területen nehéz boldogulni és nem lehet ebből megélni, de engem ez nem tántorított el. Mindig kerestem a lehetőségeket, a legjobbat adtam ügyfeleimnek teljes szívemből, kapcsolatokat építettem és fejlesztettem önmagam. Az egész egy csodálatos, teremtő folyamattá vált és sorra jöttek a lehetőségek és az elismerések!

A coaching és a szupervízió lett az önkifejezés számomra. Sosem éreztem, hogy dolgozok, csak azt, hogy adhatok valamit magamból, amelyhez rengeteg támogatást kapok egy sokkal magasabb szintről. Tanulmányoztam a világvallásokat és a legnagyobb tanítók műveit, tanultam energetikai gyógyítást, vipassana meditációt, és tanítottam relaxációs, meditációs technikákat. Sok helyre hívtak előadást tartani önismereti, önfejlesztő témákban és a világ működéséről, ahogy azt én látom.

szív
vonal

A következő mérföldkövet 2015-ben a brazíliai 3 hetes utam jelentette, amiért örökre hálás vagyok. Ott indult útjára A szeretet útja oldalam és többszöri felkérés után elkezdtem coach képzéseket tartani a saját kidolgozott szupervzió alapú coaching tematikám alapján. Mára ez teszi ki a fő munkámat. Küldetésemnek érzem, hogy minél több jó segítő szakember legyen, akik ugyanúgy szeretetteljesen támogatják a hozzájuk forduló embereket, ahogy én is teszem!

Az elmúlt évek alatt megtanultam, hogy minden folyamatosan változik. Ahogy én is fejlődöm, alakul a cégem és az, amit általa az embereknek adni szeretnék.

Összességében az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is. Egy nyertes Európai Uniós pályázat keretében pedig fantasztikus külföldi partnereimmel kidolgoztunk egy Uniós szinten elfogadott Ifjúsági Mediációs programot.

“Minden embert és kapcsolódást a szívemben őrzök.”

szív
vonal

2017-ben a legnagyobb álmom teljesült, megszületett a kislányom. Ő és a családom, barátaim a segítőim az utamon. Úgy érzem, egyre jobban kiteljesedve élek, és ha előfordulnak is nehézségek, kisebb kilengések, már megvannak az eszközeim, hogy gyorsan megoldjam ezeket és a középpontomban legyek.

Dr. Gulácsi Bernadett kislányával
szív

Megtapasztaltam és megértettem, hogy ha elkezdünk önmagunkkal foglalkozni, lecsillapítjuk kavargó érzéseinket, gondolatainkat, hiedelmeinket, akkor közelebb jutunk lelkünkhöz és ezáltal egy univerzális tudáshoz, állapothoz. Elkezd letisztulni minden, ami megnehezítette az életünket és könnyedség, boldogság, szeretet költözik az életünkbe.

A coach képzések, önismereti tanfolyamok és workshopok az eddigi tapasztalataimat és tudásomat foglalják össze, amit most szeretnék minden ember számára elérhetővé tenni.

A COACHING & LOVE ACADEMY a coach képzéseken túl új, kibővült tanfolyamokakl és workshopokkal várja az önismeret iránt érdeklődő embereket. Tartsatok velünk az Online Mindfulness Tanfolyamon, ahol stresszkezeléssel és mindfulness technikákkal foglalkozunk, vagy vegyetek részt a Nőiesség-Anyaság-Egyensúly Programunkon, hogy könnyedebben, ragyogóbban találjátok meg az önazonos női utatokat, vagy tartsatok velünk a Boldog vagyok! Programon és alakítsuk át együtt az életeteket, válasszátok tudatosan a boldogságot!

Köszönöm, hogy itt vagytok! Szeretettel ölellek benneteket!

Detti

dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy

…for conscious and happy life!

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!