Coaching & Love Academy

Partner program

Hiszünk a partnerség és az együttműködés erejében!

Üdvözöllek a COACHING & LOVE ACADEMY Partner Program oldalán!

dr. Gulácsi Bernadett vagyok, dipl. szupervizor,
master coach, mediátor, közgazdász, jogász, a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója.

Az intézményt azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget biztosítsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magasszintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak. Akadémiánkon fontos számunkra az önismeret, a coaching szemléletmód és a mindfulness, vagyis a tudatos jelenléten és szerető kedvességen alapuló életforma elterjesztése is. Ennek eléréséhez számtalan képzést, videótanfolyamot és kiadványt kínálunk.

Gulácsi Bernadett

Miről szól a Partner Program?

Egy kölcsönös partnerségen és bizalmon alapuló együttműködés. A Program keretén belül kimagasló minőségű tanfolyamaink és kiadványaink ajánlásával segíteni tudsz ügyfeleidnek, követőidnek, hogy ezeket kedvezményes áron vegyék igénybe. Mi pedig ugyanennyi kedvezményt jóváírunk számodra minden hónapban, így díjazzuk a coaching iránti elkötelezettséged és a közös munkát. A Partner Program keretén belül így minimális befektetéssel és alacsony kockázattal tudsz jövedelemre szert tenni.

A partner program neked való, ha…

 • ügyfeleid, követőid, ismerőseid között számtalan olyan van, aki szeretné javítani vagy akár megváltoztatni az életét és akik elkötelezettek a személyes és szakmai fejlődés mellett;

 • hiszel a kreatív együttműködésben;

 • szeretsz kapcsolódni az emberekhez és szívesen megosztanád velük a coaching szemléletmódot és a mindfulnesst, vagyis a tudatos jelenléten és szerető kedvességen alapuló életforma pozitív hatásait;

 • olyan vállalkozó vagy blogger vagy, aki az ügyfelei, közössége érdekeit szem előtt tartva építi a vállalkozását és hiszel benne, hogy kiemelkedő minőségű kiadványaink és tanfolyamaink ajánlásával segíteni tudnád ügyfeleidet, követőidet;

 • szeretnéd és tudnád is reklámozni tanfolyamainkat és kiadványainkat, finoman, szeretettel, szakmai szempontokat figyelembe véve;

 • ügyfeleid, követőid támogatása mellett szívesen tennél szert plusz jövedelemforrásra.

Célom, hogy a coaching szemléletmódját elterjesszem és közben vállalkozásokat is segítsek. Ha úgy érzed, hogy ez a program megszólít téged, nagy örömömre szolgálna veled együtt dolgozni Partner Programunk keretében.

Hogyan működik a program?

Amennyiben Partnerünkké válsz, úgy részedre személyes kuponkódot biztosítunk, melynek használatával ügyfeleid, követőid meghatározott kedvezményben részesülnek. Minden értékesítésért, amely a Te kuponkódoddal teljesül, meghatározott jutalékot fizetünk, teremtve ezáltal egy win-win-win helyzetet, melyben mindannyian nyerni tudunk.

A kuponkódok felhasználásával keletkezett értékesítési árbevétel után meghatározott jutalékot fizetünk részedre (jutalékot csak számlaképes partnereknek tudunk kifizetni): 

 • 10% a partner és 10% a vásárló részére kiadványok, videótanfolyamok értékesítése esetén,
 • 5% a partner és 5% a vásárló részére  képzések értékesítése esetén.

A partnerség megkezdése előtt természetesen szerződést kötünk. Az elszámolások havonta történnek, amelyhez havi kimutatást küldünk. Mivel a személyes adatok védelme kiemelten fontos számunkra, ezért a  vásárlók személyes adatait nem áll módunkban kiadni.

Légy részese te is a csapatunknak, jelentkezz Partner Programunkba!

 1. Csatlakozz most, és kezdj azonnal pénzt keresni a velünk kötött partnerség révén.

 2. A regisztrációs folyamat nagyon gyors és egyszerű, nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot és kollégáink pár napon belül felveszik veled a kapcsolatot.

 3. Átbeszéltek minden felmerülő kérdést, majd megküldjük neked a szükséges dokumentumokat.

Jelentkezz!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Legújabb Instagram bejegyzéseink

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!