Coach Továbbképzés: Családi és Párkapcsolati Témakísérés a Coachingban

...mert hiszünk a személyes fejlődésben!

Slider
felső szegély szív

120 ÓRÁS CSALÁDI ÉS PÁRKAPCSOLATI TÉMAKÍSÉRÉS A COACHINGBAN -
COACH TOVÁBBKÉPZÉS INDUL

alsó szegély

A 120 órás Családi és Párkapcsolati Témakísérés a Coachingban – Coach Továbbképzés célja az olyan magánéleti, személyes témák hatékony feldolgozása, amelyek a párkapcsolati és családi élethelyzeteket érintik. Ezek lehetnekpárkeresési nehézségek, életciklusokból, családi és párkapcsolati ciklusokból, szakaszokból adódó nehézségek, kommunikációs problémák, játszmák, szülő-gyermek konfliktusok, normatív krízisek, válás körüli helyzetek, transzgenerációs hatások és rengeteg más élethelyzet. 

A képzés fő pillérei a családi és párkapcsolati elméleti tudástár, önismereti fókusszal a személyes kompetencia fejlesztése, új eszközök megismerése saját élményen keresztül és az eszközök használatának elsajátítása.

A képzésen maximálisan figyelünk a kompetencia-határokra a családi és párkapcsolati helyzetek területén, ezt kiemelten fontosnak tartjuk minden segítő szakember számára. A továbbképzés megnevezése is erre utal. Hiszünk abban, hogy így tudunk profi szakemberként működni és a leghatékonyabban segíteni klienseinknek.

A képzés személyes formában pénteki képzési napokon, online formában hétfőnként indul. Mindkét esetben 10 képzési napon, 10-től 17 óráig tartanak a foglalkozások. A képzéshez írásos tananyagot is kapnak a hallgatók, zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a képzés alatt és utána is. A tanfolyam elvégzéséről magyar nyelvű tanúsítványt állítunk ki.

A Coaching & Love Academy minden képzése a Felnőttképzési törvénynek (2013. évi LXXVII.) megfelelően, bejelentett képzésként történik. Felnőttképzési azonosító számunk: Peaceful Living Kft.: B/2020/000915.

Coach csoport
felső szegély szív

MI A KÉPZÉS CÉLJA?

alsó szegély

A tanfolyam célja a gyakorló coachok tudásának, módszertanának és eszközrendszerének bővítése a családi és párkapcsolati coaching témák esetén. A képzés az önismeret mélyítésére és saját élmények feldolgozására épít, gyakorlatorientált és új szemléletmódot ad a hallgatóknak.

Amit nyújt a képzés:

felső szegély szív

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINTÜNK A TOVÁBBKÉPZÉS SORÁN?

alsó szegély
felső szegély szív

A CSALÁDI ÉS PÁRKAPCSOLATI TÉMAKÍSÉRÉS A COACHINGBAN
KÉPZÉST AZOKNAK AJÁNLJUK, AKIK:

alsó szegély
felső szegély szív

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A SZEMÉLYES VAGY ONLINE KÉPZÉSRŐL

alsó szegély

A személyes vagy online képzés felépítése:

Boldog család a tengerparton
felső szegély szív

Képzési napok

alsó szegély

SZEMÉLYES képzés napjai:

ONLINE képzés napjai:

Jelentkezéskor kérjük add meg, hogy melyik képzési formát választod. Kérdés esetén keress minket bátran a hello@coachingandlove.hu e-mail címre írva.

Résztvevők száma:

maximum 10 fő 

A jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk elfogadni!

A képzés díja:

420 000 Ft

Kedvezményesen 315 000 Ft

Amely tartalmazza:

A jelentkezés véglegesítéséhez a teljes tandíj befizetése vagy 105 000 Ft előleg megfizetés szükséges, ekkor válsz hivatalosan is a hallgatónkká. Amennyiben szeretnéd, az előleg befizetése után fennmaradó tandíjadat két részletben is fizetheted, 2021. február 10-ig és március 10-ig. Kérlek a részletfizetési igényedet jelezd regisztrációkor.

Jelentkezési és fizetési határidő:

2021. február 10.

A képzésen való részvételt a jelentkezés sorrendjében rögzítjük, a maximális létszám 10 fő, ennél több jelentkezőt nem tudunk fogadni.

boldog család a tengerparton
felső szegély szív

OKTATÓK

alsó szegély
    Wiesner Erzsébet okl.szupervizor, mentálhigiénés szakember, tanár, Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társaságának elnöke
    Gáspár Gabriella diplomás szupervizor, coach, tréner, szocális munkás

Amiért szeretnénk átadni a tudásunk neked

“Nagyon fontos számunkra, hogy minőségi tudással, emberséges és etikus hozzáállással, valamint szeretettel teli segítő szakembereket képezzünk, akik maguk is nyitottak a tanulásra és a fejlődésre. Kiscsoportban, maximum 10 fővel dolgozunk, mert szeretnénk, hogy együttműködő, akár baráti kapcsolatok alakuljanak ki a résztvevők között, és szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy kérdezzen, gyakoroljon a képzés során. Nem célunk minél több segítőt képezni, hogy sokan elvégezzék a tanfolyamunkat, a képzéseket szakmai elhivatottságból tartjuk, ezért osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat. Kérlek, hogy csak akkor jelentkezz a képzésre, ha ezekkel te is egyetértesz.”

felső szegély szív

JELENTKEZÉS MENETE ÉS FIZETÉS

alsó szegély
  1. Töltsd ki a JELENTKEZÉSI LAPOT.
  2. Ezt követően e-mailben igazoljuk vissza a jelentkezésed és megküldjük az 105 000 Ft előleg utalásához szükséges adatokat az elektronikus számlával.
  3. Ha az előleg megérkezik, véglegesítjük jelentkezésed a Családi és Párkapcsolati Témakísérés a Coachingban – Coach Továbbképzésen.
  4. Ezután egy újabb e-mailben megküldjük a részletes programot és minden hasznos tudnivalót.
  5. Az első képzési napon pedig 10 órakor indulunk. Várunk szeretettel!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-as telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Várunk szeretettel a továbbképzésen!

Peaceful Living Kft. – Felnőttképzési azonosító: B/2020/000915

Ha kérdésed van,
vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolattartási adatok:

Az email címek nem egyeznek!

Számlázási adatok:

Peaceful Living Kft. – Felnőttképzési azonosító: B/2020/000915

felső szegély szív

KÉPGALÉRIA

alsó szegély

Csatlakozz a közösséghez