Barta Beatrix

Barta Beatrix

Life, business és párkapcsolati coach, mentálhigiénés segítő szakember, pszichológus jelölt, mediátor, HR szakember

“Próbáld ki!”

Elérhetőségek

+36 70 539 8389

 

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Karrier coaching
  • Család és párkapcsolati coaching

Bemutatkozás

Barta Beatrix vagyok. Life, business és párkapcsolati coach, mentálhigiénés segítő szakember, pszichológus jelölt, mediátor, HR szakember.

Gyermekkorom óta megvan az az élményem, hogy szívesen fordulnak hozzám mások nehézségeikkel, kérdéseikkel, gondolataikkal. Így hamar világos lett számomra, hogy valamilyen módon az emberek támogatásával szeretnék foglalkozni.

Szakmai pályámat HR területen kezdtem el, mert látva a szüleim munkahelyeit, mindig foglalkoztatott, hogy a munkavállalók miért dolgoznak ott, ahol, hogyan érzik ott magukat, ezt mi befolyásolja, mi motiválja őket, és hogyan lehetne a vezetők-alkalmazottak közti kapcsolatot jobbá tenni. Tudatosan választottam munkahelyeket és munkaköröket, hogy minél tágabb képet kaphassak. Egy gyerekkori álmomat megvalósítva próbára tettem magamat külföldön is, ami kihívásokkal teli időszak volt, egyben az egyik legjobb is.

Míg HR-esként dolgoztam is sokan fordultak hozzám nemcsak munkahelyi kérdésekkel, hanem párkapcsolati és egyéni kihívásokkal is, így egyre inkább éreztem, hogy más módon, nemcsak HR-esként szeretnék támogató lenni, és még jobban szeretném érteni a nehézségek mélységeit.

Elsőként és legfőképp a konfliktusok mélységeit. Miután konfliktusok az életünk minden színterén jelen vannak, számomra főként a családban, de a munkám során is meghatározó volt jelenlétük, így az iskolapadba visszaülve először mediátor képesítést szereztem. Én mindig is potenciált láttam a konfliktusokban, a fejlődés lehetőségét, így fontosnak tartottam rendezésüket. Kiemelt figyelmem a párkapcsolati viták irányába vitt először, így párkapcsolati coach képesítést szereztem, majd life és business irányban is képeztem magam. Nagyon élveztem a tanultakat, így folytattam tanulmányaimat, és előbb mentálhigiénés segítő szakember lettem, jelenleg pedig – másik gyerekkori álmom megvalósítása zajlik épp – pszichológia MA szakos hallgató vagyok. Közben a kliensekkel folytatott közös munka meghozta számomra a helyemen vagyok érzést, megtisztelő kísérni valakit életének egy adott nehéz periódusán.

2018-ban hívtam életre az Életszínt, mely saját vállalkozásom, és ami az egyéni elakadások, a párkapcsolati nehézségek, a konfliktusok rendezésének a helyszíne, ahol ezeket egy barátságos légkörben átbeszélhetjük, gyakorolhatjuk, újjászínezhetjük.

Az önismereti munka szerves része az életemnek mind egyéni, mind csoportos formában, mert úgy érzem és tapasztalom, hogy így tudok a legjobb módon jelen lenni a klienseim mellett.

Munkámat a személyközpontú megközelítés, a feltétel nélküli elfogadás, az empátia és a hitelesség mentén művelem. A segítő munkához számomra elengedhetetlen a barátságos, bizalmi légkör kialakítása, a pártatlan hozzáállás, az alázat, a diszkréció, a türelem és az ítéletmentesség.

Klienseim véleményei alapján legnagyobb erényemnek a végtelen türelmemet és figyelmemet tartják, mert érzik aktív jelenlétemet, érzik, hogy megbízhatnak bennem, és tudják, hogy bármit elmondhatnak, mert nem ítélkezem. Ezzel egy olyan légkört tudok kialakítani, ami segíti a probléma feltárását és megoldását.

Amivel hozzám szoktak fordulni:
• egyéni elakadás érzése,
• önismereti kérdések,
• karrier kérdések,
• családi viták,
• párkapcsolati nehézségek, kommunikációs kihívások,
• veszteségérzés,
• napirend-kialakítás,
• célállítás és megvalósítási utak megtalálása,
• meghallgatás.

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!