Csanádi Fanni

Csanádi Fanni

Life coach, ThetaHealing konzulens, Shiatsu masszőr

Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok.” (C. G. Jung)

Elérhetőségek

+36 30 862 8123

Szakterületek

  • Life coaching

Bemutatkozás

Csanádi Fanni vagyok, life coach, ThetaHealing konzulens és a Nyitott szívvel alapítója.
Azt érzem ahhoz értek a világon a legjobban, hogy másokat meghallgassak, megértsek és ezáltal segítsek nekik. Nem is az a fontos, hogy ehhez értek, hanem az, hogy ez tesz boldoggá. 🙂

Mi is az a coaching?

A coaching egy professzionális beszélgetésvezetési technika, mely nem tanácsadási forma. Ebben a folyamatban úgy támogatom a fejlődésed, hogy Te magad találj rá a válaszaidra, és lépj előrébb a témáidban. Ehhez közösen építjük fel a célokat és az oda vezető lépéseket. A coaching egy önismereti munka, melynek célja a tudatosabb élet irányába történő változás.

Hiszem azt, hogy mindenkinek minden elakadására ott van a megoldás saját magában. Mindannyian különbözőek vagyunk: van, akinek a terápia segít, van, akinek a coaching, vagy akár egy baráti beszélgetés is elegendő lehet. A válaszok bennünk rejlenek, csak ki kell nyitnunk a szívünket, az én feladatom pedig az, hogy segítsek megtalálni ezeket a válaszokat.

Számomra az a legfontosabb, hogy ne csak túllendüljünk az elakadásokon, hanem megkeressük azok gyökerét is, és tegyünk azért, hogy a jövőben már ne legyenek ránk hatással.

A coaching folyamata általában 5 alkalomból áll (ez igény szerint növelhető), ahol heti vagy kétheti rendszerességgel találkozunk online vagy személyesen, 60 vagy 90 percre. Az 5 alkalmas folyamat előtt lehetőség van egy 1 órás ingyenes online konzultációra, ahol megismerhetjük egymást.

Amennyiben szimpatikus számodra a fentiekben leírt felállás, várom hívásod a hét minden napján! 🙂

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!