Kerekesné Kajári Tünde

Kerekesné Kajári Tünde

coach, szervezeti ombuds, változáskezelési/innováció menedzsment/hr fejlesztő

“Nem az számít amit csinálsz, hanem akivé válsz. Az élet olyan, mint egy bonyolult társasjáték. Mint coach játékmesterként segítek megismerni és megérteni a szabályokat, hogy fejlődésed, továbblépésed örömteli és céltudatos legyen.”

Elérhetőségek

+36 20 444 5195

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching
  • Mindfulness coaching

Bemutatkozás

Családi neveltetésemnek is része volt, felnőttként is az a legfontosabb küldetésem, hogy magasabb szintre emeljem az életünket, és értékesebbé tegyem a világot a környezetem, társaim, gyermekem és mások gyerekei számára.
Régi vágyam teljesült azzal, hogy létrehoztam Pakson az e2ducALL műhelyt, amely helyet biztosít a személyes egyéni felnőtt és ifjúságigyerek coaching alkalmaknak, valamint játékos tanulási módszerű kiscsoportos készségfejlesztő programoknak is helyet ad az általános iskolás korú gyerekeknek rendszeres iskola utáni kurzusként, baráti/munkahelyi csapatok, illetve az örökifjú korosztályra is gondolva senior/hibrid családi egyedi foglalkozás keretében.

Szakmai téren termelő nagyvállalati és KKV környezetben is gazdag munkatapasztalatot szereztem a HR szerteágazó területein, valamint üzleti működés, gazdálkodás fejlesztésben.
Folyamatosan annak sokrétű módszereit tanultam, gyakorlom (HR, pénzügy, vállalkozás, változás és válságmenedzsment MBA; vállalati innovációmenedzsment, munkavállalói élmény szakértő; szervezeti ombuds; mediáció, coaching), és jelenleg is kutatom: miként lehet sikeresen áthidaló, komplex megoldási alternatívákkal rövid/hosszú távon összehangolni a társadalmi, családi illetve társasági/szervezeti/egyéni motivációkat és célokat.
A teljes humán ellátási láncon belül kiemelt fókuszú specializációim a hatékony kompetencia és tudásmenedzsment, a szervezeti kultúra fejlesztés, modern vita/konfliktusrendezés (eszkalációt megelőző prevenció, egyensúlyt helyreállító rehabilitáció).

Minden élő, organikus rendszer változik az életciklusa során. Ez a fejlődés a számos környezeti hatás, traumák miatt lehet stagnáló, negatív, errodáló, vagy pozitív, alkotó, épülő dinamikájú a hozzáállástól, szándéktól, állapottól függően.
A coachinggal segítek megtervezni azt a lehetőséget – a szervezetnek, illetve önmagadnak, vagy gyermekednek azt a verzióját -, amikor nem a megszokott, rutin szerinti működés, ami volt – régi éned, aki voltál -, hanem magasabb fejlettségi szinten a vágyott új egyensúly, aktivitás – az igazi éned, aki lenni szeretnél bontakozhat ki.

„A lehetetlen nem a felső határ, hanem a kiindulópont a tovább lépésre.” – Moldova György

Te döntesz, hogy elsüllyedsz, vagy úszol a kilátásaidban.
-Ha nem szeretnél elsüllyedni, leszek life coachként a búvárruhád, ami segít, hogy inkább úszni tudj a célok tengerében.
-Keresed a kihívást, az irányt? A karrier coaching során nem csak a célodat fogod látni, de az utat is, ami oda vezet.
-Munka, üzleti feladataidban elbizonytalanodtál, hogy érd el a célod, elvesztetted az irányt, fejlődni szeretnél? Business coaching folyamán olyan térkép készül, mely megbízható GPS lesz a vállalkozás dzsungelében.
-Nehéz élethelyzetbe kerültetek családban, óvodában, iskolában és szívesen fogadnál külső támogatást a gyermeked problémáinak megértéséhez, kezeléséhez? Ifjúsági-gyerek coachként azonos nyelvet beszélő mentorotok leszek.
-Néha csak egy kis újrahangolásra van szükségünk. A mindfulness technikák segítenek a kedvenc dallamod megtalálásában. Megtanítalak arra, hogyan tisztítsd ki gondolataidat és összpontosítsd energiáidat.

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!