Kotesz Beáta

Kotesz Beáta

Life és Business coach

“Ha szeretnél valamit amid sosem volt, olyat kell tenned amilyet még sosem tettél!”

Thomas Jefferson

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Eredetileg szociálpedagógus és egészségfejlesztő – életmódfejlesztő rekreációszervező diplomákkal rendelkezem.
A pályám során 11 évet töltöttem fogyatékkal élő fiatal felnőttek, serdülők, majd az általános iskolás korosztályt megcélzó oktatási intézményekben, gyógypedagógiai munkakörökben. Iskolai keretek közt elláttam egészségfejlesztő munkaközösség-vezető, ifjúságvédelmi felelős feladatköröket. Tartottam mentálhigiénés tanácsadás. Dolgoztam alacsonyküszöbű szolgáltatásban drogprevenciós területen egészségfejlesztőként, majd 4 évig intézményvezetőként is. Később szereztem munkatapasztalatot pályatanácsadóként, majd munkatanácsadóként hátrányos helyzetű kliensekkel.
Végül 17 éves oktatási és szociális szférás szakmai múlttal hátam mögött úgy döntöttem úgy, hogy segítői tevékenységemet „szabadúszó” fejlesztő szakemberként fogom végezni. Ekkor szereztem oklevelet Dr. Gulácsi Bernadett Coach Akadémiáján Life és Business Coachként.

Szabadidőmben több szenvedélyemnek is hódolok, hobbikézművesként foglalkozok gyerekekkel, felnőttekkel, és öko-desingerként ékszereket is tervezek, kéktúrázom, írok, különböző extrém sportokkal is kacérkodom. Van egy életmód blogom, amellyel életmódfejlesztőként közvetett módon, az élményeimmel, ötleteimmel, egészségtudatos életszemléletemmel, nézőpontommal, szeretném inspirálni az olvasókat egy tudatosabb, kreatív életre.

A hitelesség kedvéért megosztom Veled, hogy magam is nehéz utat jártam be az önismereti munkám során. Rengeteg kudarccal kellett szembenéznem, nagy küzdelmeim voltak önmagamért, elsősorban önmagammal szemben. Szuperérzékeny vagyok, amely vonásomat ma már különleges képességként, – tiszteletbe tartva szükségleteimet, betartva néhány magamra vonatkozó óvintézkedést – már áldásnak élek meg, de ez nem volt mindig így. A „túl érzékeny vagy!” a „nem vagy képes rá!” lekezelő mondatoktól, és sugalmazásoktól hosszú út vezetett az ” én más vagyok mint a többi ember” felismerésen keresztül az önelfogadásig.

Kiemelt jártasságaim amelyekben rendelkezem a kiegyensúlyozottabb élethez szükséges megoldási stratégiákkal:
– Újrakezdés
– Önmegvalósítás/Karrier
– Önbizalomhiány/ Önértékelés
– Életvezetési készségek javítása- tippek, gyakorlatok
– Élet közepi nehézségek
– Önérvényesítés/Nemet mondás
– Időgazdálkodás
– Intimitás
– Szuperérzékenyek segítése
– Nem szuperérzékenyek segítése, akik szuperérzékennyel élnek
– Nőiesség

Fordulj hozzám bizalommal, dolgozzunk együtt!

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!