Szabó Flóra

Szabó Flóra

Y generációs női egyensúly coach, karrier coach, mindfulness coach, life és business coach

“Az életben minden a saját magadba vetett hittel indul.”
– (Ismeretlen)

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Karrier coaching
  • Család és párkapcsolati coaching

Bemutatkozás

Kedves Olvasó,

Üdvözöllek oldalamon és gratulálok, hogy elértél az elhatározáshoz elakadásod feloldását, a változást illetően.
Szabó Flóra vagyok, Menyasszony, nő, vezető, coach, hogy csak néhányat említsek szereptortám szeletiből.
Az Y generáció hölgy tagjaként mindennapjaimban is szembesülök azzal, hogy egyszerre próbálok helytállni, kiválóan teljesíteni a kortársaim által prioritásként kezelt területeken, éppúgy, mint abban, amilyen példát, tanítást kaptam. Tehát karriert építek és törekszem rá, hogy a klasszikus női szerepekben is helytálljak. Egy darabig ez működik, évekig lehet túlteljesíteni, de egyszercsak hirtelen eljön az idő, amikor meg kell állni és rendet kell rakni, egyensúlyt teremteni.
Ehhez vezető utam a coaching tanfolyam segítségével vett igazán tudatos fordulatot.
Azért választottam ezt a területet, mert kisgyermek korom óta érzékeny voltam a körülöttem lévők érzéseire, receptoraim mindig nagyon gyorsan megérezték, ha valaki nincs jól és ennek javításán munkálkodni kezdtem azonnal. Emellett az elmúlt évek tapasztalatai afelé vittek, hogy a rengeteg ítélkezéstől bizalmatlanná váltam. Viszont a magánéletemben rendkívül támogató környezetben élek és azt a törődést, elismerést, bátorítást, bizalmat, motivációt szeretném másoknak is megadni, az igazi kitüntetett figyelmet, mert mindenki megérdemli ezt.
Szándékomban állt elsajátítani, hogyan tudom ezt professzionális szintre emelni, így másoknak segíteni. Azt nem is sejtettem, hogy rám milyen hosszú, mély és sokszor fárasztó, de rendkívül hasznos, életminőséget jelentősen javító, önismereti út vár. Sokat változtam, átértékeltem rengeteg mindent és megtanultam többet befelé figyelni.
Ezt a tudást szeretném Neked is átadni!

Hogy miben számíthatsz rám?

Y generációs női egyensúly coachként segítek megtalálni a harmóniához vezető utat, rendet teszünk a felelősségi területek és túlvállalás tengerén és mindemellett megmutatom, hogy becsüld magad.

Life coachként számíthatsz rám bármely magánéleti elakadásodban, szóljon az életmódváltásról, párkapcsolatról, családi szerepekről.

Business coachként saját, 10 évnyi és jelenleg is folyamatban lévő multinacionális környezetben szerzett tapasztalatommal támogatlak, hogy igazán sikeres légy a munka területén is. Amennyiben cégként veszed igénybe szolgáltatásaim, garantálom, hogy munkatársaid elakadásainak feloldásával kiegyensúlyozott, akár kimagasló teljesítményt fognak nyújtani (újra) és a maximumot tudják kihozni magukból a folyamatunk végére.

Természetesen a munka és a magánélet mindig összefonódik, így élesen a kettő nem határolható el 🙂

Karrier coachként 10 évnyi és jelenleg is folyamatban lévő HR tapasztalatommal támogatlak, hogy megtaláld a számodra megfelelő, motiváló munkaterületed, hogy elérd a vágyott karrierszinted, továbbá segítek, hogy az interjú során egy felvételi esetén a teljesítményed kimagasló legyen.

Mindfulness coachként a tudatos jelenléted támogatom különleges módszerekkel, melyek segítségével igazán a mostnak fogsz tudni élni és a folyamatos rohanásból ki tudsz szakadni.

Mindezt teszem egy titoktartó, bizalmi környezetben, ahol ítélkezésmentesen, kérdéseimmel segítelek az elmozdulásban. Nem adok tanácsot, nem mondom meg, hogy mit csinálj, hiszen épp az a folyamat szépsége, hogy a saját kimondott szavaid tükrének segítségével találod meg a megoldásod, egy másik szemszögből rálátva helyzetedre. Céljaid éléréséhez széles eszköztárammal lelkesedésed, kitartásod fenntartom.

Bízz bennem, mozdulj ki a komfortzónádból és találkozzunk online, vagy személyesen Győrben!

Lehetőséget a kezedben!

Meg tudod csinálni!

Várom hívásod, vagy emailed, hogy fejlődésed útján kísérjelek!

Ajánlások

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!