Szitás Judit

Szitás Judit

Life coach

“A változás Bennem kezdődik”

Bemutatkozás

Szia!

Szitás Judit vagyok. Túlhajtott embereknek segítek, hogy stabil önismeretre szert téve eljuthassanak a harmonikus mindennapokhoz, és ezzel végre kiszállhassanak a mókuskerékből. Mindezt saját tempójukhoz és igényeikhez igazítjuk, hiszen a konzultációkon csak mi ketten vagyunk jelen.

Szeretnéd tudni,…
• hogyan húzz egészséges határokat akkor is, ha eddig túlzottan érdekelt mások véleménye?
• hogyan indulj el titkos céljaid felé akkor is, ha elfoglalt szülő vagy, és nem a gyermekeidtől szeretnéd elvenni az időt?
• ki is vagy valójában, hisz idővel már elvesztél a többi szerepedben és túlterhelt vagy?
• hogyan tudsz elég időt fordítani önmagadra annak ellenére is, ha jelenlegi élethelyzetedben nem te élvezel prioritást?
• hogyan tovább egy váratlanul bekövetkezett krízis esetén?
• hogyan fedezd fel valódi, belső vágyaid és álmaid?

Eleged van a tömeges coaching programokból? Mi lenne, ha valaki végre csak Rád figyelne? Fejleszd önismeretedet velem anélkül, hogy személytelen, általánosított programokon pazarolnád az időd! Beszélgetünk, hallgatlak, és személyre szabott eszközökkel, gyakorlatokkal, képekkel, meditációkkal színesítjük üléseinket.

Szeretnél tudatosan élni, de eddig semmi sem vált be igazán? A legjobb helyre jöttél!

Én magam néhány évvel ezelőtt ismerkedtem meg az önismerettel. Egy kurzussal kezdődött az Utazásom. Az Utazás, mely azóta is folyamatosan, intenzív megélésekkel tart, és ami sohasem fog véget érni – és ez így van rendjén. Egy életen át tanulunk, fejlődünk, megismerünk. Ezt a kurzust újabbak folytatták, elkezdtem naplózni, és egyszer csak a coachee, majd a terápiás páciens szerepében találtam magam… Segítő szakemberekre most is támaszkodom, és bátran ki merem jelenteni, teljesen más úgy élni az Életemet, hogy fogják a kezem – ennek ellenére a felelősség, a döntések, a sikerélmények mind-mind személyesek, és az enyémek.

Téged is arra hívlak, hogy tégy egy utazást belső világodba – hiszen így lesz teljes az életed! Az önismeret inspiráló, mély, hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel tarkított, életre szóló élmény. Ha megismered valódi önmagad, kitárul a világ!

Nem nehéz kiállni magadért, ha tudod ki vagy legbelül. A harmonikus mindennapok megélése sem illúzió – csak valóban, igazán mélyen ismerned kell önmagad: mozgatórugóid, értékeid, önazonos prioritásaid, valamint gyenge pontjaid (hisz az élet az egyensúlyról szól).

Várlak szeretettel!
Judit

Ajánlások

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!