Tóth Adrienn

Tóth Adrienn

HR szakértő, coach és tréner

“Az vagyunk, amit gondolunk. Mindaz, ami vagyunk, a gondolatainkból táplálkozik. Gondolatainkból építjük fel a világunkat.”

– Buddha

Elérhetőségek

geTAdreamcoaching@gmail.com

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching

Bemutatkozás

Több mint 20 éve foglalkozom emberekkel, karrierutakkal, és képességfejlesztéssel. A coaching szemlélettel HR vezetői munkában találkoztam először. Sok év vezetői gyakorlatot követően döntöttem úgy, hogy tudatosabb szintre emelem a coachinggal való kapcsolódásomat, így elvégeztem a life és business coach képzést, továbbá az ifjúsági coaching és karrier coaching továbbképzéseket is.

Vallom azt a nézetet, hogy saját életünknek mi magunk vagyunk a legjobb szakértői. Ehhez a coachingot egy életre szóló ajándéknak tartom, amely nekem is segített felfedezni és kibontakoztatni a bennem rejlő potenciálokat, és elérni az általam kitűzött célokat.

Az elmúlt 20 évnyi tudásommal és tapasztalommal a fiatalokat is célom támogatni életútjukban, karrierútjukban. Interaktív, kreatív önismereti, képességfejlesztő programokat tartok számukra. Az ifjúságnak egy jól formálható eszközt kívánok a kezébe adni az ifjúsági coachingfolyamat által, hogy megtalálják és kihozhassák magukból rejtett képességeiket. Szülőként pedig fontosnak tartom, hogy legyenek olyan módszerek a tarsolyunkban, ami minél inkább a támogató, pozitív, együttműködő szülői szerepünket erősítik.

Egy inspiráló, személyre szabott megoldásfókuszú coaching folyamatban tudlak támogatni professzionális módszertani eszközökkel.
A coaching folyamattal lehetőséged van jobban megérteni az értékeidet, megismerni önmagadat, és megtalálni magadban azt, amire igazán szükséged van ahhoz, hogy elérd a saját céljaidat.
Ha szeretnél beülni a coaching hajóba és a céljaidért evezni, én itt vagyok beszélgető partnerként, és a legnagyobb tisztelettel és bizalommal kísérlek a saját felfedező utadon.

Ajánlások

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!