Wührl Kati

Wührl Kati

Természetgyógyász, Coach, Gyászfeldolgozás Módszer Specialista

“Ha változást akarsz változtass!”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching

Bemutatkozás

Wührl Katinak hívnak, Coach (life, business, gyermek és ifjúsági, női), Gyászfeldolgozás Módszer specialista, Természetgyógyász, Reflexológus, Elysium koordinátor (Fájdalom-test lebontás, Függőségek oldása, Karmikus mintázatok oldása), aromaterapeuta, asztrozófus tanuló…

2001-ben indultam el az önismeret útján, és ma már tudom, hogy amíg itt élek, ez egy véget nem érő folyamat, és csodálatos. Azt is tudom, hogy ez nem egy simára aszfaltozott autópálya, hanem lehet zsákutcákkal vagy akár elérhetetlennek tűnő hágókkal, mélységes völgyekkel teli, de akkor is csodálatos. Az önismeret, lelkünk hangjának ismerete szerintem elengedhetetlen a tudatos, harmonikus, boldog élethez megéléséhez, ezért mindenkit csak bátorítani tudok, hogy induljon el ezen az úton, induljon el befelé, mert a csodák bennünk (is) vannak.

Számtalan út, számtalan lehetőség létezik. Ma már azt is tudom, hogy mindenkinek magának kell megtalálni azt a módszert és azt a személyt, akivel együtt tud haladni ezen az úton. Hogy kinek kivel jó együtt dolgozni? Teljesen egyéni és arra sincs semmi biztosíték, hogy Neked én vagyok a legmegfelelőbb, de az is lehet, hogy igen és valahol el kell kezdeni, így ha szeretnél velem haladni egy ideig az utadon, én örömmel leszek a Földiutas-kísérőd.

Ajánlások

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!