Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu

Önszeretet Coaching Eszköztár

... fókuszban az önszeretet

felső szegély szív

Azonnal használható coaching eszközök, feladatok és tippek az önszeretet fejlesztésére - gyönyörű formában, nyomtatható verzióban - amelyre minden coachnak szüksége van!

alsó szegély

Coachként a legfontosabb eszközünk a reflektív figyelem és a kérdezéstechnika. Előfordulnak azonban olyan helyzetek, amikor szükség van más módszertani eszközökre is, amelyek segítik mélyíteni a kliensünk önismeretét.

A Önszeretet Coaching Eszköztár kiadványban most megtalálod azokat a leghatékonyabb gyakorlatokat, amelyek segítik feltárni, hogy mit jelent valójában  kliensed számára az önszeretet, milyen félelmek, hiedelmek gátolják ennek meglesésben és mit tud tenni egy kiteljesedettebb, boldogabb, önszeretettel teli élet eléréséhez!

A Coaching Eszköztárban találsz feltáró kérdéseket, rajzos, grafikonos feladatokat, önismereti gyakorlatokat, vizualizációs és vezetett meditációs szövegeket, naplózáshoz és akciótervhez segédletet, illetve számtalan tippet az önszeretet fejlesztésére testi-lelki-szellemi szinten.

felső szegély szív

Miért készítettem el ezt a Önszeretet coaching eszköztárat?

alsó szegély
Gulácsi Bernadett

“Alapvető létformánk és természetes állapotunk a SZERETET. 

Mindennapi életünk során azonban sokszor ezt elfelejtjük, más javak szerzésének szenteljük az időnket és próbálunk megfelelni környezetünknek. Úgy érezhetjük, hogy feszültek, elégedetlenek, lehangoltak vagyunk, félünk valamitől vagy konfliktusban állunk társainkkal, önmagunkkal – ekkor biztosan hiányzik életünkből az igazi szeretet.

Feladatom, hogy segítsem visszavezetni az embereket, ahhoz a csodás állapothoz, amelyben harmóniában élnek, sok örömmel, felszabadultan – vagyis a szeretet forrásához, valódi önmagukhoz.”

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

Az önszeretet, öngondoskodás elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat az életünkben, kiteljesedjünk és másokat is tudjunk támogatni. Ha túl sokat adunk magunkból, de közben nem töltődünk, felborul az egyensúly és kiapadnak a tartalékaink. 

De mit is jelent valójában az önszeretet? Hol veszítjük el és mitől borul fel az egyensúly? Egyáltalán hogyan érjük tetten, hogy jobban kéne szeretni magunkat? Hol van az önszeretet és az önzőség határa? Miért félünk magunkat jobban szeretni és mit is kéne tennünk?

Ezekre  a kérdésekre ad választ a Önszeretet Coaching Eszköztár, és segíti a használóját a saját egyéni útját megtalálni a szeretettel telibb élethez. Először egy állapotfelméréssel kezdjük és feltérképezzük a fejlesztendő területeket és a meglévő erőforrásokat. Utána megnézzük, hogyan alakult az önszeretet az élet során, milyen hatások értek, mit jelent egyáltalán és elkezdjük a szívet nyitni. Használunk ezekhez segítő-feltáró kérdéseket, rajzos feladatokat, vizualizációt, végül egy akciótervet dolgozunk ki. A feladatokat érdemes  megadott sorrendben elvégezni, akár saját magunk számára végezzük őket, akár kliensünkkel használjuk önismereti, coaching folyamatban. Természetesen az egyes gyakorlatok külön-külön is megállják a helyüket, ha erre van inkább szükség.

Önszeretet
Önszeretet

Önszeretet Coaching Eszköztár kiadványt azzal a céllal állítottam össze, hogy segítsem a tanítványaim, illetve más coachok és segítő területen dolgozó szakemberek munkáját. Az évek folyamán közel ezer coachot képeztünk ki és tartottunk nekik szupervíziót, így tudjuk, hogy mennyire fontos a segítők munkájának támogatása és eszköztáruk bővítése. A letölthető dokumentumban ezért az eszközökhöz plusz segítő kérdések is csempésztem, amelyek akár egy az egyben feltehetőek a klienseknek. Én évek óta használom őket nagy sikerrel.

A gyűjteménnyel olyan igényes eszközöket kaphatsz a kezedbe, amelyek nem csak segítik a klienseket nehézségük megoldásában, újak felismerésében, hanem haza is vihetik őket és bármikor örömmel elővehetik, ha szükségük van rá. Ezeket az eszközöket szeretném most megosztani Veled és minden segítő területen dolgozó szakemberrel, hogy minél hatékonyabban dolgozhassanak szeretettel teli légkörben a hozzájuk forduló emberekkel.

felső szegély szív

Alkalmazott módszerek

alsó szegély
felső szegély szív

Milyen témákban tud segíteni az Önszeretet Coaching Eszköztár?

alsó szegély
felső szegély szív

Hogyan tudod használnt az Önszeretet Coaching Eszköztárat?

alsó szegély

Az Önszeretet Coaching Eszköztár anyagát a megrendelést és fizetést követően elektronikus úton e-mailben küldjük el Neked nyomtatható formában. A dokumentumot egyben is kinyomtathatod, illetve kiválaszthatod az általad leggyakrabban használt eszközöket is. Természetesen ezeket az eszközöket korlátlan számban kinyomtathatod és használhatod  a klienseiddel.

Fontos információ!

A letölthető dokumentumot csak a megvásárlója használhatja. Amennyiben van olyan ismerősöd, akinek a munkájához szintén hasznos lenne az Önszeretet Coaching Eszköztár letöltése, akkor kérlek irányítsd az oldalunkra, hogy ő is megrendelhesse a terméket.

Kérlek, hogy a dokumentum használata során vedd figyelembe a coaching és az általános jogi és etikai elveket. Ezek megsértése jogszabályi következményeket és kártérítést von maga után.

felső szegély szív

Az Önszeretet Coaching Eszköztár kiadvány főbb témakörei

alsó szegély

Minden témakör számtalan segítő-feltáró coaching kérdést tartalmaz illetve rajzolós feladatokat, vizualizációs és vezetett meditációs szöveget. A feladatokkal érdemes a megadott sorrendben haladni, de az egyes feladatok külön-külön is megállják a helyüket és nagyon  inspirálóak.

Önszeretet Coaching Eszköztár bemutató

Az Önszeretet Coaching Eszköztár kiadvány díja:

8 900 Ft

Kedvezményesen 4 450 Ft

Akció vége: 2022.10.31.

Fizetni előre átutalással vagy bankkártyával tudsz, a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra. A számlát elektronikus úton fogjuk megküldeni.

felső szegély szív

Az Önszeretet Coaching Eszköztárat összeállította

alsó szegély

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

felső szegély szív

Megrendelés menete és fizetés

alsó szegély
 1. Kattints a MEGRENDELÉS gombra.
 2. Töltsd ki az űrlapot.
 3. Ezt követően bankkártyával tudsz fizetni a SimplePay biztonságos felületén.
 4. A fizetés után azonnal e-mailben megküldjük számodra számlát, az Önszeretet Coaching Eszköztárat és kezdheted is az inspiráló munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Legyél te is a

dr. Gulácsi Bernadett coaching - Coaching and Love Academy

tagja

Közel
0
éve
tartunk COACH KÉPZÉSEKet
Több mint
0
képzett coach
Több mint
0
COACHING ÓRA tapasztalat
Több mint
0
COACH KÉPZÉSen tartott ÓRA
Évente
0
képzési CSOPORT,
0
-
0
hallgató

Küldetésünk, amivel
biztosan egyetértesz

Szeretnénk:

Miben vagyunk különlegesek?

 • az egyik legtöbb coachot mi képezzük
 • nálunk van az egyik legtöbb féle coach továbbképzés
 • elsők között kezdünk el Magyarországon online coach képzéseket tartani
 • mi hoztuk létre Magyarországon a Mindfulness Coaching fogalmát, a Mindfulness Coach Képzés, csak nálunk tanulható
 • kizárólag nálunk érhető el nőiesség és anyaság fókuszú coach továbbképzés
 • nálunk van a legtöbb saját coaching kiadvány
 • oktatóink nagy része egyetemi oktatói tapasztalattal is rendelkezik
 • szupervízió alapú coachingot tanítunk
 • magyar és angol nyelvű tanúsítványt is adunk a hallgatóinknak igényes formában
 • leginnovatívabb coach képző cég vagyunk

Coach képzéseink erőssége

 • magas szakmai színvonal
 • ICF-alapú, nemzetközi szintű, professzionális coach képzések
 • a hallgatókhoz emberséges és szeretettel teli hozzáállás
 • szakmailag és emberileg is hiteles, nemzetközi tapasztalattal rendelkező oktatók
 • képzéseink rendszert, struktúrát adnak a hallgatók kezébe
 • számtalan coaching eszközt is megtanítunk
 • mély, önismereti fókuszú képzések
 • saját élményű tapasztalati tanulással dolgozunk
 • gyakorlati képzés
 • valós coaching szituációkat mutatunk be a képzésen
 • összetartó csoportok
felső szegély szív

KÉPGALÉRIA

alsó szegély