Pálfi Krisztina

Tréner, Life és Business Coach, Pénzügyi tanácsadó

Nem azért vagy rossz, mert hibáztál. A hibák azok a tapasztalatok, amelyek értékesebbé tesznek téged mint embert. Ne hagyd, hogy a hibáid cserbenhagyjanak. Nem a gyakorlat teszi a mestert. Azok a hibák, amelyekből tanulunk, teszik a mestert!

Elérhetősége

+36701683964

palfikrisztina.coaching@gmail.com

 

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Kedves potenciális ügyfelem!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam: én Pálfi Krisztina vagyok, Life és Business coach.

Az a küldetésem, hogy segítsek neked elérni a céljaidat és kiteljesíteni a benned rejlő lehetőséget. Segítek neked, ha elakadtál valamiben és úgy érzed, hogy csak egy helyben toporogsz.
Tapasztalatom és elkötelezettségem révén arra törekszem, hogy támogassalak az életed különböző területein, legyen az személyes fejlődés, karrier építés, vagy életmód váltás.
Hiszem, hogy mindannyiunkban megvan a képesség a változásra és a fejlődésre, én itt vagyok, hogy segítsek neked ezen az úton.
A módszereim közé tartozik az empatikus hallgatás, a hatékony kommunikáció és a személyre szabott stratégiák kidolgozása, hogy segítsek átlépni az akadályokat és elérni a kitűzött célokat.
Az önismereti utam során bukkantam rá a szakmára. Gyógyulás és tanulás céljából érkeztem a Coaching and Love akadémiára, és közben egy csodálatos utat jártam be, aminek a végén ott várt a jutalmam. Egy új szemlélet és egy gyönyörű szakma, amivel az emberek életével és lelkével foglalkozhatok.
Betegből segítő lettem.
Láttam a világ rossz oldalát is, átéltem traumákat és nehézségeket.
Ezért is tudok kapcsolódni a klienseimhez akik olyan élethelyzetekből jönnek, amelyek nagy részén én is keresztül mentem.
Ennek okán hiszem, hogy mindenen túl lehet jutni, ha dolgozunk rajta, csak a megfelelő segítőt kell megtalálni.
Bízom benne, hogy együtt dolgozhatunk, és hogy segíthetek neked a fejlődés és a boldogság felé vezető úton!
Együtt megtaláljuk az utad, bízz bennem!

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Bernadett blog bejegyzései

Új szokások kialakítása

Írta: dr. Gulácsi Bernadett Az év eleje egyben új időszak kezdete is, ezzel összefüggésben remek lehetőség új szokások kialakítására. Ehhez szeretnék néhány olyan tippet, ötletet adni, coaching során alkalmazott szempontot

Elolvasom
Pakurár Gyöngyvér blog 1

SZIKRÁK – SZIKRÁZZ

önismereti kártyajáték család a játékos fejlődéséért Voltál már úgy, hogy nem jött a szikra egy beszélgetésben? Érezted már azt, hogy szívesen folytatnál a „mizu”-nál tartalmasabb beszélgetést? Vagy szeretnéd mélyebben megismerni

Elolvasom

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!