Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu

Podcast – Kreatív eszközök használata a coachingban

Kreatív eszközök használata a coachingban
Október 27-én, csütörtökön 10 órától dr. Gulácsi Bernadett, a Coaching & Love Academy vezetője és Baczoni-Oláh Dóra képzésvezető beszélgetnek arról, hogy:

  • milyen esetben érdemes gyakorlati eszközt használni a coaching során
  • melyek a leggyakrabban használt kreatív eszközök a coachingban és miben tudnak segíteni
  • hogyan használunk képkártyákat, figurákat, rajzolást, szimbólumot, szabad asszociációt és más eszközöket a coachingban
  • mennyire fontos ezeknek az eszközöknek a használatában a saját élmény és a tapasztalat
  • mire kell odafigyelnünk, ha kreatív eszközt használunk a coaching ülésen, mik lehetnek a buktatók

Az előadás során ezekre az izgalmas kérdésekre válaszoltunk többféle perspektívából.
Nézd meg a videót és iratkozz fel csatornánkra a folyamatosan bővülő tartalmakért!

Aktuális coach képzések és tanfolyamok ide kattintva.

Még több Podcast

felső szegély szív

Aktuális kiadványok, tanfolyamok

alsó szegély

Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár a tudatos jelenlét, szeretet és elfogadás megteremtésére!
A Mindfulness Coaching egy speciális coaching módszertan. Szemléletmódjában és fókuszában teret kap a belső munka, a szerető  jelenlét, elcsendesülés és a tiszta kapcsolódás. Hangsúlyt helyezünk a coach és a kliens jelenlétének tudatos megteremtésére. A Mindfulness Coaching során nem újabb elme konstrukciókat hozunk létre saját működésünkről, a fejlődésről, spiritualitásról. A ráébredésben, belső tudatossághoz való kapcsolódásban támogatjuk kliensünket. Mindehhez speciális kérdéseket, gyakorlatokat, eszközöket használunk.

A 12 leggyakrabban használt coaching eszköz gyönyörű formában, nyomtatható verzióban – amire minden coachnak szüksége van! Megtalálod benne azokat a leggyakrabban használt coaching segédleteket, amelyek segítik az érzések megfogalmazását, támogatják, erősítik az önreflexiós képességet, perspektívaváltást és tudatosítást.

222 Coaching Kérdés, 22 témakörben, a profin felépített és mély coaching ülésekhez! A tematikus kérdésgyűjteményben most megtalálod a coaching teljes folyamatára, 22 témakörben összegyűjtve a leggyakrabban használt, tartalmas, mély és hatékony coach kérdéseket.

60 érzés és szükséglet kártya szép nyomtatható formában segítő területen dolgozóknak – a tartalmas és mély önismereti munkához! Az érzések és szükségletek megfogalmazásának tanulása fejleszti továbbá az érzelmi intelligenciát, a tudatosságot és az asszertív, együttműködő kommunikációt.

Fejleszd önismeretedet és éld boldogan, könnyedén az életed! Az Online Önismereti Tanfolyamok segítségével bárhol és bármikor elvégezheted az önismeret fejlesztését segítő gyakorlatokat az életedet segítő különböző témákban.

A csomagban megtalálod az 50 legfontosabb Mindfulness mantrát a tudatos jelenlét és szerető kedvesség megteremtésére. A kártyákat most nyomtatható formában elérheted és használhatod őket a saját életedben, segítő munkádban, vagy átadhatod szeretteidnek is.