Köszönjük, hogy megrendelted a
MINDFULNESS TRÉNING 2.
A LELKI BÉKE ÉS HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE

Az alábbi REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva átirányítunk a tanfolyam regisztrációs felületére, ahol elkészítheted a fiókod a videók megtekintéséhez.

A fizetést és a regisztrációt követően legkésőbb egy munkanapon belül megerősítjük a tagságod a rendszerben és már kezdheted is a tanulást. Innentől kezdve honlapunkon a Tartalmaink menüpont alatt belépve bármikor hozzáférhetsz majd a MINDFULNESS TRÉNING 2. – A LELKI BÉKE ÉS HARMÓNIA MEGTEREMTÉSE
tananyagához.

Amennyiben utalásos fizetési módot választottál, a díjbekérőt elküldtük számodra. Az utaláshoz az adatok:

Kedvezményezett: LOVING PRESENCE Kft.
Bankszámlaszám: 10101542-47254800-01005000
Összeg: 24.999,- Ft
Közlemény: Név + Mindfulness tréning 2.

Külföldről történő utalás esetén:

IBAN: HU04-10101542-47254800-01005000
SWIFT: BUDAHUHB

Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

Nagyon jó tanulást és inspiráló önismereti munkát kívánok!

felső szegély szív

Aktuális kiadványok, tanfolyamok

alsó szegély

Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár a tudatos jelenlét, szeretet és elfogadás megteremtésére!
A Mindfulness Coaching egy speciális coaching módszertan. Szemléletmódjában és fókuszában teret kap a belső munka, a szerető  jelenlét, elcsendesülés és a tiszta kapcsolódás. Hangsúlyt helyezünk a coach és a kliens jelenlétének tudatos megteremtésére. A Mindfulness Coaching során nem újabb elme konstrukciókat hozunk létre saját működésünkről, a fejlődésről, spiritualitásról. A ráébredésben, belső tudatossághoz való kapcsolódásban támogatjuk kliensünket. Mindehhez speciális kérdéseket, gyakorlatokat, eszközöket használunk.

A 12 leggyakrabban használt coaching eszköz gyönyörű formában, nyomtatható verzióban – amire minden coachnak szüksége van! Megtalálod benne azokat a leggyakrabban használt coaching segédleteket, amelyek segítik az érzések megfogalmazását, támogatják, erősítik az önreflexiós képességet, perspektívaváltást és tudatosítást.

222 Coaching Kérdés, 22 témakörben, a profin felépített és mély coaching ülésekhez! A tematikus kérdésgyűjteményben most megtalálod a coaching teljes folyamatára, 22 témakörben összegyűjtve a leggyakrabban használt, tartalmas, mély és hatékony coach kérdéseket.

60 érzés és szükséglet kártya szép nyomtatható formában segítő területen dolgozóknak – a tartalmas és mély önismereti munkához! Az érzések és szükségletek megfogalmazásának tanulása fejleszti továbbá az érzelmi intelligenciát, a tudatosságot és az asszertív, együttműködő kommunikációt.

Fejleszd önismeretedet és éld boldogan, könnyedén az életed! Az Online Önismereti Tanfolyamok segítségével bárhol és bármikor elvégezheted az önismeret fejlesztését segítő gyakorlatokat az életedet segítő különböző témákban.

A csomagban megtalálod az 50 legfontosabb Mindfulness mantrát a tudatos jelenlét és szerető kedvesség megteremtésére. A kártyákat most nyomtatható formában elérheted és használhatod őket a saját életedben, segítő munkádban, vagy átadhatod szeretteidnek is.