Coaching Mastermind

...mert hiszünk a személyes fejlődésben!

Self-Coaching Önismereti & Boldogság Program

Szeretettel köszöntelek az

Self-Coaching Önismereti & Boldogság Programban!

Nagyon örülök, hogy csatlakoztál hozzánk és részese vagy annak a közösségnek, akik tudatosan foglalkoznak a saját önismeretükkel és céljaik, kiteljesedett, boldog életük megteremtésével! 🙂

A Programban több videótanfolyamot találsz és a kínálat még bővülni fog. A kurzusokkal haladhatsz a bármilyen sorrendben, válaszd azt, ami épp a legfontosabb téma számodra.

Van azonban egy ajánlásom is, ha szeretnéd egy egymásra épülő rendszerben végezni a Self-Coaching Önismereti & Boldogság Programot.

  1. Önismereti Tanfolyam 4 témában – 12 részes tanfolyam
  2. Önszeretet Művészete Tanfolyam – 10 részes tanfolyam
  3. Női Önismereti Tanfolyam (ez nőknek szól :)) – 10 részes tanfolyam
  4. Boldogság Program 8 részes tanfolyam
  5. Új szokások kialakítása, időbeosztás – 6 részes tanfolyam – – 2024. szeptember 20-tól
  6. Szakmai útkeresés, kiteljesedés – 6 részes tanfolyam – 2024. november 20-tól

A tanfolyami kínálat folyamatosan bővül újabb modulokkal és kurzusokkal. Egy tanfolyam elvégzésére érdemes 1-1,5 hónapot szánni, hogy ne csak egy gyorstalpaló legyen, hanem el tudj mélyülni a témában, az önismereti feladatokban és elkezd a mindennapokban használni a tanultakat és beépüljenek az új szokások.

Mindegyik tanfolyamhoz tartozik egy coaching feladatokat tartalmazó munkafüzet is. Ezt érdemes kinyomtatni, mielőtt megnézed a videókat, így tudsz ezekkel együtt haladni.

A tanfolyamokat természetesen bármikor újra megnézheted az előfizetésed alatt.

dr. Gulácsi Bernadett

a Coaching & Love Academy alapítója, master coach, dipl. szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász

A Programhoz tartoznak hanganyagok is, ezeket között van autogén tréning, vezetett meditáció különböző témákban és időtartamban, illetve van yoga nidra is. Hallgasd ezeket is rendszeresen, nagyon sokat fognak segíteni neked az elcsendesedésben, befelé figyelésben és vágyaid megteremtésében.

Minden hónapban vannak továbbá online tematikus élő előadások, ezekről küldünk mindig hírlevelet, hogy biztosan ne maradj le róluk. Az előadások témáit, időpontját és a zoom linket a becsatlakozáshoz itt is megtalálod, ha egy picit lejjebb görgetsz. Ezek az előadások visszanézhetőek tagjaink számára ugyanitt.

Havonta várlak Kérdezz-felelek online konzultációs alkalmakkal is. Itt élőben tudsz kérdezni önismereti, coaching témákban, vagy beküldheted kérdéseidet anonim módon is a megadott linken.

Három havonta szervezünk továbbá személyes programokat is. Ezekről is találsz lent bővebben információt. Van Séta és meditáció, lesz piknik, Mindfulness workshop, amelyeken a részvétel ingyenes vagy kedvezményes az előfizetőknek. Regisztrálni minden esetben szükséges.

Ne feledd el tovább, hogy számodra is van egy kedvezményes kuponkód, amelyet coach képzésekre, továbbképzésekre tudsz felhasználni az előfizetésed ideje alatt.

Kuponkód 5% kedvezmény coach képzésre, továbbképzésre: GBLOYAL5

Kuponkód 10% kedvezmény kiadványokra és tanfolyamokra: GBLOYAL10

Ha megtetszett a coaching módszertana és érdekel a segítő szakmai vagy továbbfejlesztenéd magad coachként, várunk képzéseinken!

Bármilyen további kérdés esetén keress minket nyugodtan a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy a hello&coachingandlove.hu e-mail címen.

Remélem, hogy hamarosan találkozunk online vagy személyes programjainkon!

Csodás napot és szép önismereti utat kívánok!

Szeretettel:

Detti

Összes Elérhető tanfolyam, ELŐADÁS ÉS HANGANYAG

5. Új szokások kialakítása, időbeosztás
Elérhető: 2024.09.20

6. Szakmai útkeresés, kiteljesedés
Elérhető: 2024.11.20

Összegző kérdőív

Az első 6 tanfolyam elvégzését követően lehetőséged nyílik kitölteni online felületünkön az ÖSSZEGZŐ KÉRDŐÍVÜNKET, amely a Self-Coaching Önismereti & Boldogság Program egyes tanfolyamaihoz kapcsolódik. A kérdőív kitöltését követően néhány munkanapon belül elektronikus úton elküldjük számodra a magyar nyelvű tanúsítványunkat a programon való részvételről.

A kérdőív 2024. november 20-tól érhető el, ide fogjuk kihelyezni.  🙂

Havi Online előadások és kérdezz-felelEK konzultációk

2024.08. 07. (szerda) 11 óra
ELŐADÁS ÉS BESZÉLGETÉS: Mit jelent a boldogság és melyek a legfontosabb lépések a boldog, kiteljesedett élet megteremtéséhez?
2024.08.21. (szerda) 11 óra
Online CSOPORTOS KONZULTÁCIÓS és KÉRDEZZ FELELEK
2024.09.04. (szerda) 11 óra
ELŐADÁS ÉS BESZÉLGETÉS: Hogyan alakítsunk ki sikeresen új szokásokat? Melyek a leggyakoribb buktatók?
2024.09.18. (szerda) 11 óra
Online CSOPORTOS KONZULTÁCIÓS és KÉRDEZZ FELELEK
2024.10.02. (szerda) 11 óra
ELŐADÁS ÉS BESZÉLGETÉS: A stresszkezelés legfontosabb lépései és módszerei testi-lelki-szellemi szinten
2024.10. 16. (szerda) 11 óra
Online CSOPORTOS KONZULTÁCIÓS és KÉRDEZZ FELELEK
2024.11.13. (szerda) 11 óra
ELŐADÁS ÉS BESZÉLGETÉS: Hogyan találjuk meg az álom munkánkat és teljesedjünk ki benne? Melyek a legfontosabb lépések ehhez?
2024.11.27. (szerda) 11 óra
Online CSOPORTOS KONZULTÁCIÓS és KÉRDEZZ FELELEK
2024.12.04. (szerda) 11 óra
ELŐADÁS ÉS BESZÉLGETÉS: Hogyan éljük meg harmonikusan az ünnepeket belül és kívül egyaránt? Mi az ünnepek jelentőssége? Milyen értékek fontosak számunkra?
2024.12.18. (szerda) 11 óra
Online CSOPORTOS KONZULTÁCIÓS és KÉRDEZZ FELELEK

programok, WORKSHOPOK

Szeretettel várlak személyes vagy online programjainkon is, amelyen ingyenesen vagy kedvezményesen vehetsz részt.  Ehhez mindenképp regisztrálni szükséges a lenti linkeken. Remélem, hogy találkozunk! 

Az új programokat folyamatosan kiírjuk, mentsd el az időpontokat a naptáradba, hogy ne maradj le róluk! 🙂

2024.09.20. (péntek) 10-13 óra
SÉTA ÉS MEDITÁCIÓ A NORMAFÁN - a program után kötetlen beszélgetés - ingyenes részvétel
2024.12.13. (péntek) 10-13 óra
ONLINE MINDFULNESS WORKSHOP: légzőgyakorlatok, meditáció, yoga nidra - kedvezményes részvételi díj 6.990 Ft (9.990 Ft helyett)

Aktuális coach képzések és továbbképzések 🙂

A 120 órás gyakorlati coach képzés magába foglalja a life és business coaching tartásához szükséges kompetenciákat, és olyan módszertant ad át a hallgatóknak, amellyel a gyakorlatban is képesek lesznek coachként dolgozni és segíteni ügyfelet a magánéleti és szakmai kiteljesedésben. Az egész képzést szupervíziós folyamat kíséri, ahol választ kaphatsz szakmai kérdéseidre, útkeresésedre.

A 120 órás gyakorlati coach képzés magába foglalja a life és business coaching tartásához szükséges kompetenciákat, és olyan módszertant ad át a hallgatóknak, amellyel a gyakorlatban is képesek lesznek coachként dolgozni és segíteni ügyfelet a magánéleti és szakmai kiteljesedésben. Az egész képzést szupervíziós folyamat kíséri, ahol választ kaphatsz szakmai kérdéseidre, útkeresésedre.

 A 25 részes online video tanfolyam magába foglalja a coaching szemléletmódját, folyamatának teljes áttekintését és eszközeit. A tanfolyam azonnal hasznosítható tudást ad a coaching szemléletmódjának alkalmazására. Prémium csomag esetén élő interaktív konzultációkkal magyar és angol nyelvű, és FAR-os tanúsítványt is szerezhetsz. A képzés önismereti fókuszú, gyakorlatorinetált, 8 képzési napból áll.

A 140 órás Sport és Life Coach Képzés magába foglalja a sportolókkal, edzőkkel, szülőkkel, sportszakemberekkel, sportvezetőkkel, sportmenedzserekkel, sportkedvelőkkel való coaching szemléletű munkához szükséges ismereteket. Fejleszti a tudatosságot, az önismeretet, a kommunikációt és segít saját nehézségeink felismerésében, mások megértésében.

A képzés alapját az általános coaching tartásához szükséges tudásanyag és módszertan megismerése adja, erre épül a sport specifikus eszköztár.

Az 50 órás képzés magába foglalja a nőket, édesanyákat érintő nehézségekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok és új szempontok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. A képzésen a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt és az önismereti fókuszú, saját élményű tapasztalati tanulás során rengeteg új coaching eszközt és tudást sajátíthatnak el a résztvevők.

Az 50 órás Online Boldogság Coaching Továbbképzés során azzal foglalkozunk, hogyan támogassuk kliensünket a boldog, kiteljesedett élet megteremtésében. Feltárjuk, mit jelent a boldogság, mit tanít erről pozitív pszichológia, majd részletesen elsajátítjuk a Boldogság Coaching 7 lépéses módszerét, amely kiterjed a fizika, lelki és mentális szintű jóllétre is. A 12 részes videótanfolyam közel 180 perces, a tanfolyam teljesen online, saját időbeosztás szerint végezhető el. A képzéshez ajándékba adjuk a Boldogság Coaching Eszköztárat, amely számtalan önismereti feladatot tartalmaz gyönyörű formában, nyomtatható verzióban. 

Az új 50 órás ONLINE KARRIER COACHING TOVÁBBKÉPZÉS magába foglalja a pályaorientáció, tudatos karriertervezés, pályamódosítás, személyiségtípusok, munka-magánélet egyensúlya, kiégés, munkahelyi kihívásokkal kapcsolatos coachinghoz szükséges szakmai tudást, kompetenciákat, miközben számtalan önismereti gyakorlatot és coaching eszközt sajátíthatnak el a résztvevők. A képzés 20 részes videótanfolyamból áll, amelyhez írásos tananyag, online csoportos konzultáció is tartozik, a hallgatók esettanulmányt, dolgozatot készítenek és online vizsgát tesznek.

Az 50 órás Online Gyerek, Kamasz és Ifjúsági Coaching Továbbképzés magába foglalja a kisiskolásokkal, kamaszokkal és fiatal felnőttekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. Ennek eléréséhez a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt és  így rengeteg új coaching eszközt sajátíthatnak el a résztvevők. Foglalkozunk önismerettel, önbizalom növeléssel, érzelmi intelligencia fejlesztéssel és mindfulness eszközökkel is. Összesen 6,5 órányi videótanfolyam, segédanyagok, tananyagok, csoportos konzultáció is a képzés része.

A 80 órás Csoportos és Team Coach Továbbképzés magába foglalja a csoportokkal és teamekkel való coaching munkához szükséges elméleti alapok mellett a személyes és szakmai kompetenciákat. Ennek eléréséhez a gyakorlatra helyezzük a hangsúlyt és a képzés részeként saját élményű coaching folyamaton kísérjük át a résztvevőket.

16 részes videótanfolyam a leggyakrabban használt coaching eszközökről, pontos instrukciókkal, kérdésekkel, esettanulmányokkal. Amelyre minden segítő területen dolgozó szakembernek szüksége van az igazán mély, hatékony és professzionális munkához!

Aktuális tanfolyamaink

Legyél önmagad saját coacha! Ismerd meg jobban önmagad, dolgozz a céljaidon és teremts boldog, kiteljesedett, harmonikus életet online tanfolyamaink segítségével, amelyekhez bármikor, bárhonnan hozzáférsz! FŐBB TÉMAKÖREINK: önismeret fejlesztése, képességek, erősségek feltárása, családi kapcsolatok, szerepek feltérképezése, önbizalom, önértékelés, önszeretet fejlesztése, időbeosztás, célkitűzések és megvalósítás, kommunikációs stílusok, DISC viselkedéstípusok, nőiesség, anyaság megélése, jelenlét, stressz és kiégés kezelése, egyensúly és harmónia megteremtése.

A 30 részes videotanfolyam során átnézzük a stressz és szorongás megjelenésének okait, tüneteit, a Mindfulness Coaching szemléletmódjának alapjait és megtanuljuk a legfontosabb lépéseket fizikai, érzelmi és mentális szinten a szorongás csökkentésére és megelőzésére. Emellett szó lesz mindennap használható technikákról és megtanuljuk, hogyan rendezzük újra kapcsolódásainkat, életünket, hogy az önszeretet, öngondoskodás, a lelki béke is szerepet kapjon benne.

10 részes videóbanfolyam, azonnal használható önismereti tudással, gyakorlatokkal a nőiességünk megismeréséhez sé teljesebb ragyogóbb megéléséhez. Ajándék 60 oldalas Női önismereti munkafüzettel gyönyörű formában, nyomtatható verzióban.

16 részes összesen 160 perces tanfolyam az önbizalmunk és az önbecsülésünk fejlesztésére, amely során megismerjük, hogy mit jelent valójában az önbizalom. Foglalkozunk a belső gyermek sérüléseivel, halogatással, a félelmekkel való munkával, bizalommal, felelősségvállalással, kommunikációval. Szó lesz bátorságról, új szokások és egészséges kapcsolatok kialakításáról és önazonosságról, az énerőről. A tanfolyamhoz ajándékba adjuk az 50 oldalas Önbizalom Tréning Munkafüzetet gyönyörű formában, nyomtatható verzióban.

10 részes összesen 110 perces tanfolyam az önszeretet és öngondoskodás fejlesztésére, amely során megismerjük, hogy mit jelent valójában az önszeretet. Foglalkozunk azzal, hogy miért nem szeretjük magunkat valójában, milyen mintákat hozunk, mitől félünk, hogy működik az önszabotázs. Szó lesz önegyüttérzésről, elfogadásról, megbocsátásról, önszeretetnyelvünk megismeréséről és számtalan módszerről, amellyel testi-lelki-szellemi szinten jobban szerethetjük magunkat. A tanfolyamhoz ajándékba adjuk az 50 oldalas Önszeretet Tréning Munkafüzettel gyönyörű formában, nyomtatható verzióban.

16 részes videótanfolyam a leggyakrabban használt coaching eszközökről, pontos instrukciókkal, kérdésekkel, esettanulmányokkal. Amelyre minden segítő területen dolgozó szakembernek szüksége van az igazán mély, hatékony és professzionális munkához!

Aktuális kiadványaink

222 Coaching Kérdés, 22 témakörben, a profin felépített és mély coaching ülésekhez! A tematikus kérdésgyűjteményben most megtalálod a coaching teljes folyamatára, 22 témakörben összegyűjtve a leggyakrabban használt, tartalmas, mély és hatékony coach kérdéseket.

60 érzés és szükséglet kártya szép nyomtatható formában segítő területen dolgozóknak – a tartalmas és mély önismereti munkához! Az érzések és szükségletek megfogalmazásának tanulása fejleszti továbbá az érzelmi intelligenciát, a tudatosságot és az asszertív, együttműködő kommunikációt.

A kiadványban most megtalálod az 50 legfontosabb ÖNSZERETET MANTRÁT nyomtatható formában, amelyeket használhatod a saját életedben, segítő munkádban vagy szeretteidnek is ajándékozhatod. A kártyán lévő mantra szövegével érdemes egy picit csendben leülni és meditálni. Hagyd, hogy a kártya üzenete átjárjon és támogassa a mindennapjaidat. Legyen békés és szeretettel teli az életed itt és most.

A csomagban megtalálod az 50 legfontosabb Mindfulness mantrát a tudatos jelenlét és szerető kedvesség megteremtésére. A kártyákat most nyomtatható formában elérheted és használhatod őket a saját életedben, segítő munkádban, vagy átadhatod szeretteidnek is.

Ismerkedős kártyacsomag – 99 önismereti kérdés családi, barátnős, randis-ismerkedős verzióban, nyomtatható formában.
A mai rohanó, feladatokkal teli digitális világban éppen ez a figyelem és minőségi kapcsolódás hiányzik a mindennapokból. Tegyük hát szeretettel telibbé és vidámabbá a közösen töltött időt az ISMERKEDŐS KÁRTYACSOMAG – 99 ÖNISMERETI KÉRDÉS segítségével!

A csomagban megtalálod az 50 legfontosabb Önbizalom erősítő mantrát, amelyet ez elmúlt több mint 5 év coach képzéseinek tapasztalatai alapján gyűjtöttem össze. A kártyákon a legszükségesebb megerősítő mondatok szerepelnek saját magunk illetve klienseink számára, ha szeretnénk magabiztosságot fejleszteni. A kártyákat most nyomtatható formában elérheted és használhatod őket a saját életedben, segítő munkádban, vagy átadhatod szeretteidnek is.

Legyél önmagad saját coacha! Ismerd meg jobban önmagad, dolgozz a céljaidon és teremts boldog, kiteljesedett, harmonikus életet online tanfolyamaink segítségével, amelyekhez bármikor, bárhonnan hozzáférsz! FŐBB TÉMAKÖREINK: önismeret fejlesztése, képességek, erősségek feltárása, családi kapcsolatok, szerepek feltérképezése, önbizalom, önértékelés, önszeretet fejlesztése, időbeosztás, célkitűzések és megvalósítás, kommunikációs stílusok, DISC viselkedéstípusok, nőiesség, anyaság megélése, jelenlét, stressz és kiégés kezelése, egyensúly és harmónia megteremtése.

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!