Balog László 2

Balog László

Life- és Business coach

“Ha belelátnánk egymás szívébe és látnánk egymás küzdelmeit, azt hiszem finomabban, több szeretettel, megértéssel, tisztelettel, gondoskodással bánnánk egymással.” /M. A. Joel/

Elérhetőségek

+36 30 417 9061

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Sziasztok!

Balog László vagyok, társ, barát, kutyagazdi és a te leendő coachod.

Eddigi élettapasztalatommal, empatikus hozzáállásommal és 10 évnyi, multinál szerzett tapasztalattal a hátam mögött az utam a coaching felé vezetett.
Hogy miért? Beosztottként és 9 éves közép- és felsővezetésben szerzett tapasztalatom segített abban, hogy rájöjjek, megtapasztaljam azt, hogy miben is vagyok igazán jó és sikeres. Ez nem más, mint a másokra való aktív figyelés, valamint a szándék, hogy segítsem a fejlődésüket.
Nem csak mentorként, cégen belüli trénerként, hanem kisebb-nagyobb csapatok vezetőjeként folyamatosan visszajelzést kaptam arra, hogy a beszélgetéseim, kérdéseim, gondolataim inspirálóak és segítenek más szemszögből látni azon helyzeteket, amik túl közel vannak olykor hozzánk.

Szenvedélyem miatt, az eddig vezetőként elért sikereimet hátrahagyva, úgy döntöttem, hogy beiratkozom egy coach képzésre, hogy a jövőben hivatásos coachként tudjak segíteni szélesebb körben mindazoknak, akik válaszokat keresnek vagy akár változásokra vágynak.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd, hogy én támogassalak, kísérjelek téged egy coaching folyamat keretében, akkor vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén!

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!