Balog László

Balog László

Life- és Business coach

“Ha belelátnánk egymás szívébe és látnánk egymás küzdelmeit, azt hiszem finomabban, több szeretettel, megértéssel, tisztelettel, gondoskodással bánnánk egymással.” /M. A. Joel/

Elérhetőségek

+36 30 417 9061

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Szeretettel Köszöntelek!

Közel 10 évnyi, multinál szerzett tapasztalattal a hátam mögött az utam a coaching felé vezetett.
Hogy miért? A beosztotti és 9 éves közép- és felsővezetésben szerzett tapasztalatom segített abban, hogy rájöjjek, megtapasztaljam azt, hogy miben is vagyok igazán jó. Ez nem más, mint a másokra való aktív figyelés, valamint a szándék, hogy segítsem a fejlődésüket.

Nem csak mentorként, cégen belüli trénerként, hanem kisebb-nagyobb csapatok vezetőjeként többször kaptam visszajelzést arra, hogy a beszélgetéseim, kérdéseim, gondolataim inspirálóak és segítenek más szemszögből látni azon helyzeteket, amik túl közel vannak olykor hozzánk. Ezek a helyzetek és különböző témákban tartott vezetői tréningek engem is mindig inspiráltak és rávilágítottak arra, hogy ezen szituációk azok, amikben igazán magabiztosan mozgok.

Végül hosszú, hónapokig tartó vívódás után engedtem a hívásnak, hogy több teret engedjek annak, hogy ezeket a képességeket szélesebb körben kamatoztatni tudjam. Ennek első lépéseként beiratkoztam a Coaching and Love Akadámia Life- és business coach képzésére. 2024. Februárjától vállalok 60 perces egyéni üléseket akár a munkahelyeden, más megbeszélt helyen vagy akár az on-line térben.

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd, hogy én támogassalak, kísérjelek téged egy coaching folyamat keretében, akkor vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén!

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Nyílt nap november 8

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!