Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
Coaching And Love
coachingandlove-main-slider

Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár

... a tudatos jelenlét, szeretet és elfogadás megteremtésére!

felső szegély szív

MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁR NYOMTATHATÓ FORMÁBAN - TÁMOGASD KLIENSEDET EGY HARMÓNIKUS ÉLET MEGTEREMTÉSÉBEN

alsó szegély

A Mindfulness Coaching egy speciális coaching módszertan. Egy általános coaching folyamatban segítjük a kliensünket, hogy megértse a jelenlegi magánéleti vagy munkahelyi helyzetének, elakadásnak okát, feltárja a valódi céljait az életében és megvalósítsa azokat. Ezek valójában külső célok. A Mindfulness Coaching során nagyobb teret kap a belső munka, a harmónia és az “itt és most”-ban lét megtermtése, tehát egy olyan belső cél, amely igazán tartós változást hoz. Mindehhez, az alapvető coaching eszközökön túl, speciális kérdéseket, gyakorlatokat használunk.

Ennek bemutatásáról és folyamatáról szól a MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁR. Az alapvető coaching módszertanon túl megismerhetet a Mindfulness Coaching alapilléreit, folyamatát, a legfontosabb coach komepetenciákat és olyan mindfulness eszközöket, mint az éberség fejlesztése, relaxáció, meditáció, vizualizáció és mindennapi mindfulness technikák.

Coach csoport
felső szegély szív

A Mindfulness Coaching módszertana

alsó szegély

A Mindfulness Coaching módszertana tartalmazza a life coaching jellemzőin túl a legfontosabb kommunikációs technikákat, kérdéseket, a coach és a kliens jelenlétének megteremtését és a Mindfulness coaching protokollját.

Foglalkozunk továbbá részletesen néhány kreatív coaching eszköz megismerésével és egy gyakorlati feladatsoron keresztül bemutatva a mindfulness technikákat is megismerheted.

Segítő szakemberként pedig betekintés nyerhetsz abba, hogy lehet a klienseket támogatni egy békésebb és szerettel telibb élet megteremtésében.

Természetesen ezt a módszert a saját életedben is alkalmazhatod. 🙂

felső szegély szív

A Mindfulness Coaching szemléletmódja

alsó szegély
felső szegély szív

Kinek lehet hasznos a Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár?

alsó szegély
felső szegély szív

Milyen témákat tartalmaz a Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár?

alsó szegély

1. A MINDFULNESS COACHING ALAPJAI

Önismereti tanfolyam
boldog család a tengerparton

2. A MINDFULNESS COACHING ALAPPILLÉREI

3. SPECIÁLIS MINDFULNESS COACHING ESZKÖZTÁR

Elméleti háttér és gyakorlati feladatsor az alábbi témákban:

Lélek doboz
felső szegély szív

MIÉRT ÉRDEMES MEGRENDELNED A MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁRAT?

alsó szegély
felső szegély szív

HOGYAN TUDOD MEGRENDELNI A MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁRAT?

alsó szegély

A MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁR megvásárlásához nincs más dolgod, mint kitölteni az adataidat és elküldeni a megrendelést. Fizetést követően e-mailben megküldjük a nyomtatható Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztárat.

Kulcs a lelkemhez
széken ülő lány

A MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁR DÍJA:

18 500 Ft

Kedvezményesen 14 900 Ft

Fizetni a megrendelést követően bankkártyával lehetséges a SimplePay biztonságos felületén keresztül. A számlát elektronikus úton küldjük.

Fizetést követően egy munkanapon belül megküldjük a MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁRAT.

felső szegély szív

A MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁRAT ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély
Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély szív

MEGRENDELÉS MENETE ÉS FIZETÉS

alsó szegély
 
  1. Kattints a MEGRENDELÉS gombra.
  2. Töltsd ki az űrlapot.
  3. Ezt követően bankkártyával tudsz fizetni a SimplePay biztonságos felületén.
  4. A fizetés után azonnal megküldjük számodra a számlát, az MINDFULNESS COACHING MÓDSZERTAN ÉS ESZKÖZTÁRAT és kezdheted az inspiráló munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-as telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

felső szegély szív

KÉPGALÉRIA

alsó szegély