Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu
Coaching And Love
coachingandlove-main-slider

Coaching eszköztár |.

... a professzionális coach munkához!

felső szegély szív

A 12 LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT COACHING ESZKÖZ GYÖNYÖRŰ FORMÁBAN, NYOMTATHATÓ VERZIÓBAN - AMELYRE MINDEN COACHNAK SZÜKSÉGE VAN!

alsó szegély

Coachként a legfontosabb eszközünk a reflektív figyelem és a kérdezéstechnika. Előfordulnak azonban olyan helyzetek, amikor szükség van más módszertani eszközökre is, amelyek segítik mélyíteni a kliensünk önismeretét.

COACHING ESZKÖZTÁR I-ben most megtalálod azokat a leggyakrabban használt coaching segédleteket, amelyek segítik az érzések megfogalmazását, támogatják, erősítik az önreflexiós képességet, perspektívaváltást és tudatosítást.

Találsz kreatív eszközöket személyiségtípusokra, szerepekre, kapcsolatokra, életútra, jövő- és céltervezésre, akcióterv összeállítására, és sok más gyakran előforduló témakörre is.

Coach csoport
felső szegély szív

Mire jó a Coaching Eszköztár I.?

alsó szegély

A COACHING ESZKÖZTÁR I. – A 12 LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT COACHING ESZKÖZT azzal a céllal állítottam össze, hogy segítsem a tanítványaim, illetve más coachok és segítő területen dolgozó szakemberek munkáját. 

Az évek folyamán már több száz coachot képeztem ki és tartottam nekik szupervíziót, így tudom, hogy mennyire fontos a segítők munkájának támogatása és eszköztáruk bővítése. A letölthető dokumentumban ezért az eszközökhöz plusz segítő kérdések is csempésztem, amelyek akár egy az egyben feltehetőek a klienseknek. Én évek óta használom őket nagy sikerrel.

 

 

A gyűjteménnyel olyan igényes eszközöket kaphatsz a kezedbe, amelyek nem csak segítik a klienseket nehézségük megoldásában, újak felismerésében, hanem haza is vihetik őket és bármikor örömmel elővehetik, ha szükségük van rá. Ezeket az eszközöket szeretném most megosztani Veled és minden segítő területen dolgozó szakemberrel, hogy minél hatékonyabban dolgozhassnak szeretettel teli légkörben a hozzájuk forduló emberekkel.

felső szegély szív

A Coaching Eszköztár I. gyakorlatai

alsó szegély
felső szegély szív

Alkalmazott módszerek

alsó szegély
felső szegély szív

HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI A COACHING ESZKÖZTÁRAT?

alsó szegély

A COACHING ESZKÖZTÁR I. – A 12 LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT COACHING ESZKÖZ anyagát a megrendelést és fizetést követően elektronikus úton e-mailben küldöm el Neked nyomtatható formában. A dokumentumot egyben is kinyomtathatod, illetve kiválaszthatod az általad leggyakrabban használd eszközöket is. Természetesen ezeket az eszközöket korlátlan számban kinyomtathatod és használhatod  a kleinseiddel.

Fontos információ!

A letölthető dokumentumot csak a megvásárlója használhatja. Amennyiben van olyan ismerősöd, akinek a munkájához szintén hasznos lenne a COACHING ESZKÖZTÁR I., akkor kérlek irányítsd őt az oldalunkra, hogy ő is megrendelhesse a terméket.

Kérlek, hogy a dokumentum használata során vedd figyelembe a coaching és az általános jogi és etikai elveket. Ezek megsértése jogszabályi következményeket von maga után.

Coaching Eszköztár

Coaching Eszköztár I.
A 12. Leggyakrabban használt coaching eszköz díja:

8 900 Ft

Kedvezményesen 6 500 Ft

Fizetni előre átutalással vagy bankkártyával tudsz, a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra. A számlát elektronikus úton fogjuk megküldeni.

felső szegély szív

A COACHING ESZKÖZTÁR I-ET ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély
Dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, közgazdász, jogász,
a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, képzésvezető

dr. Gulácsi Bernadett diplomás szupervizor, mediátor, közgazdász, jogász. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magas szintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 20 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély szív

Megrendelés menete és fizetés

alsó szegély
  1. Kattints a MEGRENDELÉS gombra.
  2. Töltsd ki az űrlapot.
  3. Ezt követően bankkártyával tudsz fizetni a SimplePay biztonságos felületén.
  4. A fizetés után azonnal e-mailben megküldjük számodra számlát, a COACHING ESZKÖZTÁR I. és kezdheted is az inspiráló munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 20 237 9880-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

felső szegély szív

KÉPGALÉRIA

alsó szegély