Coaching And Love

Coaching eszköztár |.

... a professzionális coach munkához!

Slider
felső szegély

A 12 LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT COACHING ESZKÖZ GYÖNYÖRŰ FORMÁBAN, NYOMTATHATÓ VERZIÓBAN - AMELYRE MINDEN COACHNAK SZÜKSÉGE VAN!

alsó szegély

Coachként a legfontosabb eszközünk a reflektív figyelem és a kérdezéstechnika. Előfordulnak azonban olyan helyzetek, amikor szükség van más módszertani eszközökre is, amelyek segítik mélyíteni a kliensünk önismeretét.

COACHING ESZKÖZTÁR I-ben most megtalálod azokat a leggyakrabban használt coaching segédleteket, amelyek segítik az érzések megfogalmazását, támogatják, erősítik az önreflexiós képességet, perspektívaváltást és tudatosítást.

Találsz kreatív eszközöket személyiségtípusokra, szerepekre, kapcsolatokra, életútra, jövő- és céltervezésre, akcióterv összeállítására, és sok más gyakran előforduló témakörre is.

felső szegély

Mire jó a Coaching Eszköztár I.?

alsó szegély

A COACHING ESZKÖZTÁR I. – A 12 LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT COACHING ESZKÖZT azzal a céllal állítottam össze, hogy segítsem a tanítványaim, illetve más coachok és segítő területen dolgozó szakemberek munkáját. 

Az évek folyamán már több száz coachot képeztem ki és tartottam nekik szupervíziót, így tudom, hogy mennyire fontos a segítők munkájának támogatása és eszköztáruk bővítése. A letölthető dokumentumban ezért az eszközökhöz plusz segítő kérdések is csempésztem, amelyek akár egy az egyben feltehetőek a klienseknek. Én évek óta használom őket nagy sikerrel.

 

 

A gyűjteménnyel olyan igényes eszközöket kaphatsz a kezedbe, amelyek nem csak segítik a klienseket nehézségük megoldásában, újak felismerésében, hanem haza is vihetik őket és bármikor örömmel elővehetik, ha szükségük van rá. Ezeket az eszközöket szeretném most megosztani Veled és minden segítő területen dolgozó szakemberrel, hogy minél hatékonyabban dolgozhassnak szeretettel teli légkörben a hozzájuk forduló emberekkel.

felső szegély

A Coaching Eszköztár I. gyakorlatai

alsó szegély
 • 1. Életkerék
 • 2. Szereptorta
 • 3. Kapcsolatokról szóló rajz
 • 4. Személyiségtípusok
 • 5. Életútrajz
 • 6. A hős útja modell
 • 7. Jövőkép alkotás
 • 8. Céltábla
 • 9. Célkitűzések
 • 10. Akcióterv kidolgozása
 • 11. Időbeosztás
 • 12. Bakancslista
felső szegély

Alkalmazott módszerek

alsó szegély
 • Önismereti gyakorlatok
 • Kreatív eszközök
 • Rajzelemzés
 • Személyiségteszt
 • Segítő és feltáró kérdések
 • Írásbeli feladatok
 • Új tudás és inspiráció
 • Önmagunkra figyelés és tudatosság, mint szemléletmód
 • Sok szeretet
felső szegély

HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI A COACHING ESZKÖZTÁRAT?

alsó szegély

A COACHING ESZKÖZTÁR I. – A 12 LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT COACHING ESZKÖZ anyagát a megrendelést és fizetést követően elektronikus úton e-mailben küldöm el Neked nyomtatható formában. A dokumentumot egyben is kinyomtathatod, illetve kiválaszthatod az általad leggyakrabban használd eszközöket is. Természetesen ezeket az eszközöket korlátlan számban kinyomtathatod és használhatod  a kleinseiddel.

Fontos információ!

A letölthető dokumentumot csak a megvásárlója használhatja. Amennyiben van olyan ismerősöd, akinek a munkájához szintén hasznos lenne a COACHING ESZKÖZTÁR I., akkor kérlek irányítsd őt az oldalunkra, hogy ő is megrendelhesse a terméket.

Kérlek, hogy a dokuemntum használata során vedd figyelembe a coaching és az általános jogi és etikai elveket. Ezek megsértése jogszabályi következményeket von maga után.

felső szegély

Az Online Önismereti, Self-Coaching Tanfolyamról mondták

alsó szegély
 • "Szeretem otthon a saját időbeosztásom szerint fejleszteni önmagam. Ez az Online Önismereti Tanfolyam megértette velem, hogy ne adjam fel a cél előtt az álmaimat, céljaimat, hanem merjek bátran haladni és ha kell segítség, merjek kérni. Hiszen aki kér, kap is. Köszönöm."

  Blazsek Mónika Coach / Thetahealing instruktor
 • “A tanfolyam segített rendszerezni a gondolataimat, jó ötleteket adott, okos tanácsokat és praktikákat olvastam az 5 hét alatt. Nagyon tetszett, alapos, kigondolt és szeretettel összerakott anyag. A tanfolyam hatására felismertem, hogy több időt kell magamra szánni, a saját céljaimra, örömömre, fejlődésemre, ezen biztos, hogy változtatni fogok.”

  Farkashegyi Andrea Coach

Coaching Eszköztár I.
A 12. Leggyakrabban használt coaching eszköz díja:

8 900 Ft

Kedvezményesen 6 500 Ft

Fizetni előre átutalással vagy bankkártyával tudsz, a visszaigazolásban megadott bankszámlaszámra. A számlát elektronikus úton fogjuk megküldeni.

felső szegély

A COACHING ESZKÖZTÁR I-ET ÖSSZEÁLLÍTOTTA

alsó szegély

dr. Gulácsi Bernadett

Senior Coach, Diplomás szupervizor, Tréner

dr. Gulácsi Bernadett vagyok, mester coach, tréner, szupervizor. A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel és belső békével. A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magasszintű képzésre, továbbképzésre és a coaching szemléletmód elterjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

Az elmúlt 15 évben több ezer embernek tartottam előadást, tréninget, coachingot és segítettem magánéleti vagy munkahelyi nehézségekből egy kiteljesedett, boldog életet teremteni. Dolgoztam top vezetőkkel, magánszemélyekkel, munkanélküliekkel és hajléktalanokkal is.

A LAURUS Fejlesztő Intézet és a Peaceful Living Nemzetközi Oktatási és Fejlesztő Intézet vezetőjeként, több száz óra coaching tapasztalattal és immár 13 sikeres Coach képzés és megannyi online coach képzés tartása után 2019-ben létrehoztam a COACHING & LOVE ACADEMY-t. Új központunkban kibővült képzési, továbbképzési lehetőségekkel és legmagasabb szintű oktatói gárdával tovább folytatjuk a megkezdett munkát a segítő szakemberek és szeretettel teli szemléletmód átadására. Ez a mi küldetésünk.

felső szegély

Megrendelés menete és fizetés

alsó szegély
 1. Töltsd ki a MEGRENDELÉSHEZ AZ ADATOKAT.
 2. Ezt követően e-mailben igazolom vissza a jelentkezésed és megküldöm a Coaching Eszköztár I. díjának kiegyenlítéséhez szükséges számlát, amelyet bankkártyával vagy átutalással tudsz rendezni.
 3. Ha az utalás megérkezik, a következő napon már meg is érkezik az Coaching Eszköztár I. anyaga számodra elektronikus úton és kezdheted a munkát!

Kérdés esetén keress bátran a 06 30 860 4004-es telefonszámon vagy írj a hello@coachingandlove.hu e-mail címre.

Kapcsolattartási adatok:

Számlázási adatok:

felső szegély

KÉPGALÉRIA

alsó szegély

Csatlakozz a közösséghez