Domonkos Gábor

Domonkos Gábor

Life & Business Coach

“Földre jöttem EMBERNEK lenni, szeretni, szeretve lenni, …. Földre jöttem EMBERNEK lenni, két kezemmel csodákat tenni!” /Vízöntők/

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek, DOMONKOS GÁBOR vagyok.

2007 óta foglalkozom intenzíven önismerettel, 2011-től rendszeresen tartok önkéntesként önismereti foglalkozásokat, tanfolyamokat, beszélgetéseket.

Miközben önmagam jobb megismerésén és elfogadásán dolgoztam, azt vettem észre, hogy másokat is könnyebben megértek és elfogadok. Tudom segíteni a hozzám fordulókat egy bizalmi, biztonságos, elfogadó, szeretetteljes környezetben, ahol bátran lehetnek önmaguk.

Célom, hogy segítselek a Benned élő bölcs megtalálásában, aki minden kérdésre kétséget kizáróan tudja a választ. Számíthatsz a támogatásomra abban is, hogy a figyelmedet a vágyott célodon és annak az elérésén tudd tartani – bármilyen kihívás vagy szorongatott helyzet ellenére is.

Néhány terület (a teljesség igénye nélkül), amelyeken már én magam is átégtem és újraépítettem önmagam, akár többször, más-más szinten: önismeret, önbizalom, leválás, önmagam felvállalása, felelősségteljesen élni, megoldásfókuszú szemlélet a mindennapokban, hivatás- és/vagy életcélkeresés, apává válás, párkapcsolati dinamikák, önmagam kiteljesítése, csapat összefogása, kihívások vezetőként, magánélet-munka egyensúly megteremtése, reziliens életvezetés, felemelő férfi minőség.

Szeretettel várlak egyéni beszélgetésre, ahol kísérőd lehetek egy boldogabb, elégedettebb Önmagad felé vezet úton.

Gábor

Ajánlások

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!