dr. Gulácsi Bernadett

dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, dipl. közgazdász, dipl. jogász, a Coaching & Love Academy alapítója

“A világnak tudatos és boldog emberekre van szüksége! Miért ne legyél te is egy közülük?”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching
  • Mindfulness coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching
  • Család és párkapcsolati coaching
  • Csoportos és Team coaching
  • Sport coaching

Bemutatkozás

Örülök, hogy itt jársz és érdeklődsz az önismeret, coaching, tudatosság, boldogság iránt!

DR. GULÁCSI BERNADETT vagyok, dipl. szupervizor, master coach, közgazdász, jogász, mediátor, a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, és számtalan önismereti és coaching témájú kiadvány szerzője.

A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel, boldogsággal és belső békével.

A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magasszintű képzésre és a coaching szemléletmódjának terjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

A segítő szakember képzésén túl kiemelten fontos terület számomra stresszkezelés, a mindfulness technikák tanítása, valamint a nők, édesanyák támogatása, hogy könnyedebb életet éljenek és ragyogjanak. Az Akadémia oldalán ezért mindfulness és nőiesség-anyaság témában is találsz tanfolyamokat, kiadványokat, tovább elkészítettem egy Boldog vagyok! programot.

A legfontosabb küldetésem az emberek inspirálása és eszközöket, segítőket adni a változáshoz. Tarts velem a Coaching & Mindulness Podcast csatornámon, AZ ÉLET DOLGAIRÓL beszélgetés-sorozaton a Youtube-on, kövesd a NŐIESSÉG-NŐI LÉT kutatásom alakulását illetve tartok folyamatosan ingyenes előadásokat a Facebook oldalunkon és Zárt csoportunkban valamint az Instagram oldalamon.

Köszönöm, hogy itt vagy! Remélem találkozunk valamelyik programon!

Detti

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Bernadett blog bejegyzései

Pakurár Gyöngyvér blog 1

SZIKRÁK – SZIKRÁZZ

önismereti kártyajáték család a játékos fejlődéséért Voltál már úgy, hogy nem jött a szikra egy beszélgetésben? Érezted már azt, hogy szívesen folytatnál a „mizu”-nál tartalmasabb beszélgetést? Vagy szeretnéd mélyebben megismerni

Elolvasom
Az újrakezdés művészete

Az újrakezdés művészete

Írta: Szkálosi Rita Selina Engedd meg magadnak a változást, az új lehetőségeket a szakítás, válás után! Túl vagy a szakításon, váláson és nem tudod merre tovább? Elvesztetted önmagad, már nem

Elolvasom
Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!