dr. Gulácsi Bernadett

dipl. szupervizor, master coach, mediátor, dipl. közgazdász, dipl. jogász, a Coaching & Love Academy alapítója

“A világnak tudatos és boldog emberekre van szüksége! Miért ne legyél te is egy közülük?”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Ifjúsági coaching
  • Karrier coaching
  • Mindfulness coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching
  • Család és párkapcsolati coaching
  • Csoportos és Team coaching
  • Sport coaching

Bemutatkozás

Örülök, hogy itt jársz és érdeklődsz az önismeret, coaching, tudatosság, boldogság iránt!

DR. GULÁCSI BERNADETT vagyok, dipl. szupervizor, master coach, közgazdász, jogász, mediátor, a COACHING & LOVE ACADEMY alapítója, és számtalan önismereti és coaching témájú kiadvány szerzője.

A szívügyem, hogy segítsek az embereknek tudatos életet teremteni, tele örömmel, szeretettel, boldogsággal és belső békével.

A COACHING & LOVE ACADEMY-t azzal a céllal hoztam létre, hogy lehetőséget nyújtsak az emberek segítése iránt elkötelezett szakemberek, coachok magasszintű képzésre és a coaching szemléletmódjának terjesztésére. Ennek eléréséhez olyan szakembereket fogok össze, akik emberileg és szakmailag is példaképek lehetnek. A nálunk végzett coachok pedig igazi közösséget alkotnak és hosszú távon is támogatást kapnak.

A segítő szakember képzésén túl kiemelten fontos terület számomra stresszkezelés, a mindfulness technikák tanítása, valamint a nők, édesanyák támogatása, hogy könnyedebb életet éljenek és ragyogjanak. Az Akadémia oldalán ezért mindfulness és nőiesség-anyaság témában is találsz tanfolyamokat, kiadványokat, tovább elkészítettem egy Boldog vagyok! programot.

A legfontosabb küldetésem az emberek inspirálása és eszközöket, segítőket adni a változáshoz. Tarts velem a Coaching & Mindulness Podcast csatornámon, AZ ÉLET DOLGAIRÓL beszélgetés-sorozaton a Youtube-on, kövesd a NŐIESSÉG-NŐI LÉT kutatásom alakulását illetve tartok folyamatosan ingyenes előadásokat a Facebook oldalunkon és Zárt csoportunkban valamint az Instagram oldalamon.

Köszönöm, hogy itt vagy! Remélem találkozunk valamelyik programon!

Detti

Ajánlások

Bemutatkozó videó

Bernadett blog bejegyzései

NAGY SZERELEM KUTATÁS

Az önszeretet fejlesztése

Mostani cikkemben arra mutatok nyolc lépést, hogyan emeld az önszereteted szintjét. Számodra mit jelent az önszeretet? Az első és legfontosabb tisztáznod mit is jelent számodra az önszeretet – hidd el,

Elolvasom
A nőiesség fejlesztésének lépései

A nőiesség fejlesztésének lépései

Most arról mesélek, mit tehetsz, amikor a női energiád nagyon alacsony szintre zuhan, esetleg nem is érzed magad igazán nőnek. Az életed kerülhet olyan szakaszba amikor az aktuális helyzet által

Elolvasom

új lehetőség!

Csatlakozz te is a COACHING & LOVE ACADEMY hallgatói számára létrehozott COACH AJÁNLÓ rendszerhez és mutatkozz be minősített coachként az oldalunkon!

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!

Coach csoport

Maradt még kérdésed?

Hívj fel minket és segítünk!