Gász Marianna

dr. Gász Marianna

life & business coach

“Nem hiszek a véletlen találkozásokban…Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá.…két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor amikor megértek e találkozásra…(Márai Sándor)”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Sziasztok!

dr. Gász Marianna vagyok, life és business coach, jogász és az Impulzív Életmód Magazin állandó szerzője.

Több mint egy évtizednyi jogászi munka után elhatároztam, hogy énem segítő részét más formában szeretném kamatoztatni. Az önismereti utazásom rávilágított arra, hogy milyen módon tudnék a megszerzett tudásom, tapasztalataim és megélt életeseményeim által segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

Jogászként kipróbálhattam magam vezetői szerepekben, néha több, néha kevesebb sikerrel. Mindegyik betöltött pozícióból tanultam valami újat: a munkaszervezésről, a vezetői döntések meghozataláról, a csapatszellemről, az empátiáról és főként az emberekkel való kommunikációról. Vezetőként nem kell magányos harcosnak lenned, társad lehetek az utadon.

Nőként megismertem a gyermek iránti vágynak a csillámpónitól és vattacukortól mentes oldalát. Történetem főszereplői a kórházi várótermek, a vizsgálók, a gyógyszerek és az injekciós tűk voltak. Ez az időszak ráébresztett arra, hogy van élet a lombikon túl. Van kiút ebből a mások számára láthatatlannak tűnő spirálból, ha szeretnéd, megmutatom.

Az irodalom és az írott szó iránti rajongásom nyomon követhető az Impulzív Életmód Magazin hasábjain. A mindennapi életünket érintő elakadás megoldásában nem kell feltétlenül új dolgokat kitalálni, elég, ha tudjuk, hogy hova forduljunk segítségért. Lehet ez egy vers, egy novella vagy egy regényrészlet, hiszen Jeanette Wintersont idézve: „Valaki már járt odalent a mélyben, és felhozta nekünk a szavakat”.

Amennyiben bemutatkozásom felkeltette érdeklődésedet és szeretnél a hétköznapi taposómalomtól eltávolodni és kiszakadni, az éppen aktuális elakadásodat egy külső szemlélővel együtt közösen megvizsgálni. Szükséged lenne értő figyelemre, digitális detoxra vagy csak szeretnél miden kényszertől mentesen egy jót beszélgetni, akkor keress bizalommal.

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!