Hegyi Kovács Tímea

Hegyi-Kovács Tímea

Life & Mindfulness Coach, Aroma Freedom Technika Gyakorlatvezető

“A különös paradoxon az, hogy amikor elfogadom magamat olyannak, amilyen valójában vagyok, azután tudok változni”

– Carl Rogers

Elérhetőségek

+36 30 613 2864

Szakterületek

  • Life coaching
  • Mindfulness coaching

Bemutatkozás

Eredeti szakmám szerint mérnök vagyok. Az elmúlt 10 évben tanultam Life és Business coachingot, Mindfulness coachingot életvezetési tanácsadást. Tréner vagyok, dolgozom az esszenciális illóolajok érzelmekre gyakorolt hatásával, (Aroma Freedom Technika) használom a számmisztikát és bizonyos asztrológiai vonatkozásokat is. Munkám során ezen módszerek eszközeinek bevonásával törekszem a leghatékonyabb és személyre szabott folyamatokra. Tudásomat és önismeretemet folyamatosan fejlesztem.

Célom, hogy támogassam ahogy az önismereti munka során kinyílik a világ, erősödik az én-erő és megérkezik a felismerés, tehetünk magunkért, változtathatunk, ha akarunk. Felvehetünk másik szemüveget, így közelebb kerülve az önazonossághoz. Fontos még számomra, hogy a spirituális útkeresők számára, segítsem megtalálni a kapcsolatot Ég és Föld között.

Ha elakadtál, ha nem tudod, hogyan érd el céljaidat, ha nincs elég önbizalmadat, nem találod a megoldást bizonyos témákban vagy csak szeretnél egy új nézőpontot, várlak szeretettel online Budapesten a IX. és XI. kerületben, és Érden.

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!