Hívj minket bátran: +36 20 237 9880
Írj nekünk: hello@coachingandlove.hu

Hogyan hat a gyász a jelenünkre és a kapcsolatainkra?

Április 28-án, csütörtökön 10 órától dr. Gulácsi Bernadett, a Coaching & Love Academy alapítója és Vikár Erzsébet mentálhigiénés szakember, Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista beszélgettek arról, hogy:

  • sokkal többször gyászolunk, mint gondoljuk, a sok apróbb bosszúság is érzelmi lenyomatot hagy – mi minden tartozik a veszteségfeldolgozás témakörébe?
  • milyen mítoszokkal találkozhatunk a gyászfeldolgozással kapcsolatban
    – a generációról generációra átadott megküzdési módok nem működnek – mi az, ami viszont segít?
  • a fejünkkel nem tudjuk feldolgozni a gyászt – hogyan tudunk az érzéseinkkel együtt lenni és mit tudunk velük kezdeni?
  • “Engedd el!’ – halljuk sokszor, amikor veszteség ér minket, de nem mondják meg, hogyan lehet a nehéz érzéseket tartósan engedni – mit tanít erről a gyászfeldolgozás módszertana?
  • hogyan tudunk másokat támogatni, ha veszteség éri őket?

Még több blogcikk, hírek

felső szegély szív

Aktuális kiadványok, tanfolyamok

alsó szegély

Mindfulness Coaching Módszertan és Eszköztár a tudatos jelenlét, szeretet és elfogadás megteremtésére!
A Mindfulness Coaching egy speciális coaching módszertan. Szemléletmódjában és fókuszában teret kap a belső munka, a szerető  jelenlét, elcsendesülés és a tiszta kapcsolódás. Hangsúlyt helyezünk a coach és a kliens jelenlétének tudatos megteremtésére. A Mindfulness Coaching során nem újabb elme konstrukciókat hozunk létre saját működésünkről, a fejlődésről, spiritualitásról. A ráébredésben, belső tudatossághoz való kapcsolódásban támogatjuk kliensünket. Mindehhez speciális kérdéseket, gyakorlatokat, eszközöket használunk.

A 12 leggyakrabban használt coaching eszköz gyönyörű formában, nyomtatható verzióban – amire minden coachnak szüksége van! Megtalálod benne azokat a leggyakrabban használt coaching segédleteket, amelyek segítik az érzések megfogalmazását, támogatják, erősítik az önreflexiós képességet, perspektívaváltást és tudatosítást.

222 Coaching Kérdés, 22 témakörben, a profin felépített és mély coaching ülésekhez! A tematikus kérdésgyűjteményben most megtalálod a coaching teljes folyamatára, 22 témakörben összegyűjtve a leggyakrabban használt, tartalmas, mély és hatékony coach kérdéseket.

60 érzés és szükséglet kártya szép nyomtatható formában segítő területen dolgozóknak – a tartalmas és mély önismereti munkához! Az érzések és szükségletek megfogalmazásának tanulása fejleszti továbbá az érzelmi intelligenciát, a tudatosságot és az asszertív, együttműködő kommunikációt.

Fejleszd önismeretedet és éld boldogan, könnyedén az életed! Az Online Önismereti Tanfolyamok segítségével bárhol és bármikor elvégezheted az önismeret fejlesztését segítő gyakorlatokat az életedet segítő különböző témákban.

A csomagban megtalálod az 50 legfontosabb Mindfulness mantrát a tudatos jelenlét és szerető kedvesség megteremtésére. A kártyákat most nyomtatható formában elérheted és használhatod őket a saját életedben, segítő munkádban, vagy átadhatod szeretteidnek is.