Jójárt Ákos

Jójárt Ákos

Life & Business Coach

“Nem vagy egyedül, de senki sem kérhet segítséget helyetted.”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Szia, örülök, hogy itt vagy!
Jójárt Ákos vagyok és azzal kezdem, hogy elárulok egy titkot: bár most Life és Business coachként dolgozom, az életem nem mindig volt ennyire egyenes út. Korábban masszőrként, testépítő edzőként dolgoztam, majd egy középvezetői pozícióban találtam magam, ahol 10-50 teljesen különböző embert irányítottam, sőt több különböző országban is éltem. Ezek a tapasztalatok rengeteg élménnyel gazdagították életemet és hozzátartoznak ahhoz, aki ma vagyok.

Miért lettem coach? Mert hiszek a személyes fejlődésben és a pozitív változás erejében. Tudom, hogy az életben sokszor kell nehéz döntéseket meghoznunk és van, hogy néha a legkézenfekvőbb megoldást nem vesszük észre. Olykor csupán egy elfogadó közeg és hogy meghallgat valaki, már az is nagy segítség lehet a probléma megoldásában.

Coachként a számodra legmegfelelőbb megoldás megtalálásában szeretnélek segíteni.
A coaching mellett vagy azzal karöltve különböző kezelésekkel (Access Bars, AromaTouch) is tudlak segíteni fizikai és mentális jólétedben.
Szakmai tudásomat és tapasztalataimat rendkívüli empátiával és támogatással párosítom a coaching során. A coaching nem az én, hanem a te sikeredről szól! Együtt dolgozunk azon, hogy megtaláld azokat a megoldásokat, amik a legjobban működnek neked.

Ha úgy érzed, készen állsz a változtatásra és szükséged van egy segítőre, akivel könnyen megoszthatsz bármit és melletted áll az utadon, ne habozz kapcsolatba lépni velem.

Személyes üléseket Budapesten a 13. kerületben tudok vállalni vagy online. Lehetőséged van egy 30 perces előzetes online konzultációra díjmentesen, ahol beszélünk a megoldandó problémádról és kiderül választjuk-e egymást a közös munkára.

Ha bármi kérdésed lenne, írj, hívj, küldj füst jelet!

Ajánlások

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!