Káplár Nikoletta

Káplár Nikoletta

Life & Business Coach

“Én adom a biztonságos teret, Te pedig a témát, amivel megtöltjük.”

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching

Bemutatkozás

Kedves Érdeklődő!

Jó, hogy itt vagy! Tetszik, hogy motoszkál benned valamilyen érzés, ami ide kalauzolt.

Ha volt már részed bármilyen egyéni önismereti folyamatban akkor pontosan tudod, hogy ez egy igencsak dolgos ösvény. Ha még csak most ismerkedsz vele, akkor különösen nagy öröm számomra a nyitottságod. Bármelyik tábort is erősíted, egy nagy levegő után mindenképpen érdemes belevágni a számodra leginkább megfelelő módszerrel és szakemberrel a folyamatba.

Utad során találkozhatsz számtalan olyan képességeddel és részeddel, melyek eddig az árnyékban lapultak. Igencsak jó dolog mikor a bizonytalanságból egyre biztosabb válaszok kerekednek.

A mindennapjainkban természetesnek vesszük, hogy gondoskodunk testünkről. Tápláló étellel-itallal, puha ruhával, meleg fürdővel és otthonnal. Mindezek az üzemanyagok igencsak jól jönnének a szemmel láthatatlan részeinknek is. Értő figyelem, biztonságos tér, érzések és szükségletek kifejezése, az összekuszált gondolatok kiegyenesítése.

Lelki egészségünk gondozására remek szakemberek és módszerek vannak. A coaching folyamata ezek közül az egyik, ami segít egy mélyebb megértést adni és egy közelebbi kapcsolatot kialakítani ezzel a kézzel megfogatatlan részünkkel.

Szeretem a folyamat során látni, ahogy a meglévő érzések, gondolatok, szükségletek újjá szerveződnek.

Az örök élet és az unikornisok helyett, amit szeretnék adni az az új nézőpont lehetősége egy biztonságos elfogadó térben néhány kérdéssel megtűzdelve.

Hogy minél szélesebb perspektívában láthassam az emberi pszichét és annak működését a kolozsvári Babes-Bólyai Tudományegyetemen képződöm pszichológusként.

Ha úgy érzed, hogy a fenti pár sor elindított benned olyan érzést vagy gondolatot, amit jó lenne megosztani, akkor várlak egy 20 perces díjmentes előzetes konzultációra online vagy telefonon, ami után eldönthetjük, hogy szeretnénk-e a közös munkát, melyet jelenleg online végzek.

Bizalommal:
Niki

Ajánlások

Mindfulness coaching logo

Online Mindfulness Coach Továbbképzés új formában!

Most Early Bird akció: 89 000 Ft

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!