Lendvai Nikolett

Lendvai Nikolett

Life-business & wellbeing coach HR specialista, dipl. közgazdász, jóga és mindfulness gyakorló

“Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni.” C.G. Jung

Szakterületek

  • Life coaching
  • Business coaching
  • Karrier coaching
  • Mindfulness coaching
  • Nőiesség-Anyaság coaching
  • Család és párkapcsolati coaching

Bemutatkozás

Üdvözöllek az önismeret és a változás útján!

Az első és talán legfontosabb lépést megtetted azáltal, hogy itt vagy, és érdeklődsz a saját fejlődésed iránt.
Valószínűleg már érzed, hogy eljött az idő, hogy valamit megváltoztass az életedben. Jó hírem van: minden, amit el szeretnél érni már benned lakozik és csak arra vár, hogy felszínre kerüljön.

Nagy szenvedéllyel és elhivatottsággal dolgozom azon, hogy minél több embert támogassak ebben a bizonytalan és folyamatosan változó világban. Szeretnék neked segíteni abban, hogy kialakíthass egy olyan szemléletmódot, amely könnyebbé teszi a mindennapjaidat.

Véleményem szerint a gondolataink felismerésével, tudatosításával és megváltoztatásával lehetőségünk van arra, hogy közelebb kerüljünk a valódi önmagunkhoz, belső világunkhoz. Hiszek abban, hogy ezen az úton haladva tudatos döntésekkel és tudatos cselekvésekkel egy kiegyensúlyozottabb, harmónikusabb életet élhetünk ebben az információkkal túltelített világban.

Úgy gondolom, hogy ha valódi változást szeretnénk elérni egy életterületen akkor képesek vagyunk változtatni és elérhetjük a kitűzött céljainkat, vágyainkat. A boldogság mindenki számára elérhető mert ez nem egy végcél, hanem egy életszemlélet, amelyet tudatosan fejleszthetünk saját jóllétünk érdekében.
Célom az, hogy a coaching által minél több ember életét boldogabbá, teljesebbé és szebbé tegyem köztük a tiédet is!
Hiszem, hogy az önismeret az alapja mindennek, és én ebben a tudatos jelenlét és coaching eszköztárával tudlak támogatni.

Ismerj meg és csatlakozz hozzám azon az izgalmas úton, amelyen könnyebben képes leszel megbirkózni az élet kihívásaival és nehézségeivel. Ha szeretnéd fejleszteni a személyiségedet és motiváltabbá válni az életedben, itt az idő cselekedni!

Fordulj hozzám bizalommal mert örömmel segítek neked azokon az utakon, amelyek a változáshoz és a fejlődéshez vezetnek!

Köszönöm az időt, amit itt töltöttél most velem.

Szeretettel ölellek,

Niki

Ajánlások

Mindfulness anyagok

Coaching
Eszköztár I.

Önszeretet Tréning munkafüzet

Tematikus kérdésgyűjtemény

Szeretnél coach lenni vagy a coachingról tanulni?

Gyere el online nyílt napunkra és minden kérdésedre választ adunk!